mancare de peste - ultimele știri
Bucătarul reşiţean Mihai Uica a aflat de la localnicii de pe malurile Mureşului cum se găteşte ştiuca la ceaun şi ne-a dezvăluit reţeta.
Peştele nu trebuie să lipsească de pe masa de Revelion, fie şi numai pentru că ţinem cont de superstiţia din bătrâni care spune că cine gustă carne de peşte în noaptea dintre ani o să treacă mai lin peste necazuri în anul care vine. Nu în ultimul rân...
Peştele preparat la grătar nu este numai delicios, ci şi o mâncare sănătoasă şi uşoară. Chiar dacă pare uşor de pregătit, carnea de peşte pusă pe grătar nu iese mereu atât de bună pe cât ne-am dori, mai ales când nu ţinem cont de câteva detalii la ca...
Pentru că se apropie Duminica Floriilor, iar cei care ţin post au dezlegare la peşte, vă prezentăm o reţetă de saramură boierească de crap.