Stiri despre management

  165 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Cine râvneşte la posturile de conducere din învăţământ
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cine râvneşte la posturile de conducere din învăţământ

  170 de cadre didactice din Sălaj s-au înscris online până luni, 5 martie, pentru a face parte din Corpul Naţional al Experţilor în Management Educaţional. Apartenenţa la acest corp le va da dreptul să participe, începând din acest an, la concursurile de ocupare a funcţiilor de director şi director adjunct în şcoli, dar şi la cele pentru inspectori şcolari.

 • Ar mai fi căzut banca Lehman Brothers dacă ar fi avut o femeie la conducere?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ar mai fi căzut banca Lehman Brothers dacă ar fi avut o femeie la conducere?

  Stilul de conducere al femeilor pare a fi mai potrivit pentru perioadele economice dificile, decât modul de conducere specific bărbaţilor. Cel puţin asta reiese dintr-un studiu realizat de psihologii Geoff Trickey şi So Yi Yeung, din Marea Britanie. Ar mai fi căzut oare marea bancă de investiţii americană Lehman Brothers (“Fraţii Lehman”) dacă dacă ar fi fost un fel de “Lehman Sisters” (adică “Surorile Lehman”)?

 • Reabilitarea Spitalului Judeţean, în pericol
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Reabilitarea Spitalului Judeţean, în pericol

  Blocajul continuu al bugetului de investiţii al Consiliului Judeţean Teleorman a dus la multiple complicaţii, legate de mai ales de cofinanţarea unor proiecte europene.

 • Cum aduci o firmă pe profit în numai trei luni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum aduci o firmă pe profit în numai trei luni

  Adrian Volintiru a preluat în vară conducerea companiei industriale Vulcan din grupul Tender, pe care a readus-o pe plus după un an şi jumătate de pierderi. Fondată în 1904, Vulcan este o companie tradiţională pentru industria românească, fiind unul dintre cei mai mari producători de utilaje industriale, în special pentru domeniul petrolier şi energetic.

 • Standarde japoneze de management aplicate la Alba Iulia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Standarde japoneze de management aplicate la Alba Iulia

  Primăria Alba Iulia organizează vineri 14 octombrie 2011 evenimentul „Strălucire japoneză pentru oraşele României“, în vederea extinderii practicilor de management Kaizen deja existente în multe din companiile din România, la o scară mai largă, la nivel de oraş.

 • Controlul MAI la IPJ Călăraşi se finalizează mâine
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Controlul MAI la IPJ Călăraşi se finalizează mâine

  Până pe 8 septembrie 2011, la sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Călăraşi, 17 funcţionari de la Ministerul Administraţiei şi Internelor vin zilnic pentru controlul tematic care a fost anunţat.

 • Bursă de 1500 de euro pentru cursuri de management
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bursă de 1500 de euro pentru cursuri de management

  Cei care doresc să câştige o serie de cursuri gratuite pentru obţinerea Certificatului Profesional de Management pot participa la concursul organizat de CODECS. Cei interesaţi pot să se înscrie la concurs pe LinkedIn până pe 26 septembrie.

 • Viitorii medici caută inspiraţie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Viitorii medici caută inspiraţie

  Actorul Mircea Albulescu le-a vorbit tinerilor despre profesie şi motivaţie. Timp de cinci săptămâni, 100 de studenţi ai Universităţii de Medicină „Carol Davila“ au participat la un program de educaţie în leadership, organizat de Fundaţia Leaders.