Stiri despre magazine

  754 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Târgu-Mureş:Începe sezonul reducerilor în magazine!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Târgu-Mureş:Începe sezonul reducerilor în magazine!

  Magazinele de îmbrăcăminte, încălţăminte şi accesorii din oraş au început astăzi perioada oficială a reducerilor consistente de preţuri la produsele de sezon. Dacă se grăbesc, mureşenii îşi pot achiziţiona în această perioadă articolele mult visate, dar pentru care nu au avut bani în luna decembrie a anului recent încheiat, profitând de reducerile de până la 70% din preţul iniţial.

 • Promoţii-capcană în marile magazine
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Promoţii-capcană în marile magazine

  Ieşenii care merg la shopping şi în magazinele din Occident spun că acolo reducerile sunt mult mai atractive decât la noi.

 • Focşani: Magazinele au dat startul reducerilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Focşani: Magazinele au dat startul reducerilor

  Aproape toate vitrinele magazinelor din Focşani afişează oferte atrăgătoare pentru produsele de sezon. După un an nefast pentru comercianţi şi o criză economică persistentă, consumatorii se înghesuie la reducerile de 30, 50 sau chiar 70 % din preţul iniţial.

 • Magazinele din Arad încep luna reducerilor şi a ofertelor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Magazinele din Arad încep luna reducerilor şi a ofertelor

  Lanţurile de magazine din Arad promit începând cu 15 ianuarie, reduceri semnificative la produsele nealimentare, în special la cele cu caracter sezonier precum confecţiile sau încălţămintele. Arădenii au astfel ocazia să cumpere marfa din luna decembrie la preţ redus cu până la 50%.

 • Brăila: Shoppingul, o nouă formă de distracţie în special pentru tineri
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Brăila: Shoppingul, o nouă formă de distracţie în special pentru tineri

  Shoppingul reprezintă cea mai bună soluţie pentru a ne deconecta după o săptămână plină de muncă la birou sau pentru a scapă de atmosfera mohorâtă de afară. Aşa că, magazinele situate în cadrul Complexului Promenada Mall ademenesc brăilenii cu oferte care mai de care mai atrăgătoare.

 • Compatrioţii, în goană după soldurile de sezon
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Compatrioţii, în goană după soldurile de sezon

  Startul la reduceri în Peninsulă s-a dat în multe oraşe mai devreme decât de obicei pentru a veni în ajutorul comercianţilor şi clienţilor afectaţi de criza economică. De obicei, perioada soldurilor începea la sfârşitul lui februarie sau în primele zile ale lui martie, dar în 2010 patronatul din comerţ şi primăriile au decis să o devanseze.

 • Focşani:Băncile şi hipermarketurile sunt închise de Anul Nou
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Focşani:Băncile şi hipermarketurile sunt închise de Anul Nou

  Şi în prima zi a anului 2010, hipermarketurile vor fi închise, iar băncile vor funcţiona după un program special. În cazul urgenţelor medicale va puteţi adresa unităţilor de primiri urgenţe, serviciului 112 sau farmaciilor deschise non-stop.Gălăţenii, buzoienii, focşănenii şi brăilenii care nu au apucat să se aprovizioneze înainte de Revelion trebuie să ştie că toate marile magazine din oraş vor fi închise pe 1 ianuari

 • Braşov: Program special, la farmacii şi magazine
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Braşov: Program special, la farmacii şi magazine

  Turiştii care îşi petrec Revelionul la Braşov şi în staţiunile din zonă vor găsi, în caz de nevoie, mai multe  farmacii deschise.  Şi hipermarketurile funcţionează în ajunul Anului Nou, chiar dacă programul lor este mai scurt decât de obicei.

 • Toate magazinele din Arad şi-au terminat programul de lucru
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Toate magazinele din Arad şi-au terminat programul de lucru

  Ora 18.00 a fost ultima oră în care arădenii şi-au mai putut face ultimele cumpărături pentru Crăciun. Majoritatea supermarketurilor din oraş s-au închis de la ora 16.00, însă marile centre comerciale şi-au prelingit programul.

 • Sucevenii au dat iama în magazine
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sucevenii au dat iama în magazine

  Cele mai aglomerate sunt raioanele cu fructe şi carne.  După ce şi-au umplut coşul, clienţii aşteaptă la case de marcat zeci de minute.

 • Magazinele au fost luate cu asalt
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Magazinele au fost luate cu asalt

  Profitând de faptul că ninsoarea a încetat şi că arterele rutiere principale au fost redate circulaţiei, aseară, brăilenii s-au putut aproviziona cu produse proaspete.

 • Românii trec graniţa pentru cumpărături mai ieftine
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Românii trec graniţa pentru cumpărături mai ieftine

  Românii care locuiesc în vestul ţării preferă să meargă în Ungaria pentru a-şi face cumpărăturile pentru sărbătorile de iarnă. Aceştia susţin că preţurile sunt mai mici decât în România, iar calitatea produselor este superioară.

 • A început goana după cadoul perfect de Crăciun
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  A început goana după cadoul perfect de Crăciun

  Spre deosebire de anii trecuţi, nu se mai vând bine bijuteriile şi hainele, ci televizoarele, frigiderele şi maşinile de spălat.Pentru a atrage clienţii, majoritatea magazinelor au venit cu oferte de sărbători, care mai de care mai atractive. Însă, focşănenii au devenit ceva mai zgârciţi din cauza crizei.

 • Albaiulienii îşi răsfaţă animalele de companie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Albaiulienii îşi răsfaţă animalele de companie

  Proprietarii de câini, pisici, porcuşori de Guineea, peşti sau păsări sunt dispuşi să cheltuiască pentru animalele preferate. Pe lângă mâncarea specială proprietarii de animale de companie mai trebuie să asigure prietenului necuvântător şi alte accesorii speciale. De le hăinuţe pentru pisici şi câini până la şampoane şi pamperşi, toate se găsesc în magazine.

Modifică Setările