Stiri despre magazine

  753 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Produsele cu preţ unic au căutare în rândul albaiulienilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Produsele cu preţ unic au căutare în rândul albaiulienilor

  Produsele de calitate sunt rivalizate de cele ieftine, iar magazinele obişnuite sunt ocolite în favoarea celor cu preţ unic. Sute de albaiulieni fac zilnic cumpărături la centrele comerciale deschise în ultima perioadă în oraş, unde toate produsele puse în vânzare costă între 10 şi 30 lei.

 • Sibiu: Magazinele de instrumente muzicale înfloresc pe criză
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sibiu: Magazinele de instrumente muzicale înfloresc pe criză

  În Sibiu există, în prezent, doar două magazine care mai vând instrumente muzicale. Chitarele conduc detaşat în clasamentul celor mai cautate instrumente muzicale din Sibiu, chiar dacă preţul unui astfel de produs poate ajunge până la 40.000 de lei. 

 • Magazinele cu materiale de construcţii din Focşani au intrat în colaps
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Magazinele cu materiale de construcţii din Focşani au intrat în colaps

  Patronii magazinelor de materiale de construcţii se plâng că vânzările au scăzut cu 50% faţă de anii trecuţi. Marfa rămâne în depozite luni la rând chiar dacă, pentru a atrage clienţii, magazinele de construcţii păstrează preţurile de acum doi - trei ani.

 • Alimentele pe datorie, salvarea magazinelor mici
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alimentele pe datorie, salvarea magazinelor mici

  În magazinele de cartier, majoritatea vânzătorilor folosesc „caietul cu restanţe“, pentru a ţine evidenţa sumelor pe care le au de încasat de la clienţii lor. Pietrenii cu lefuri şi pensii mici îşi plătesc datoriile pentru alimentele cumpărate în fiecare lună în ziua de salariu.

 • Târgu-Mureş: Shopping şi dans în Mureş Mall
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Târgu-Mureş: Shopping şi dans în Mureş Mall

  Mureşenii pasionaţi de cumpărături sunt aşteptaţi în această seară la complexul Mureş Mall, unde va avea loc Noaptea Albă a Reducerilor. Cei prezenţi vor putea asista la un concert extraordinar susţinut de trupa Ackent.

 • Constanţa: Trei kilograme de etnobotanice confiscate de poliţişti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Constanţa: Trei kilograme de etnobotanice confiscate de poliţişti

  Peste trei kilograme de produse etnobotanice, substanţe declarate ilegale au fost confiscate de la magazinele de vise. Acţiunea de verificare şi confiscare a fost efectuată de poliţiştii Serviciului Antidrog şi cei ai Serviciul Investigarea Fraudelor al Inspectoratului de Poliţie  Judeţean Constanţa.

 • Lichidare de stoc la magazinele duty-free
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Lichidare de stoc la magazinele duty-free

  Buticurile din vămile cu Serbia şi Ucraina trebuie să scape de băuturile alcoolice şi de pachetele de ţigări până la 1 aprilie. Pentru a limita contrabanda, proprietarii de buticuri din vămi au fost obligaţi să renunţe la ţigări şi alcool. Pentru a scăpa de ele, aceştia pregătesc chiar promoţii.

 • Constanţa: Magazinele de vise au fost scoase în afara legii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Constanţa: Magazinele de vise au fost scoase în afara legii

  Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate şi cei din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor al  Inspectoratului de Poliţie a Judeţului Constanţa se află la această oră într-o acţiune de verificare a magazinelor care comercializează plante etnobotanice, trecute de azi în categoria drogurilor.

 • Magazinele de vise, închise înainte de termenul legal
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Magazinele de vise, închise înainte de termenul legal

  Chiar înainte de intrarea în vigoare a ordonanţei care interzice vânzarea de produse halucinogene, weed shop-urile din oraş au fost controlate la sânge de inspectori şi comisari. 

 • Focşani: Magazinele de vise şi-au închis porţile
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Focşani: Magazinele de vise şi-au închis porţile

  Chiar dacă ordonanţa prin care Guvernul interzice comercializarea a 36 de substanţe şi plante etnobotanice va intra în vigoare de la data publicării în Monitorul Oficial, iar pentru distrugerea produselor aflate pe stoc va fi acordat un termen de zece zile, toate magazinele de vise din Focşani au renunţat pentru moment la activitate.

 • Târgu-Mureş: Ţeapă... cu reducere de 50%
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Târgu-Mureş: Ţeapă... cu reducere de 50%

  Comisarii de la Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorului s-au apucat să verifice promoţiile şi lichidările de stoc de la magazinele din judeţ. Şi de această dată au apărut nereguli

 • Constanţa: Magazinele „de vise“ îşi golesc rafturile
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Constanţa: Magazinele „de vise“ îşi golesc rafturile

  Guvernul a hotărât ca 27 de substanţe şi 9 plante etnobotanice cu efect halucinogen să fie scoase de la vânzare. Jumătate din magazinele de vise au fost închise, iar puţinele care au încercat să facă vânzare în ultimele zile s-au trezit cu poliţişti în incintă.

 • Cel mai mare mall din Capitală se deschide la 25 februarie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cel mai mare mall din Capitală se deschide la 25 februarie

  Centrul Comercial Sun Plaza, cel mai nou mall din Bucureşti, cu o suprafaţă închiriabilă de 81.000 de metri pătraţi şi peste 210.000 metri pătraţi suprafaţă construită, se va deschide oficial pe 25 februarie, în zona Pieţei Sudului.

 • Brăila: Nicio gardă fără un tânăr intoxicat cu „vise”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Brăila: Nicio gardă fără un tânăr intoxicat cu „vise”

  „Un fum sau două nu pot ucide!"- este felul în care gândesc tinerii brăileni, despre visele oferite de magazinele spice shop. În timp ce autorităţile se declară neputincioase, numărul tinerilor care devin adepţi ai consumului de substanţe psihotrope este în continuă creştere.

 • Galaţi: Topul reducerilor şi promoţiilor din magazine
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Galaţi: Topul reducerilor şi promoţiilor din magazine

   În această perioadă, magazinele practică reduceri de 30-50 %, iar în cazuri excepţionale, ajung şi la 70 % . Produsele care pot fi cumpărate la cele mai avantajoase preţuri sunt articolele vestimentare,  cele din piele, tricotajele şi încălţămintea pentru sezonul rece

 • O treime din magazinele Puma ar putea fi închise
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  O treime din magazinele Puma ar putea fi închise

  Producătorul german de echipamente sportive Puma, controlat de compania franceză PPR, ar intenţiona să închidă o treime din magazinele sale pe plan mondial, ca urmare a scăderii vânzărilor, potrivit cotidianului francez Le Figaro.

 • Târgu-Mureş:Reduceri substanţiale de preţuri
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Târgu-Mureş:Reduceri substanţiale de preţuri

  Magazinele de îmbrăcăminte, încălţăminte şi accesorii din oraş se află în perioada oficială a reducerilor consistente de preţuri la produsele de sezon. În următoarele cinci săptămâni, mureşenii vor putea face economii serioase prin achiziţionarea produselor vestimentare, de încălţăminte sau a accesoriilor cu preţuri reduse cu până la 70%.

 • Primul weekend din acest an cu reduceri de preţuri la raft
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Primul weekend din acest an cu reduceri de preţuri la raft

  Preţurile sunt mai mici cu până la 80% faţă de valoarea iniţială a mărfurilor. Promoţiile din magazine transformă multe produse de calitate în chilipiruri pentru cumpărătorii care nu şi-au cheltuit banii în perioada Sărbătorilor.

 • Braşov:Preţuri promoţionale la articolele de iarnă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Braşov:Preţuri promoţionale la articolele de iarnă

  Cei care doresc să-şi înnoiască garderoba cu bani puţini sunt aşteptaţi la cumpărături. Până pe 15 aprilie, magazinele aplică reduceri consistente, unele chiar de 70%, la diverse articole specifice sezonului rece.

 • Braşov: S-a dat startul la cumpărăturile ieftine
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Braşov: S-a dat startul la cumpărăturile ieftine

  Magazinele din oraş au intrat, de astăzi, în perioada legală a reducerilor de preţuri. Începând de astăzi, comercianţii au la dispoziţie posibilitatea de a alege o perioadă de 45 de zile, până în 15 aprilie în care pot aplica astfel de reduceri.

Modifică Setările