Stiri despre magazine

  754 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Botoşani: Fără cadouri de Ziua Copilului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Botoşani: Fără cadouri de Ziua Copilului

  Chiar dacă îşi pun copiii pe primul loc, anul acesta, lipsa banilor nu le mai permite părinţilor să-i bucure pe cei mici oferindu-le jucării.

 • Mutarea autogării îi aduce la faliment pe micii afacerişti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mutarea autogării îi aduce la faliment pe micii afacerişti

  Magazinele alimentare, restaurantele şi gogoşeriile din zona vechii autogări se clatină serios din cauza lipsei de clienţi.Dacă înainte de mutarea sediului autogării aveau sute de clienţi pe zi, acum restaurantele şi aprozarele din zonă abia mai vând câteva pâini şi un păhărel de băutură.

 • Două mari magazine au fost amendate de Protecţia Consumatorilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Două mari magazine au fost amendate de Protecţia Consumatorilor

  Inspectorii de la Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor (CJPC) Brăila au intrat în super şi hipermarket-uri pentru a vedea dacă sunt respectate drepturile consumatorilor. Două dintre magazinele controlate au fost amendate cu 20.000 de lei.

 • Constanţa: Controale şi amenzi la magazinele de alimentaţie public de pe litoral
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Constanţa: Controale şi amenzi la magazinele de alimentaţie public de pe litoral

  Pentru ca minivacanţa de 1 Mai să nu se lase şi cu internări din cauza toxiinfecţiilor alimentare, inspectorii Direcţiei Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) Constanţa au verificat astăzi unităţi de procesare, producţie, depozitare şi comercializare a produselor alimentare, unităţi amplasate pe litoralul românesc al Mării Negre.

 • VIDEO Poliţistul „Big Brother“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Poliţistul „Big Brother“

  Sistemele de supraveghere video montate pe străzi, în bănci sau magazine produc probe valoroase pentru anchetatori. Zeci de cazuri complicate au fost rezolvate de poliţişti şi procurori pornind de la analizarea imaginilor video care surprind fapta.

 • OFERTE: Articolele de camping sunt, acum, la preţuri reduse. Vedeţi aici de unde vă puteţi cumpăra corturi, saltele şi saci de dormit pentru vacanţă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  OFERTE: Articolele de camping sunt, acum, la preţuri reduse. Vedeţi aici de unde vă puteţi cumpăra corturi, saltele şi saci de dormit pentru vacanţă

  Marile magazine au scos la vânzare articole de camping, corturi, scaune şi mese pliante, saltele.Pregătiţi-vă din timp pentru sezonul estival. Dacă sunteţi amatori de vacanţe cu cortul pe malul Dunării, la mare, în Vama Veche sau la munte, acum este momentul să daţi o tură prin magazinele de profil fiindcă au reduceri.

 • Verde la droguri „legale”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Verde la droguri „legale”

  Mazaginele unde se vând produse etnobotanice s-au redeschis. Patronii au găsit o modalitate de a ocoli legea. Ei vând acum produse noi care nu se află pe lista drogurilor interzise: Generation 2012, Bonzai şi S One.

 • Marile magazine se redeschid a doua zi de Paşti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Marile magazine se redeschid a doua zi de Paşti

  Dacă în ziua de Paşte toate marile magazine au uşile închise, a doua zi se redeschid, cu program redus. Astfel, brăilenii care au rămas fără cele necesare se pot aproviziona.

 • Magazine non-stop şi în noaptea Învierii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Magazine non-stop şi în noaptea Învierii

  Nemulţumiţi că vânzările au fost cu 30% mai mici faţă de anul trecut, patronii magazinelor şi supermarketurilor au decis prelungirea programului, ca să dea lovitura pe ultima sută de metri.

 • Furt de aproape jumătate de miliard de lei vechi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Furt de aproape jumătate de miliard de lei vechi

  Un agent de pază a furat aproape jumătate de miliard de lei vechi din încasările unor magazine din Bistriţa. Făptaşul este un tânăr de 25 de ani, Ioan B., şi a fost prins de poliţişti în urma unei sesizări făcute ieri.

 • Magazinele îşi prelungesc programul de Paşte
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Magazinele îşi prelungesc programul de Paşte

  Săptămâna Mare este cunoscută atât pentru semnificaţia sa religioasă, dar şi pentru aglomeraţia din oraş. Toţi buzoienii iau cu asalt marile magazine şi pieţele pentru a cumpăra toate cele necesare pentru masa de Paşte.

 • Magazinele şi-au prelungit programul înainte de Paşte
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Magazinele şi-au prelungit programul înainte de Paşte

  Cu ocazia sărbătorilor pascale, supermarketurile şi hypermarketurile din oraş vor funcţiona după un program care să permită cumpărăturile târzii. Toate magazinele vor fi închise duminică, în prima zi de Paşte.

 • Sibiu: Marile magazine trec la programul special de Paşte
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sibiu: Marile magazine trec la programul special de Paşte

  Cei care nu reuşesc să meargă ziua la cumpărături, o vor putea face noaptea, în perioada următoare. Pentru vânzările cele mai bune din an, dar şi pentru a veni în ajutorul sibienilor care nu au timp să se aprovizioneze pentru sărbătorile pascale în timpul zilei, majoritatea supermarketurilor şi hypermarketurilor vor avea program prelungit în perioada următoare. Pentru a compensa, ele vor fi închise în prima zi de Paşte.

 • Reduceri de până la 50% la haine
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Reduceri de până la 50% la haine

  Toate magazinele din Promenada Mall fac, în aceste zile, reduceri la articolele de îmbrăcăminte şi încălţăminte de sezon.

 • Garderoba de Paşte, la preţul unic de 12 lei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Garderoba de Paşte, la preţul unic de 12 lei

  O garderobă completă la „preţ unic“ costă 100 de lei, de zece ori mai puţin decât în mall, motiv pentru care băcăuanii renunţă la „fiţe“.

 • Botoşani: Încă patru hipermarketuri noi în Botoşani
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Botoşani: Încă patru hipermarketuri noi în Botoşani

  După Plus şi Kaufland, patru noi reţele de hipermarketuri intenţionează să deschidă magazine în Botoşani.  Este vorba de Carrfour, Lidl, Penny Market şi Praktiker, care a început deja construcţia hypermarketului .  

Modifică Setările