Stiri despre magazin

  805 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Domeniul muzical, afacere în declin
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Domeniul muzical, afacere în declin

  Chiar dacă preţurile sunt pentru toate buzunarele, iar produsele de calitate, vânzările de instrumente au scăzut cu peste 50%.

 • Obiectele „croite“ special pentru tine
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Obiectele „croite“ special pentru tine

  Produsele făcute la comandă – haine, mobilier, bijuterii – sunt mai mult decât simple obiecte funcţionale. Spre deosebire de cele „de-a gata“, din magazine, acestea au fost create să-ţi semene. În perioada interbelică, a-ţi face lucruri la comandă era o modă. A dispărut după 1989, odată cu invazia marilor magazine, însă, în ultimii ani, românii redescoperă nevoia de unicitate.

 • Magazinele IT, ruinate de invazia vechiturilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Magazinele IT, ruinate de invazia vechiturilor

  Strâmtoraţi de criză, sucevenii care folosesc calculatoare s-au orientat în ultimii ani spre computere şi componente second-hand. Aceasta a fost o grea lovitură pentru magazinele de profil.profil

 • Lupoaica, pe drum spre cea de-a şasea „casă”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Lupoaica, pe drum spre cea de-a şasea „casă”

  Muncitorii primăriei au amenajat deja platforma în faţa Magazinului Bucureşti, pentru amplasarea statuii Lupa Capitolina. Este cea de-a şasea relocare a monumentului, după ce a stat în Parcul Carol, în Piaţa Sf. Gheorghe, pe Dealul Mitropoliei, în Piaţa Dorobanţi şi în Piaţa Romană.

 • 80% din magazinele IT au tras obloanele
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  80% din magazinele IT au tras obloanele

  Declinul economic i-a lovit şi pe proprietarii buticurilor cu haine de firmă din Piatra Neamţ, care au renunţat la afaceri. Deoarece creditele luate cu buletinul au devenit doar o amintire, foştii întreprinzători în domeniul tehnologiei informaţiei au fost nevoiţi să se reprofileze.

 • DADA, delicatese şi genţi unicat în acelaşi loc (GALERIE FOTO)
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  DADA, delicatese şi genţi unicat în acelaşi loc (GALERIE FOTO)

  Localul concept-store este situat pe strada Matei Voievod, la numărul 94 bis. DADA este un restaurant sofisticat, cu un decor avangardist dar, în acelaşi timp, este un concept-store care îmbină arta mâncării cu shopping-ul.

 • Piromanii de la Dudescu au o bogată activitate infracţională
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Piromanii de la Dudescu au o bogată activitate infracţională

  După cum v-am informat în ediţia noastră on-line de luni, poliţiştii brăileni şi ialomiţeni au pus mâna pe trei indivizi care au prădat un magazin din localitatea Dudescu, judeţul Brăila după care au încercat să-şi şteargă urmele dând foc prăvăliei.

 • Mitropolia SRL ştie cum să bată criza
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mitropolia SRL ştie cum să bată criza

  Enoriaşii cărora le este jenă să meargă la mall pentru a-şi cumpăra tămâie sau icoane o pot face şi online. Mitropolia Moldovei şi Bucovinei pare să aibă unul dintre cele mai solide sisteme de marketing, cheia succesului unei afaceri, fie ea şi cu lucruri sfinte.

 • Portret / Brînduşa Magazin a creat un colţ de Rai în florărie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Portret / Brînduşa Magazin a creat un colţ de Rai în florărie

  Este iubitoare de animale şi plante, fost ziarist, fotograf, desenator. Multă vreme, în prim-planul vieţii ei au fost copiii. Acum florile îi ocupă tot timpul.Brînduşa Magazin şi-a dorit să aibă o florărie proprie încă din copilărie.  Au trebuit să treacă aproape 40 de ani până când şi-a văzut visul cu ochii. În adolescenţă, deşi era înclinată spre ştiinţele umane, ea a făcut liceu cu profil real deoarece aşa

 • Trec peste greutăţi cu amulete şi eşarfe
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Trec peste greutăţi cu amulete şi eşarfe

  Botoşănenii oferă tot mai des drept cadou obiecte feng shui, care simbolizează prosperitatea financiară. Clienţii magazinelor de specialitate cumpără pietre protectoare, statuete din bronz şi bănuţi feng shui, sperând că în acest fel îşi vor păstra locurile de muncă sau vor avea mai mulţi bani.

 • H&M vine în România
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  H&M vine în România

  H&M (Hennes&Mauritz), unul dintre cele mai populare lanţuri de îmbrăcăminte din lume, vine în mallurile din Bucureşti, informează Ziarul Financiar.

Modifică Setările