Stiri despre macedonia

  216 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • România a surclasat Macedonia la Trofeul Carpaţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  România a surclasat Macedonia la Trofeul Carpaţi

  Echipa feminină de handbal a României a câştigat cu 35-16, în urmă cu câteva minute, meciul cu Macedoania disputat în cadrul Trofeului Carpaţi, turneu de pregătire ce este găzduit de Drobeta Tr. Severin.

 • România va debuta contra Ungariei la Trofeul Carpaţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  România va debuta contra Ungariei la Trofeul Carpaţi

  Componentele lotului naţional feminin de handbal au efectuat în această dimineaţă vizita medicală, la Bucureşti, iar apoi au plecat la Drobeta Tr. Severin, unde la sfârşitul săptămânii vor participa la Trofeul Carpaţi.

 • Deziluzia balcanică a grandorii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Deziluzia balcanică a grandorii

  Jutarnji List, Zagreb: De la Skopje la Niş, trecând prin Split, fosta Iugoslavie se umple de monumente megalomane şi naţionaliste. Scopul lor este rescrierea istoriei, afirmă scriitorul croat Jurica Pavicic.

 • S-a întors roata. Naţionala U19 a României învinsă de Macedonia la Giurgiu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  S-a întors roata. Naţionala U19 a României învinsă de Macedonia la Giurgiu

  Naţionala de juniori sub 19 ani a României a pierdut astăzi cel de-al doilea meci de verificare disputat la Giurgiu în compania reprezentativei similare a Macedoniei. Dacă în urmă cu două zile echipa antrenată de Ovidiu Stângă câştigase cu 7-0, astăzi românii s-au făcut de râs pierzând cu 1-2.

 • Tulcenii de la „Doruleţul“ pleacă mâine în Macedonia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tulcenii de la „Doruleţul“ pleacă mâine în Macedonia

  Cei 40 de artişti de la ansamblul folcloric de copii „Doruleţul“ vor reprezenta România la cea de a 26 – a ediţie a Festivalului Internaţional de Folclor „Istibanjsko Zdravozivo“ ce va avea loc în Republica Macedonia, în perioada 16-22 septembrie 2011.

 • Eurobasket 2011: Macedonia, victorie-şoc cu Lituania
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Eurobasket 2011: Macedonia, victorie-şoc cu Lituania

  Macedonia a produs una dintre cele mai mari surprize din istoria Eurobasket, învingând aseară una dintre marile favorite la trofeu şi gazda competiţiei, Lituania, scor 67-65.

 • John Toshack este noul antrenor al Macedoniei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  John Toshack este noul antrenor al Macedoniei

  În vârstă de 62 de ani, John Toshack a acceptat să pregătească echipa de fotbal a Macedoniei, care are ca obiectiv să se califice la CM din 2014.

 • Bill Clinton confundă Muntenegrul cu Macedonia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bill Clinton confundă Muntenegrul cu Macedonia

  Fostul preşedinte american Bill Clinton a încurcat Muntenegrul cu Macedonia, în deschiderea unei conferinţe dedicate problemelor cu care se confruntă zona Balcanilor, relatează site-ul Novinite.com.

 • Din nou vize pentru sârbi şi macedoneni?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Din nou vize pentru sârbi şi macedoneni?

  Comisia Europeană ar putea propune astăzi reintroducerea vizelor pentru UE în cazul celor două categorii de cetăţeni, pe motiv că ei abuzează de libera circulaţie. Ţările scandinave, Belgia şi Luxemburgul sunt cele mai nemulţumite de  exodul sârbilor şi macedonenilor, mai ales a celor de etnie albaneză şi rromă.

 • Tulcea: Ansamblul Doruleţul - la festivalul internaţional din Macedonia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tulcea: Ansamblul Doruleţul - la festivalul internaţional din Macedonia

  În această perioadă, până pe 23 septembrie, Ansamblul folcloric pentru copii şi tineret Doruleţul participă la Festivalul Internaţional de Folclor „Istibansko Zdravozivo“ din Macedonia, ca o recunoaştere a valorii artistice a micilor artişti tulceni

 • EXCLUSIV Cosmin Olăroiu Antrenor Al-Sadd Doha:„Stau în Asia, pentru că acolo sunt apreciat“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  EXCLUSIV Cosmin Olăroiu Antrenor Al-Sadd Doha:„Stau în Asia, pentru că acolo sunt apreciat“

  Ultimul antrenor cu care Steaua a jucat o semifinală de cupă europeană şi a câştigat titlul începe al patrulea sezon consecutiv pe banca unei formaţii din Orient. A împlinit 41 de ani în iunie, dar deja are un deceniu de când antrenează! „N-am avut deloc pauză. Azi m-am retras ca jucător, a doua zi am şi preluat FC Naţional“, explică Oli.

 • Judeţ cu judeţ:100 de biciclete pot fi închiriate doar cu buletinul atât de mureşeni, cât şi de turişti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Judeţ cu judeţ:100 de biciclete pot fi închiriate doar cu buletinul atât de mureşeni, cât şi de turişti

  Trei studenţi la Medicină în Cluj, originari din India, au plecat, ieri, în Macedonia, unde vor reprezenta România la Campionatul European de Crichet.  Anul acesta, în Sângeorz-Băi, pe vremuri cea mai căutată staţiune balneară din nordul Ardealului, au fost rezervate doar 5% din locurile de cazare după ce pensionarii nu au mai primit de tratament.

 • România şi-a făcut echipă naţională de cricket
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  România şi-a făcut echipă naţională de cricket

  Cea mai nouă echipă naţională înfiinţată în România, cea de cricket masculin, îşi va face apariţia la primul său turneu intrenaţional organizat de Macedonia, în perioada 10-17 iulie.

 • Noi investiţii pentru Europa de Sud-Est
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Noi investiţii pentru Europa de Sud-Est

  Fondul European pentru Europa de Sud-Est (EFSE) a semnat săptămâna trecută, în cadrul întâlnirii anuale ce a avut loc la Ohrid, în Macedonia, acorduri de finanţare cu şase noi instituţii financiare din sud-estul Europei.

 • S-a supărat şi Rădoi!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  S-a supărat şi Rădoi!

  Mijlocaşul de 29 de ani este ultimul component al naţionalei care a ripostat la critici după amicalul cu Ucraina. „Închizătorul“ s-a arătat dispus să renunţe la tricolor. Răzvan Lucescu, Gabi Tamaş, Cristi Chivu şi Mirel Rădoi sunt oamenii care au intrat în război cu presa şi cu publicul din România.

 • Violenţe la graniţa macedoneană
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Violenţe la graniţa macedoneană

  Incidentele interetnice din 2001 ar putea reizbucni în forţă. Schimburile de focuri  soldate cu victime şi capturi de arme de contrabandă se înteţesc la frontiera dintre cele două state.

 • România are amicale cu Ucraina, Macedonia şi Honduras
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  România are amicale cu Ucraina, Macedonia şi Honduras

  Lotul primei reprezentative se va deplasa la 27 mai în Ucraina, iar două zile mai târziu va susţine partida cu Ucraina. Federaţia din Ucraina va comunica până la 29 martie locul şi ora amicalului.

Modifică Setările