Stiri despre luna februarie

  6 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Ce spune ştiinţa despre copiii născuţi în luna februarie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce spune ştiinţa despre copiii născuţi în luna februarie

  Luna în care am venit pe lume poate dezvălui multe despre traiectoria destinului nostru. Determinarea caracterului unei persoane după luna naşterii este o practică standard în numerologie. Unii cercetători au făcut studii în acest sens. Oare ce spune ştiinţa despre copiii născuţi în februarie?

 • Superstiţii în luna lupilor: ce să faci ca să-ţi meargă bine. De ce trebuie să ţii cont ca să nu rămâi niciodată fără bani
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Superstiţii în luna lupilor: ce să faci ca să-ţi meargă bine. De ce trebuie să ţii cont ca să nu rămâi niciodată fără bani

  Denumită popular Faur, Făurar sau Luna Lupilor, februarie este perioada în care gospodarii de la sate încep pregătirile pentru muncile câmpului, altoiesc pomii în livadă şi sădesc seminţe. Superstiţiile lui Făurar, nume luat după făurarii în fier care pregăteau plugul pentru arat, sunt legate de prevestirile despre vreme.

 • Horoscopul banilor în luna februarie 2017
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Horoscopul banilor în luna februarie 2017

  În luna februarie se sărbătoreşte Ziua Îndrăgostiţilor, iar acest eveniment implică cheltuieli pentru aproape toate semnele astrale, mai ales pentru cele care sunt căsătorite sau se află într-o relaţie. În plus, banii puşi deoparte de unii nativi pentru luarea unui cadou s-ar putea să nu fie suficienţi şi să fie nevoie de un mic împrumut.

 • Rata
şomajului la sfârşitul lunii februarie era de 5,78%
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Rata şomajului la sfârşitul lunii februarie era de 5,78%

  Rata şomajului la sfârşitul lunii februarie a fost de 5,78 la sută, cu 0,04 puncte procentuale mai mică decât cea din ianuarie, însă cu 0,41 de procente mai mare decât aceeaşi lună a anului 2012.