Stiri despre lumea interlopa

  16 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Aţi zis Pian?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Aţi zis Pian?

  Pian a fost cuvântul ultimei săptămâni. Nu pentru că maestrul Dan Grigore, unul din cei mai mari pianişti ai lumii, a împlinit 77 de ani. Ci pentru că România a capitulat în faţa periferiei sordide. Dar spectacolul jalnic nu e surprinzător în societatea în care o minoritate iresponsabilă pune în pericol dreptul la viaţă al majorităţii.

 • Clanul Duduianu, mai presus de legi: suma neregulilor de la priveghiul interlopului Emi Pian, la care Poliţia a asistat impasibilă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Clanul Duduianu, mai presus de legi: suma neregulilor de la priveghiul interlopului Emi Pian, la care Poliţia a asistat impasibilă

  Moartea interlopului Emi Pian scoate la iveală mai multe nereguli ignorate de autorităţi: printre altele priveghiul liderului clanului Duduianu care nu putea fi organizat, potrivit legii, la domiciliul acestuia. De parcă nu ar cunoaşte legea, autorităţile prezente la faţa locului nu au luat nicio măsură. Mai grav este că acolo a fost joi şi şeful Poliţiei Capitalei, însă s-a comportat ca şi când nu ar cunoaşte legea.

 • Viaţa lui Fane
Spoitoru, interlopul care a speriat Bucureştiul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Viaţa lui Fane Spoitoru, interlopul care a speriat Bucureştiul

  Viaţa lui Fane Spoitoru. Lumea interlopă a Capitalei este în doliu. Ion Titişor, alias Fane Spoitoru, a murit joi la o clinică medicală din Israel, în urma unui accident vascular celebral. Titişor şi-a câştigat celebritatea în anii '90, când a devenit regele neîncoronat al lumii interlope a Capitalei. El a avut însă un trecut infracţional şi în perioada regimului comunist.

 • Renato Usatîi este prototipul unui interlop din anii '90
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Renato Usatîi este prototipul unui interlop din anii '90

  Renato Usatîi este prototipul unui interlop, iar socialiştii au promovat imaginea celui mai mare partid de opoziţie. Astfel explică expertul IDIS „Viitorul”, Corneliu Ciurea, rezultatele sondajului realizat de Centrul de Investigaţii Sociologice şi Marketing CBS-AXA, care arată că populaţia Republicii Moldova a căpătat încredere în PPPN şi PSRM.

 • Moscova a cucerit Crimeea cu ajutorul reţelelor de crimă organizată
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Moscova a cucerit Crimeea cu ajutorul reţelelor de crimă organizată

  Interlopii din Crimeea au participat alături de ”omuleţii verzi” la anexarea peninsulei în urma unor înţelegeri cu forţele de ordine ruse, intermediate de reţelele de crimă organizată din Moscova. În schimbul sprijinului pentru anexare, interlopii ruşi au primit susţinere împotriva bandelor cecene, iar Putin a adăugat Crimeea pe lista zonelor unde pot fi practicate jocurile de noroc - o activitate extrem de profitabilă pentru ei.

 • Sancţiunile europene au pus pe jar lumea interlopă din Rusia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sancţiunile europene au pus pe jar lumea interlopă din Rusia

  Cât de mult se vor acutiza problemele cu care se confruntă Rusia având în vedere ce se întâmplă în întunecata sa lume interlopă? Daca nu vor fi luate măsuri, Rusia şi cetăţenii săi se pot aştepta la o destabilizare accentuată a precarului echilibru stabilit între bandele criminale, se arată într-o analiză realizată pentru Radio Europa Liberă (versiunea rusă) ce poartă semnătura lui Mark Galeotti.

 • Judecătoarea Mladen, între teologie şi şantaj sexual
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Judecătoarea Mladen, între teologie şi şantaj sexual

  Carmen Mladen, magistrat al Curţii de Apel Craiova, făcea sex cu oameni de afaceri însuraţi şi apoi îi şantaja.  Între mai multe activităţi, judecătoarea media „dialogul dintre ştiinţă şi teologie“.

 • VIDEO Război în lumea interlopă canadiană
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Război în lumea interlopă canadiană

  Asasinarea lui Nick Rizzuto, fiul presupusului naş al mafiei din Montreal Vito Rizzuto aflat în prezent într-o închisoare din SUA, indică slăbirea clanului său şi anunţă represalii sângeroase, eventual chiar un război în lumea interlopă, estimează experţi în domeniu, citaţi de AFP.

Modifică Setările