Stiri despre lulea marius dorin

  9 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Interdicţia lui George Simion este menţinută de guvernul Maia Sandu-Andrei Năstase
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Interdicţia lui George Simion este menţinută de guvernul Maia Sandu-Andrei Năstase

  Am încercat săptămâna trecută, împreună cu George Simion, să trecem graniţa nedreaptă de pe Prut. Nu am reuşit, deşi am sperat că ceva s-a schimbat la Chişinău. Doar am sperat, nu am şi crezut: guvernul Maia Sandu continuă campania de represiune împotriva unioniştilor iniţiată de regimul Plahotniuc.

 • Împreună cu B.O.R. la o nouă Şcoală de Cultură şi Afirmare Românească
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Împreună cu B.O.R. la o nouă Şcoală de Cultură şi Afirmare Românească

  În acest weekend are loc o nouă ediţie a Şcolii de Cultură şi Afirmare Românească, sub denumirea generică de Academia Tinerilor Integri. Evenimentul se desfăşoară cu sprijinul Bisericii Ortodoxe Române, instituţie ce a manifestat constanţă în apărarea identităţii româneşti.

 • Hei-Rup! Spre Unire
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Hei-Rup! Spre Unire

  Colegii mei de blog Adevărul Lulea Marius Dorin şi Dan Nicu şi-au pasat provocări pe deasupra plasei de tenis, încercând să arate lumii diferite unghiuri de abordare şi elucidare a fenomenului care stă pe buzele noastre astăzi: U-ni-re. Răspund şi eu, la rândul meu, provocării lui Dan Nicu, dar cu o note personalizate, poetice pe alocuri.

 • Răspuns colegului Lulea Marius Dorin la articolul „De ce
crede Prinţul Charles că Transilvania e locuită de maghiari?”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Răspuns colegului Lulea Marius Dorin la articolul „De ce crede Prinţul Charles că Transilvania e locuită de maghiari?”

  Am citit cu oarecare uimire articolul tău cu privire la Prinţul Charles şi la şleahta de unguri care îi împuiesc capul cu idei şoviniste că Ardealul ar fi unguresc (titlul mi se pare ciudat – e normal ca Prinţul Charles să creadă că în Transilvania trăiesc şi unguri, nu? Conform ultimului recensâmănt sunt câteva milioane de etnici maghiari in Transilvania...).

 • Noi cu votul, ei cu Unirea - propunem candidaţilor un Pact pentru Basarabia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Noi cu votul, ei cu Unirea - propunem candidaţilor un Pact pentru Basarabia

  Oficialii germani au afirmat deschis că Nu iau în considerare o integrare Europeană a Republicii Moldova şi că Parteneriatul Estic Nu reprezintă o etapă intermediară, ci un proiect în sine. În aceste condiţii responsabilitatea noastră, a românilor, este aceea de a fi împreună şi de a ne promova propriile interese.

 • La „Brandeberg”, cu 26 de români, din Basarabia şi Transnistria
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  La „Brandeberg”, cu 26 de români, din Basarabia şi Transnistria

  La o lună de zile, după prima întâlnire cu conaţionali din Republica Moldova, apărători inteligenţi ai istoriei reale, am avut şansa unui nou dialog, peste munţi, în acelaşi loc, la Bran, cu ocazia ediţiei secunde a unei şcoli de vară marcată de speranţa, robustă, a deloc îndepărtatei reunificări a celor două state româneşti.

 • Profesori moldoveni au trecut Prutul! În Patria Mamă...
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Profesori moldoveni au trecut Prutul! În Patria Mamă...

  În această săptămână am trecut munţii, din Muntenia, în Transilvania, pentru a mă întâlni cu apărători ai limbii şi istoriei tuturor românilor, domniţe şi bărbaţi din Republica Moldova, europeni în spirit, dornici să vină mai curând clipa reîntregirii naţionale. Surori şi fraţi de sânge, cu o admirabilă ascuţime a minţii, cu inima caldă, care bate pentru Patria Mamă, cu sufletul trăind în România, aşa cum a fost. Şi aşa cum va fi.