Stiri despre lucrari sibiu

  153 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Strada Tribunei se închide complet pentru lucrări începând de luni, 7 iulie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Strada Tribunei se închide complet pentru lucrări începând de luni, 7 iulie

  Pe strada Tribunei, lucrările de reabilitare pe tronsonul dintre strada Mitropoliei şi strada Al. Xenopol se apropie de finalizare. De luni, 7 iulie vor începe lucrările şi pe tronsonul dintre strada Alexandru Xenopol şi strada Nicolae Bălcescu. Această porţiune va fi  închisă traficului până în 15 septembrie.

 • Încep lucrările pe străzile Abrud şi Bagdasar
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Încep lucrările pe străzile Abrud şi Bagdasar

  În data de 19 mai strada Abrud se închide traficului pentru lucrări de reabilitare. Pe această stradă a fost planificată înlocuirea reţelei de apă, dar şi reabilitarea carosabilului şi a trotuarelor.

 • Strada 9 Mai intră în reabilitare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Strada 9 Mai intră în reabilitare

  Primăria Sibiu a semnat contractul de lucrări pentru reabilitarea străzii 9 Mai, aceasta fiind cea de-a patra stradă din Oraşul de Jos care intră în reabilitare în ultimul an, contractul având finanţare din fonduri structurale în cadrul proiectului intitulat Planul Integrat pentru Dezvoltare Urbană.

 • 22 de străzi din Sibiu intră în lucru în 2013
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  22 de străzi din Sibiu intră în lucru în 2013

  22 de străzi din municipiul Sibiu vor intra în lucru în anul 2013, 15 dintre acestea fiind străzi de pământ. Din 2004 şi până în prezent, peste 200 de străzi au fost reabilitate.

 • Lucrări pe un nou tronson al străzii Turnului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Lucrări pe un nou tronson al străzii Turnului

  Strada Turnului a intrat în lucru în data de 8 octombrie, lucrările începând la acea dată pe primul tronson, cel situat între strada Faurului şi strada Valea Mare, cu reabilitarea reţelelor de utilităţi.

 • Încep lucrările pe strada Turnului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Încep lucrările pe strada Turnului

  Încep lucrările şi pe cea de-a treia stradă inclusă în Planul Integrat de Dezvoltare Urbană, după ce străzile Faurului şi Ocnei au intrat deja în lucru. Primarul Klaus Iohannis împreună cu directorul SC SINECON SA, Marius Sitar, au semnat contractul de lucrări pentru reabilitarea străzii Turnului.

 • Alte şase străzi intră în lucru VEZI CARE
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alte şase străzi intră în lucru VEZI CARE

  Municipalitatea a dispus DPC începerea lucrărilor de reparaţii pe strada N. Copernic (cartierul Ştrand) şi strada Cărămidăriei (cartierul Ţiglari).

 • S-a dat startul lucrărilor de reabilitare a canalizării în Sibiu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  S-a dat startul lucrărilor de reabilitare a canalizării în Sibiu

  Primarul Klaus Iohannis a dat oficial startul lucrărilor de reabilitare a reţelei de canalizare în municipiul Sibiu, marţi, 3 iulie, pe strada Măgheranului. Lucrările la reţeaua de apă au început deja din 20 iunie pe strada Agârbiciu.

 • S-a semnat contractul de lucrări pentru Calea Poplăcii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  S-a semnat contractul de lucrări pentru Calea Poplăcii

  Contractul de lucrări pentru reabilitarea străzii Calea Poplăcii a fost semnat miercuri, 27 iunie, la sediul Primăriei Sibiu de către primarul Klaus Iohannis şi reprezentanţii constructorului care a câştigat procedura de achiziţie, SC Geiger Transilvania SRL.

 • Strada Faurului se modernizează cu bani europeni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Strada Faurului se modernizează cu bani europeni

  Primarul Klaus Iohannis şi reprezentantul SC SINECON SA au semnat joi, 17 mai, contractul de execuţie a lucrărilor pentru proiectul „Modernizare strada Faurului”. Termenul de execuţie a acestor lucrări este de 18 luni, garanţia acordată de constructor fiind de 5 ani.

 • Viaductul de la Gara Mică și trei străzi intră în reparații
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Viaductul de la Gara Mică și trei străzi intră în reparații

  Primarul Klaus Iohannis împreună cu constructorii desemnaţi câştigători în urma procedurilor de licitaţii a semnat miercuri, 4 aprilie, contractele de lucrări pentru reparaţii capitale la viaductul Gara Mică, străzile Reşiţa şi Maşiniştilor şi strada Teilor.

 • Calea Turnişorului se închide de luni pentru reparaţii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Calea Turnişorului se închide de luni pentru reparaţii

  Calea Turnişorului va fi închisă pe tronsonul dintre Şoseaua Alba Iulia şi strada Frigoriferului, iar lucrările vor dura până la 1 iulie. Pe perioada cât tronsonul este închis, traficul în zonă va fi dirijat către străzile Distibuţiei şi Autogării. 

 • Trenuri anulate între Sibiu și Vâlcea din cauza unor lucrări
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Trenuri anulate între Sibiu și Vâlcea din cauza unor lucrări

  Miercuri, 11 ianuarie, trenul InterRegio 1721/2 Craiova - Sibiu va circula pe o rută „scurtată", iar la restul trenurilor se va asigura transbordarea călătorilor. Pasajul este închis azi închis circulaţiei rutiere.

Modifică Setările