Stiri despre lucrari modernizare

  26 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Înlocuirea unei conducte de apă, motiv de dispută între un localnic şi primarul comunei Nicoreşti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Înlocuirea unei conducte de apă, motiv de dispută între un localnic şi primarul comunei Nicoreşti

  A rămas captiv în propria curte, după ce o firmă care efectuează lucrări în zonă i-a săpta în faţa casei un şanţ de peste doi metri fără a-i lăsa punţi de acces sau să îi monteze poduri provizorii. Sunt acuzaţiile aduse primarului localităţii Nicoreşti din judeţul Galaţi, de un bărbat în vârstă de 29 de ani. Acesta a mărturisit că a ajuns inclusiv la Urgenţe, după ce a încercat să traverseze groapa din faţa casei sale.

 • Spitalul
din Corabia, „Cenuşăreasa” sistemului sanitar de la Olt
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Spitalul din Corabia, „Cenuşăreasa” sistemului sanitar de la Olt

  Spitalele din judeţul Olt, atâtea câte mai funcţionează, nu sunt printre cele mai amărâte din ţară, dar nici nu se pot lăuda că nu le lipseşte nimic. De departe, Spitalul Orăşenesc din Corabia se află în coada unităţilor sanitare ce ar avea nevoie urgentă de îmbunătăţiri. Spitalul din Caracal îi urmează, acesta din urmă fiind însă mult mai mare.

 • FOTO  Locuitorii unei uliţe din Slatina se
pregătesc să intre în secolul XXI
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO  Locuitorii unei uliţe din Slatina se pregătesc să intre în secolul XXI

  O arteră din municipiul Slatina, capitala judeţului Olt, având un rol major deoarece face legătura între două zone intens folosite de către localnici, respectiv strada Cireaşov din zona Steaua şi strada Textilistului din zona Zahana, se află, în această perioadă, sub lupa autorităţilor. Strada Alexe Marin, căci despre ea este vorba, având statutul de „uliţă” de zeci de ani, este pregătită pentru a fi asfaltată.

 • FOTO  La
Slatina se poartă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO  La Slatina se poartă "moda" străzilor modernizate, dar uitate fără marcaje rutiere

  Una dintre cele mai circulate artere din municipiul Slatina, respectiv strada Ecaterina Teodoroiu, modernizată nu mai devreme de acum o lună prin turnarea a două straturi de bitum, aşteaptă şi acum, la aproape două săptămâni de la începerea anului şcolar, să îi fie aplicate marcajele rutiere. Lipsa acestora periclitează viaţa pietonilor - elevi sau adulţi, care circulă în număr mare prin zonă, dar autorităţile par a nu avea această problemă.

 • FOTO 
Primăria Slatina vrea să îngroape „jungla”
de cabluri aeriene
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO  Primăria Slatina vrea să îngroape „jungla” de cabluri aeriene

  Lucrările recent finalizate în Centrul Istoric al municipiului Slatina, care au cuprins, printre altele, şi mutarea cablurilor aeriene în subteran, a dat idei noi administraţiei locale. Astfel, reprezentanţii primăriei intenţionează să acceseze fonduri europene pentru a îngropa şi restul cablurilor aeriene din oraş. Locuitorii urbei ar urma să scape de imaginea cablurilor ce împânzesc urbea. Dar nu toate străzile vor fi prinse în acest plan.

 • FOTO 
Cartierul-cenuşăreasă Progresul din Slatina, modernizat după ani de
aşteptare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO  Cartierul-cenuşăreasă Progresul din Slatina, modernizat după ani de aşteptare

  Reprezentanţii Primăriei municipiului Slatina au anunţat oficial finalizarea lucrărilor în cartierul Progresul, unul dintre cele mai urgisite de pe raza urbei. Începute în august anul trecut, lucrările au vizat reabilitarea perimetrului cuprins între străzile Sergent Major Dorobanţu Constantin, Basarabilor, Centura Basarabilor şi Arcului. Fondurile au avut ca sursă Programul Operaţional Regional 2007-2013.

 • FOTO 
Cartiere „săteşti” de la marginea Slatinei, aduse la civilizaţie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO  Cartiere „săteşti” de la marginea Slatinei, aduse la civilizaţie

  Două cartiere importante aflate la marginea municipiului Slatina, respectiv Cireaşov şi Satu Nou, rupte parcă din mediul rural, sunt mai aproape pe zi ce trece de condiţiile de civilizaţie ale zilelor noastre. Lucrările demarate aici pentru modernizarea acestui perimetru întins avansează încet, dar sigur, pentru a deveni una dintre cele mai căutate zone de către slătinenii care vor să evadeze din oraş într-un mediu rustic, dar civilizat.

 • FOTO  Au început lucrările de modernizare a
Muzeului Judeţean Olt
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO  Au început lucrările de modernizare a Muzeului Judeţean Olt

  La Muzeul Judeţean Olt din municipiul Slatina au demarat, în sfârşit, lucrările de modernizare în baza unui proiect european iniţiat de Consiliul Judeţean Olt. Procesul va cuprinde doar partea de interior a clădirii muzeului - obiectiv istoric ridicat în anul 1887. Prin lucrările ce vor efectuate şi dotările moderne cu care va fi prevăzut, Muzeul Judeţean Olt va deveni, până la finele anului viitor, un obiectiv demn de secolul XXI.

 • FOTO 
Liceul Agricol “Carol I”, cel mai vechi din Slatina, modernizat şi redat
elevilor pe fonduri europene
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO  Liceul Agricol “Carol I”, cel mai vechi din Slatina, modernizat şi redat elevilor pe fonduri europene

  Cel mai vechi liceu din municipiul Slatina, Colegiul Naţional Agricol „Carol I”, înfiinţat în urmă cu exact 130 de ani, a fost modernizat pe fonduri europene şi, de miercuri – 14 august, el a fost redat elevilor după mai bine de doi ani de lucrări ample. În schimbul a circa 83 miliarde lei, majoritatea bani de la Uniunea Europeană, liceul a suferit schimbări majore, dar, acum, este gata să-şi primească elevii în condiţii moderne.

 • FOTO  Spitalul Judeţean din Slatina îşi schimbă
imaginea comunistă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO  Spitalul Judeţean din Slatina îşi schimbă imaginea comunistă

  După mai bine de 50 de ani de la înfiinţare, diriguitorii judeţului Olt şi-au adus aminte de imaginea fadă şi degradată pe care o afişează Spitalul Judeţean din Slatina ochiului oricărui trecător, fapt pentru care au decis să facă ceva în acest sens. Şi s-au gândit la anveloparea termică a imobilului principal, ce va aduce un “look” nou care, se speră, va duce şi la schimbarea mentalităţii despre Spitalul Judeţean.

 • FOTO  Cele mai catastrofale trotuare din Slatina au fost aduse la
civilizaţie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO  Cele mai catastrofale trotuare din Slatina au fost aduse la civilizaţie

  După mai multe întârzieri din cauze mai mult sau mai puţin obiective, lucrarea de reabilitare a celor mai impracticabile trotuare din municipiul Slatina a fost finalizată. Astfel, locuitorii oraşului ce străbăteau zilnic trotuarul de pe strada Cornişei aferent turnurilor GA 1-GA 5 pot răsufla de-acum uşuraţi. Craterele omniprezente de pe această cale de acces a fost adusă, după zeci de ani, la standarde demne de civilizaţia anilor în care trăim.

 • FOTO Începerea
lucrărilor de modernizare a Muzeului Judeţean Olt a intrat în linie dreaptă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Începerea lucrărilor de modernizare a Muzeului Judeţean Olt a intrat în linie dreaptă

  Muzeul Judeţean Olt îşi va schimba complet interiorul până la finele anului viitor. Autorităţile specializate în proiecte de investiţii pe fonduri europene din cadrul Consiliului Judeţean Olt au declarat, luni, în cadrul unei conferinţe de presă, că, în maximum două luni, vor demara lucrările de modernizare la interior a Muzeului Judeţean Olt din Slatina. Proiectul este finanţat din surse europene şi va aduce instituţia muzeului în secolul XXI.

 • FOTO Centrul Vechi al Slatinei renaşte încet, dar sigur
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Centrul Vechi al Slatinei renaşte încet, dar sigur

  Lucrările de reabilitare a Centrului Vechi din municipiul Slatina sunt în plină derulare. Demarate în vară, operaţiunea de schimbare „la faţă” a zonei ar trebui să se încheie până la finele anului. Odată terminate lucrările, cea mai veche parte a capitalei judeţului Olt ar urma să devină principalul punct de atracţie al urbei.

 • FOTOGALERIE Atenţie, şoferi: de luni se închide complet şoseaua de centură Oituz din Slatina! VEZI AICI variantele de ocolire!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTOGALERIE Atenţie, şoferi: de luni se închide complet şoseaua de centură Oituz din Slatina! VEZI AICI variantele de ocolire!

  După ce, la începutul lunii septembrie, principala arteră din municipiul Slatina care prelua traficul greu, respectiv strada Oituz, era închisă, din cauza unor lucrări de extindere a reţelei de canalizare, pe un sens – cel dinspre Craiova spre Piteşti, iată că, acum, a venit rândul ca şi cel de-al doilea sens al acestei străzi să fie închis traficului rutier. Astfel, de luni – 22 octombrie, strada menţionată va fi complet blo

 • Vâlcov cheltuie opt miliarde lei vechi pentru a schimba faţada Primăriei Slatina
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vâlcov cheltuie opt miliarde lei vechi pentru a schimba faţada Primăriei Slatina

  Primăria Slatina va cheltui aproape opt miliarde lei vechi pentru refacerea faţadei. Au fost deja montate o parte dintre schele, iar oamenii firmei ce a câştigat licitaţia s-au apucat de treabă. Până la finele anului, lucrările ar trebui finalizate. Alături de sediul primăriei sunt în diverse stadii de modernizare şi imobilele ce adăpostesc Poliţia Locală şi fosta cancelarie a Şcolii generale nr. 1, loc unde a funcţionat prima

 • La Slatina, lucrările de modernizare a zonei Nicolae Iorga au intrat în linie dreaptă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  La Slatina, lucrările de modernizare a zonei Nicolae Iorga au intrat în linie dreaptă

  Locuitorii municipiului Slatina din zona Gării, respectiv cei care îşi au domiciliul într-unul dintre blocurile de pe străzile Artileriei, Aleea Cazărmii sau Nicolae Iorga, aşteaptă cu nerăbdare terminarea lucrărilor de modernizare a perimetrului. Pe hârtie, proiectul de schimbare a feţei zonei cu pricina ar fi trebuit finalizat din luna ianuarie. În realitate, mai sunt necesare aproape trei luni

Modifică Setările