stiri despre lucian isar

Nu ne ajungea că avem o Academie Română în care îşi fac veacul tot felul de personaje lipsite de orice urmă de relevanţă ştiinţifică. Inşi în al căror cv opera de bază este reprezentată de notele informative date Securităţii, de desenarea planurilor caselor foştilor directori ai „Europei Libere”, desene conştiincioase făcute tot la comanda şi pentru uzul serviciilor secrete, al fostei poliţii politice din RSR, şi de laudele aduse lui Ceauşescu.

acum 5 ore · comentarii (26)

A trecut şi ziua de 4 iunie, ziua celebrării sau a comemorării semnării Tratatului de la Trianon. Celebrării pentru români şi naţiunile care au dobândit state naţionale sau au avut consfiinţite frontierele, comemorării pentru Ungaria, care consideră că a pierdut teritorii.

acum 2 zile · comentarii (48)

Nu că ar fi singura aberaţie, dar este cea mai gogonată. În timp ce elevii britanici învaţă la şcoală „Codul bunelor maniere”, noi nu-i învăţăm pe elevi nici măcar cum să-şi organizeze viaţa pentru a se feri de boli transmisibile, de fumat, pentru un regim alimentar care să nu le producă dezechilibre metabolice, pentru un regim de efort fizic care să le menţină organismul  la parametrii normali.

acum 2 zile · comentarii (10)

Dealurile pe care se înşiră satul Olari din vechime între Măgura Slătiorului şi Poalele Căpăţânii sunt toate în vârful lor zidite cu Tămâioare, bisericile cu cerdac cât o bucătărioară de vară şi unele atât de străvechi încât înainte de a fi zidite au fost cu păreţii împletiţi din nuiele ca nişte coşarce şi peste nuiele cu o tencuială zdravănă din pământul din care ţăranii au iscat în istorie şi oalele şi ulcelele şi ulcioarele şi cănuţele şi

acum 2 zile · comentarii (2)

Cercetarea internaţională, intitulată “Viaţa mea în izolare”, va fi derulată în următoarea perioadă şi în România şi urmăreşte să evalueze posibilele repercusiuni psihologice şisociale ale perioadei de izolare asupra elevilor din ciclurile gimnazial şi liceal.

acum 2 zile · comentarii (0)