Stiri despre lucian corchis

  5 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Marina FANtastica
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Marina FANtastica

  Prin invitarea sopranei Marina Krilovici la dialog cu Luminiţa Arvunescu, genericul îndrăgitelor şi popularelor întâlniri muzicale ar fi putut să-şi schimbe pentru câteva ore titlul din „Opera FANtastica“ în „Marina FANtastica“.

 • Grieg şi Orff la Operă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Grieg şi Orff la Operă

  A fost o nouă premieră, asociere de două titluri simfonice populare, „Peer Gynt“, suite pentru orchestră de Edvard Grieg şi „Carmina Burana“, cantată scenică de Carl Orff, ultima imaginată în formă de balet. Un duplex cu afiş luxos, prin prezenţa lui Ion Caramitru, recitator în Grieg şi a coregrafului italian Davide Bombana în Orff.

 • Două concerte la Sala Radio
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Două concerte la Sala Radio

  Clasicismul vienez a fost inspiratorul unui recent program al Orchestrei de Cameră Radio, desfăşurat sub bagheta oaspetelui german Ralf Sochaczewsky. A fost un nou prilej ca instrumentiştii bucureşteni să-şi demonstreze apetenţa pentru un repertoriu şi un stil care le sunt familiare.

 • INEDIT Concert și muzeu în aer liber la Cimitirul Bellu din Capitală
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  INEDIT Concert și muzeu în aer liber la Cimitirul Bellu din Capitală

  Un concert va fi organizat, vineri seară, de la ora 19.00, la Cimitirul Bellu din Capitală, ocazie cu care spectatorii se vor putea bucura, pe lângă muzică, şi de vizionarea unor imagini cu lucrări din colecţia de artă a cimitirului care este şi cel mai mare muzeu de artă în aer liber din România.

Modifică Setările