Stiri despre lucia din lammermoor

  4 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • „Lucia din Lammermoor” recitită de  Andrei Şerban
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Lucia din Lammermoor” recitită de  Andrei Şerban

  Cu siguranţă, renumitul regizor Andrei Şerban se simte bine la Opera din Iaşi unde, colaborând excelent cu managerul Beatrice Rancea, găsind şi un ansamblu şi dotări pe măsura dorinţelor sale, se pare că şi-a propus să monteze pe acea scenă parte dintre producţiile sale emblematice, controversate sau ovaţionate în timp, fie la Bucureşti şi în SUA, fie în mari teatre lirice europene, oricum foarte dragi lui.

 • FOTO Alegeri prezidenţiale 2014: prima zi de campanie la Cluj: Lucia di Lammermoor îl „bate” pe Victor Ponta
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Alegeri prezidenţiale 2014: prima zi de campanie la Cluj: Lucia di Lammermoor îl „bate” pe Victor Ponta

  Afişele electorale din Cluj-Napoca pot concura, fără probleme, la  o competiţie a celor mai anoste materiale de promovare din toate timpurile. Panourile electorale pentru alegerile prezidenţiale sunt eclipsate de cele dedicate evenimentelor culturale. Afişul cu premiera operei „Lucia di Lammermoor” este mult mai vizibil decât cele cu Ponta şi Iohannis.

 • „Lucia di Lammermoor“, Capodopera visată de Donizetti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Lucia di Lammermoor“, Capodopera visată de Donizetti

  Povestea ce urmează este una dublă. Este combinaţia dintre lupta cuiva de a-şi depăşi condiţia modestă şi intuiţia comercială a unui viitor compozitor. Rezultatul acestor elemente a dat naştere unei opere celebre: „Lucia di Lammermoor“.

Modifică Setările