Stiri despre lozinci

  40 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Valul de proteste a cuprins şi Călăraşiul. 30 de oameni au manifestat în faţa Prefecturii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Valul de proteste a cuprins şi Călăraşiul. 30 de oameni au manifestat în faţa Prefecturii

  Aproximativ 30 de persoane au ieşit în stradă, în această după-amiază şi la Călăraşi, solidare cu valul de proteste paşnice din toată ţara. Manifestanţii au scandat lozinci împotriva preşedintelui Traian Băsescu şi au promis că vor pregăti o acţiune de amploare vineri, 20 ianuarie 2012, dată la care vor obţine autorizaţie pentru a protesta.

 • Proteste „de catifea“ în Reşiţa
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Proteste „de catifea“ în Reşiţa

  Sfârșitul de săptămână a scos oamenii în stradă și la Reșița. Locul protestelor, centrul civic, s-a transformat într-o adevărată agora pentru cei peste 100 de protestatari. Oamenii si-au motivat acțiunea nu ca o mișcare pro Raed Arafat, ci ca un protest la adresa partidului aflat la guvernare.

 • Manifestanţii clujenii ies diseară, din nou, în stradă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Manifestanţii clujenii ies diseară, din nou, în stradă

  Protestatarii clujeni se vor întâlni diseară, la ora 19.00, pentru a patra zi, în Piaţa Unirii, la un nou miting. Dacă iniţial au ieşit să protesteze în semn de solidaritate cu Raed Arafat, manifestaţiile lor s-au transformat în mişcări anti-Băsescu şi anti-Guvern.

 • FOTOGALERIE Două zile de protest la Slobozia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTOGALERIE Două zile de protest la Slobozia

  La Slobozia, sâmbătă şi duminică au fost zilele în care piaţeta din faţa Prefecturii Ialomiţa a fost luată cu asalt de protestatari. Oamenii au scandat lozinci împotriva Guvernului şi au criticat dur noua lege a sănătăţii.

 • Cartel Alfa cere demisia Guvernului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cartel Alfa cere demisia Guvernului

  Aproape 1.000 de sindicalişti afiliaţi Cartelului Alfa au demonstrat ieri timp de două ore în faţa Guvernului. Protestatarii au strigat lozinci antiguvernamentale şi au cerut demisia Executivului Boc.

 • „Soluţiile“ protestatarilor la criză
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Soluţiile“ protestatarilor la criză

  Parlamentarii să meargă câte patru într-o maşină, iar impozitele să le strângă un batalion de elită - sunt alternativele bugetarilor la criză. Sindicaliştii au venit ieri la mitingul din Piaţa Victoriei cu puţine contrasoluţii la măsurile de criză propuse de Executiv, dar hotărâţi să dărâme Guvernul Boc.

 • GALERIE FOTO: Atacaţi cu pietre la meciul Steaua - Astra Ploieşti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  GALERIE FOTO: Atacaţi cu pietre la meciul Steaua - Astra Ploieşti

  Huliganii, pretinşii suporteri ai formaţiei din Ghencea, au reuşit cu brio să-şi facă din nou echipa de râs. Dat afară din Ghencea tocmai din cauza „suporterilor", meciul Steaua - Astra Ploieşti disputat, aseară, la Buzău, nu a dus lipsă de incidente, contrar faptului că se anunţaseră măsuri sporite de securitate.