Stiri despre lotiune

  10 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • 5 lucruri de care să ţii cont când cumperi loţiunea de plajă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  5 lucruri de care să ţii cont când cumperi loţiunea de plajă

  Loţiunea de protecţie solară trebuie să se regăsească în geanta ta oriunde ai merge vara asta, deoarece îţi va proteja pielea de razele puternice ale soarelui şi va încetini procesul de îmbătrânire al celulelor. Dacă te întrebi de ce ai avea nevoie de acest produs, află care sunt avantajele lui şi ce trebuie să ştii înainte să îl cumperi.

 • Machiaj de vacanţă, rapid şi uşor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Machiaj de vacanţă, rapid şi uşor

  Nu lăsa programul încărcat să te copleşească în acest sezon. Machiajul pentru o femeie înseamnă mai mult decât frumuseţe, înseamnă încredere şi putere, deci, iată câteva idei de make-up pentru care nu trebuie să pierzi zeci de minute în faţa oglinzii.

 • Amendă pentru o societate din Bârlad care comercializa loţiunea Alcofarm
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Amendă pentru o societate din Bârlad care comercializa loţiunea Alcofarm

  Peste 40 de sticle de Alcofarm, loţiune care ar fi provocat moartea mai multor bihoreni în acest an, au fost descoperite de inspectori de la Protecţia Consumatorilor Vaslui la o firmă de distribuţie din Bârlad, societatea fiind amendată cu 3.000 de lei, anunţă Mediafax.

 • DSP Dâmboviţa a primit o alertă cu privire la loţiunea ucigaşă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  DSP Dâmboviţa a primit o alertă cu privire la loţiunea ucigaşă

  Direcţia de Sănătate Publică Dâmboviţa a fost notificată prin intermediul Sistemului Rapid de Alertă pe Nonaliment – RAPEX cu privire la existenţa pe piaţă a unei loţiuni pentru îngrijirea epidermei cu efect antiseptic, la care, în urma analizelor chimice efectuate s-a evidentiat prezenţa methanolului în cantitate de peste 60.000 g/hectolitru alcool anhidru.

 • Cum alegi o cremă cadou
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum alegi o cremă cadou

  La modul ideal, ar trebui să ştii ce tip de piele are destinatarul. Dacă ţi se pare nedelicat să îi oferi un produs antirid, antiacneic sau anticelulitic, alege o cremă sau o loţiune nutritivă, lipsită de ingrediente periculoase.

 • Cât de folositoare sunt cremele de protecţie solară?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cât de folositoare sunt cremele de protecţie solară?

  În fiecare vară folosim loţiuni pentru a ne proteja de radiaţii. Cercetătorii atenţionează însă că acestea pot avea reacţii adverse. Folosirea cremelorde protecţie solară naşte dezbateri aprinse. Oamenii de ştiinţă evidenţiază problemele pe care acestea le pot genera. 

Modifică Setările