Stiri despre loredana groza

  92 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Loredana Groza cântă mâine la Bradu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Loredana Groza cântă mâine la Bradu

  Artista a fost invitată să urce mâine pe scenă cu ocazia manifestărilor dedicate Zilelor Comunei Bradu. Petrecerea va dura trei zile, de astăzi până duminică, iar localnicii vor avea parte de mai multe surprize.

 • VIDEO Loredana Groza cântă în Garaj
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Loredana Groza cântă în Garaj

  Seria concertelor neconvenţionale „Europa FM Live In Garaj" continuă în această seară cu un alt veteran al muzicii româneşti, Loredana.

 • „Sex“ prin texte şi prin imagini
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Sex“ prin texte şi prin imagini

  Românii nu sunt inhibaţi în a-şi comunica dorinţele „fierbinţi“ prin intermediul tehnologiei. Fenomenul este uzual pentru cei între 14 şi 35 de ani. Sextingul poate funcţiona ca un „preludiu“ într-o relaţie, dar poate fi riscant atunci când partenerii nu se cunosc foarte bine.

 • VIDEO Câştigătoarea Megastar Ungaria, imitând-o pe Loredana Groza, cu piesa „Zig-Zagga”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Câştigătoarea Megastar Ungaria, imitând-o pe Loredana Groza, cu piesa „Zig-Zagga”

  Dacă interpretarea melodiilor unor dive internaţionale precum Beyonce sau Lady Gaga i-a adus succesul mult dorit, la concursul Megastar Ungaria, imitarea Loredanei Groza nu o avantajează la fel de mult pe Renata Tolvai, după cum se poate vedea într-o înregistrare postată în decembrie 2008, unde dansează alături de concurentele de la „Românii au talent".

 • Să-ţi fie ruşine, Primarule!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Să-ţi fie ruşine, Primarule!

  Nu aş fi vrut să-mi încep anul 2011 cu reproşuri, dar cum e posibil, domnule primar general al Capitalei, să nu vă treacă prin cap să-l invitaţi pe Traian Băsescu în noaptea de Revelion în piaţă, alături de români?

 • Loredana Groza: „Oamenii au nevoie să danseze şi să cânte în româneşte“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Loredana Groza: „Oamenii au nevoie să danseze şi să cânte în româneşte“

  Cântăreaţa şi-a lansat sâmbătă seară cel mai recent album, „Iubiland“, o combinaţie de melodii populare vechi şi ritmuri moderne din jazz, rock şi pop. Loredana a adunat la un loc copii, adolescenţi şi adulţi, în total câteva sute de oameni, la lansarea discului, care a avut loc la mallul Băneasa Shopping City.

 • VIDEO Caramitru: Bună seara, iubito, te aştept cu 10.000 de euro
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Caramitru: Bună seara, iubito, te aştept cu 10.000 de euro

  Actorul solicită despăgubiri pentru că nu i s-a cerut acordul pentru includerea unei piese în care el recită o poezie pe albumul Loredanei Groza scos în anul 2007. Ion Caramitru cere, în instanţă, de la două case de producţie, daune de 40.000 de lei pentru folosirea piesei „Bună seara, iubito!“ într-un album al interpretei Loredana Groza.

 • Loredana cântă despre o iubire abandonată
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Loredana cântă despre o iubire abandonată

  Loredana Groza (foto) îşi lansează astăzi cea mai nouă piesă, „Rain, Rain“, compusă împreună cu Bruce Briscol şi Jeremy Adelman de la Sleepy Rebels.

 • Loredana Groza a chefuit până la 5 dimineaţa - Revista presei mondene
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Loredana Groza a chefuit până la 5 dimineaţa - Revista presei mondene

  Presa mondenă de astăzi scrie despre petrecerea Loredanei Groza, gelozia Primei Doamne a Americii pe Oprah sau vacanţa lui Cătălin Botezatu. Printre alte subiecte, Dan Negru nu renunţă la imobiliare nici pe criză, iar Ethan Hawke îi ajută pe copiii săraci din România.