Stiri despre londra

  2349 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Diversitate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Diversitate

  Nimeni nu vine de la Bangkok, de la Teheran, din Africa sau din Caucaz la Londra, Paris sau Berlin de dragul lui Shakespeare, al democraţiei europene, al lui Goethe sau al Revoluţiei franceze.

 • VIDEO Loc de joacă pentru pensionari
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Loc de joacă pentru pensionari

  Deşi nu le este interzis copiilor, noul centru deschis la Londra, în Hyde Park, se adresează persoanelor trecute de 60 de ani. Locul de joacă este dotat cu şase aparate concepute special pentru exerciţiile uşoare recomandate seniorilor, iar şedinţele de sport în aer liber sunt gratuite.

 • Enescu, în inima Londrei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Enescu, în inima Londrei

  Belgrave Square nr. 1. Una dintre cele mai selecte adrese din Londra. Achiziţionată de Carol al II-lea pentru statul român, clădirea este în acest moment sediul ICR Londra. La primul etaj al acestei elegante clădiri se găseşte o superbă sală de muzică de cameră cu un pian pe care a cântat Dinu Lipatti, sală ce găzduieşte deja de trei stagiuni concertele Societăţii Enescu din Londra.

 • Românii „zburători“ care i-au uimit pe londonezi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Românii „zburători“ care i-au uimit pe londonezi

  Patru tineri care practică noul sport extrem denumit parkour şi-au arătat agilitatea pe acoperişurile clădirilor din Londra. Florin Mârza, Alex Juravle, Cristi Glovaschi şi Paul Ţurcanu au plătit câte 350 de lire sterline pentru a trăi senzaţii tari. Traffalgar Square şi Palatul Buckingham s-au numărat printre „ţinte“. 

 • Vase vechi de mii de ani expuse la Londra
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vase vechi de mii de ani expuse la Londra

  Vasele arheologice, de o valoare inestimabilă, sunt prezentate în cadrul expoziţiei „The Lost World of Old Europe“ şi duc faima judeţului în lume.

 • „Nu mai sunt bani. Vă urăm mult noroc!“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Nu mai sunt bani. Vă urăm mult noroc!“

  Noul guvern de la Londra a găsit vistieria goală, în contexul în care economia britanică este ameninţată de problemele din zona euro. Şeful Trezoreriei i-a avertizat pe britanici că urmează vremuri grele şi „dureroase“. Primul semn: inflaţia a depăşit estimările analiştilor.

 • Zboruri anulate la Cluj
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Zboruri anulate la Cluj

  Două zboruri ale Wizz Air au fost anulate în această dimineaţă din cauza norului de cenuşă.

 • Claudia Schiffer a născut al treilea copil
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Claudia Schiffer a născut al treilea copil

  Top-modelul german Claudia Schiffer (39 de ani, foto) a născut vineri, la Londra, o fetiţă, relatează AFP. Potrivit unei declaraţii de presă, dată publicităţii sâmbătă, atât mama cât şi fetiţa se simt bine.

 • Oamenii din umbra premierului Cameron
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Oamenii din umbra premierului Cameron

  Echipa pe care noul premier britanic, David Cameron, şi-a adus-o în reşedinţa din Downing Street 10 include două personaje puternice, fără de care acesta nu ia nicio decizie importantă, dar care sunt rar văzute de către public.

 • Arestaţi la Londra pentru trafic de persoane
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Arestaţi la Londra pentru trafic de persoane

  Doi vrânceni, un bărbat şi o femeie din Vidra au fost arestaţi de autorităţile engleze pentru trafic de persoane. Împotriva lor au fost strânse probe concludente cu privire la faptul că exploatează sexual femei, în Londra.

 • Clădirile moderne îi ţin pe copii la școală
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Clădirile moderne îi ţin pe copii la școală

  Britanicii investesc miliarde de lire sterline în reconfigurarea şcolilor, după ce cazul Kingsdale a pus bazele unei noi filosofii în sistemul de educaţie. În timp ce politicienii şi sindicatele din România se ceartă pe salarii, britanicii au descoperit că arhitectura şi designul şcolii sunt mai importante pentru un învăţământ performant.

 • PONTUL ZILEI: Premieră la Cinema „Luna
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  PONTUL ZILEI: Premieră la Cinema „Luna"

  Mâine, Cinema „Luna" aduce brăilenilor o nouă premieră. „Doctor Parnassus", noul film de acţiune cu o durată de 125 de minute oferă cinefililor un basm în care lupta dintre bine şi rău este presărată cu poveşti de dragoste şi pacturi cu Diavolul.

 • Grace Kelly: graţie şi eleganţă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Grace Kelly: graţie şi eleganţă

  La Victoria & Albert Museum din Londra este expusă, până la 26 septembrie, garderoba prinţesei Grace, una dintre cele mai populare actriţe ale anilor ’50. Grace Kelly (1929-1982),una dintre cele mai fotografiate femei ale seco-lului XX, era renumită pentru frumuseţea şi eleganţa sa.

 • VIDEO Vulcanul islandez ţine avioanele la sol
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Vulcanul islandez ţine avioanele la sol

  Erupţia vulcanului Eyjafjallajokull a creat haos pe aeroporturile din nordul continentului, unde mii de zboruri au fost anulate. Cursele aeriene Londra-Bucureşti au fost printre cele suspendate ieri din cauza închiderii spaţiului aerian britanic.

 • Kobe Bryant&Co vor juca pe arena O2 din Londra
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Kobe Bryant&Co vor juca pe arena O2 din Londra

  Campioana en-titre a NBA, LA Lakers, va juca pe 4 octombrie un meci de pregătire împotriva lui Minnesota Timberwolves pe moderna arenă O2 din Londra. Va fi pentru prima dată după 19 ani când Lakers va juca o partidă în Europa.

 • O zi nord-irlandeză
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  O zi nord-irlandeză

  Succesul va depinde şi de mesajul pe care îl va primi Sinn Fein, atât din zona politică, cât şi la urne.

 • În Londra, casele se cumpără cu ochii închişi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  În Londra, casele se cumpără cu ochii închişi

  Aproximativ 25% din cei care au achiziţionat locuinţe în capitala Marii Britanii în ultimii trei ani susţin că habar nu aveau de costurile foarte mari suportate pentru expertizele specialiştilor, se arată într-un studiu al unbiased.co.uk.

 • Londra dă o palmă Mossadului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Londra dă o palmă Mossadului

  Diplomatul israelian expulzat marţi de Marea Britanie era şeful biroului din Londra al agenţiei israeliene de informaţii Mossad, scrie presa britanică.

 • Cel mai ieftin bilet la Olimpiada din 2012 - 22 de euro
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cel mai ieftin bilet la Olimpiada din 2012 - 22 de euro

  Comitetul de organizare a Jocurilor Olimpice de la Londra, din 2012, au decis să ofere o parte din bilete de intrare la preţuri accesibile, pentru a evita locurile goale în arenele competiţiilor olimpice, aşa cum s-a întâmplat la Beijing.

 • De ratat! : „Black Light“, Groove Armada
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ratat! : „Black Light“, Groove Armada

  Al şaselea album al duoului electro-dance Groove Armada, produs după aproape 14 ani pe scena muzicală, nu prea seamănă cu ce te-ai aştepta de la trupa londoneză.

 • De ce se duce pe tobogan lira sterlină
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce se duce pe tobogan lira sterlină

  Perspectiva unor alegeri fără un câştigător detaşat, la fel cum s-a întâmplat în 1974, a determinat o depreciere puternică a monedei Marii Britanii în raport cu celelalte valute. Londra a chemat în ajutor Fondul Monetar Internaţional ultima dată când victoria în alegeri a fost obţinută la limită.

 • VIDEO Românce la Săptămânile Modei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Românce la Săptămânile Modei

  Alexandra Şandor, Daniela Mârzac, Diana Moldovan, Cristina Gonţa şi Alina Bârlădeanu au defilat la New York, Londra, Milano şi Paris. Unele dintre ele nici nu au ajuns la majorat. Îşi încep viaţa devreme şi câştigă primii bani sub lumina reflectoarelor pe podiumurile de modă.

Modifică Setările