Stiri despre locuri in gradinite

  8 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Peste 6.000 de locuri în grădiniţele de
stat din Sectorul 1
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Peste 6.000 de locuri în grădiniţele de stat din Sectorul 1

  Primăria Sectorului 1 pune la dispoziţia micuţilor peste 6.000 de locuri în unităţile preşcolare pe care le administrează. Grădiniţele sunt dotate cu locuri de joacă şi dormitoare, care concurează ca standarde de calitate cu cele din învăţământul privat, anunţă reprezentanţii primăriei.

 • Adeverinţa de salariat nu este o condiţie pentru înscrierea copiilor la grădiniţă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Adeverinţa de salariat nu este o condiţie pentru înscrierea copiilor la grădiniţă

  Mai mulţi părinţi au avut probleme la înscrierea copiilor la grădiniţă, după ce le-au fost refuzate cererile în lipsa unei adeverinţe de salariat. Oficialii, în frunte cu ministrul Educaţiei, susţin însă că toţi copiii trebuie înscrişi fără astfel de condiţii preliminare, iar inspectorii din Bucureşti spun că documentul este necesar abia după înscriere, pentru stabilirea tarifului plătit lunar.

 • Înscrieri la grădiniţele din Capitală pe modelul admiterii la liceu. Cererile, depuse începând din 28 aprilie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Înscrieri la grădiniţele din Capitală pe modelul admiterii la liceu. Cererile, depuse începând din 28 aprilie

  Părinţii din Bucureşti care vor să-şi înscrie copiii la grădiniţă pentru prima dată pot depune cererile în perioada 28 aprilie - 30 mai, în prima etapă, potrivit noului calendar al inspectoratului şcolar. Procesul a fost amânat cu câteva zile faţă de cel iniţial, după ce oficialii au introdus un sistem electronic de înscriere, în care părinţii completează o singură cerere în care trec trei grădiniţe dorite.

 • Încep înscrierile la grădiniţă pentru copiii nou intraţi în sistem
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Încep înscrierile la grădiniţă pentru copiii nou intraţi în sistem

  Astăzi încep înscrierile la grădiniţe, etapa a doua, destinată copiilor care intră prima dată în sistemul preşcolar. Anul acesta sunt disponibile în jur de 665.000 de locuri la nivelul ţării pentru educaţia timpurie, la fel ca anul trecut. În Capitală, înscrierile au fost devansate cu o săptămână.

 • Înscrierile la grădiniţă pentru cei mici, din 23 aprilie. Reînscrierile, până pe 17 aprilie. 40.000 de locuri în Capitală
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Înscrierile la grădiniţă pentru cei mici, din 23 aprilie. Reînscrierile, până pe 17 aprilie. 40.000 de locuri în Capitală

  Copiii care sunt deja cuprinşi în sistemul de educaţie pot fi reînscrişi la grădiniţă în prima etapă, între 31 martie şi 17 aprilie 2014, iar a doua etapă, care va începe în 23 aprilie, este destinată înscrierii copiilor nou veniţi, potrivit calendarului anunţat de Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti (ISMB). Oficialii au anunţat deja că sunt disponibile 40.000 de locuri anul viitor.

 • Zalău: Locurile în grupa mică sunt pe terminate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Zalău: Locurile în grupa mică sunt pe terminate

  Grădiniţele din oraş sunt pe ultima sută de metri cu completarea locurilor în grupa mică pentru anul şcolar următor. Cu toate că, oficial, înscrierea copiilor în grupa mică a început abia de o săptămână, în grădiniţele din Zalău locurile sunt aproape completate.