Stiri despre locul de munca

  14 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Vine pensia!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vine pensia!

  Pensia. Nu-ţi aminteşti când tema asta şi-a făcut loc printre gândurile tale. N-a intrat ca o urgenţă sau ca o sperietoare, dar s-a strecurat. A fost împinsă de alţii.

 • Cum să devenim eficienţi la locul de muncă. Cât de bun este multitaskingul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum să devenim eficienţi la locul de muncă. Cât de bun este multitaskingul

  Mulţi angajaţi au momente în care tensiunea de la locul de muncă îşi pune amprenta asupra activităţii lor, iar rezultatele, în aceste condiţii, nu sunt cele aşteptate. Pe de altă parte, unii gestionează fiecare moment al zilei, astfel încât au mai mult timp pentru ei înşişi şi pentru lucrurile pe le adoră.

 • Cum îi putem critica pe colegii de muncă fără ca aceştia să se simtă jigniţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum îi putem critica pe colegii de muncă fără ca aceştia să se simtă jigniţi

  În viaţă suntem puşi adesea în situaţia de a critica acţiunile altora, iar asta poate fi o sarcină descurajatoare. Nimănui nu îi place să i se spună că a greşit, însă dacă permitem oamenilor să acţioneze în acelaşi fel, aceştia vor continua să facă aceleaşi greşeli. Există însă câteva modalităţi prin care îi putem critica pe alţii fără să-I transformăm în inamicii noştri.

 • Adevarul despre sistemul medical britanic (II)
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Adevarul despre sistemul medical britanic (II)

  Continui să discut în acest blog, aşa cum menţionam în finalul celui precedent, despre nevoia de medici în Marea Britanie, despre job-urile prin agenţiile de recrutare (dar nu numai), veniturile vehiculate prin presă şi semnificaţia lor reală, şi alte câteva detalii pe care le consider utile.

 • Iată de ce trebuie să te fereşti: Sancţiunile aplicate la locul de muncă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Iată de ce trebuie să te fereşti: Sancţiunile aplicate la locul de muncă

  Disciplina este componenta raporturilor de muncă prin care se asigură în companie un mediu de lucru echilibrat, adecvat dezvoltării profesionale. Când însă angajaţii se abat de la reguli, angajatorii au posibilitatea de a-i sancţiona disciplinar. Iată care sunt sancţiunile ce pot fi aplicate salariatului, potrivit dispoziţiilor legale, în cazul în care a săvârşit o abatere disciplinară.

 • Frumusețea bat-o vina! Ce te faci dacă ești urât?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Frumusețea bat-o vina! Ce te faci dacă ești urât?

  Frumusețea bat-o vina! Așa am putea simplifica concluzia la care a ajuns un economist american, care susține că "frumoşii" sunt cei care au succes în viaţă, nu "urâţeii" care nu plac. Acesta a demonstrat cu cifre în ce măsură aspectul fizic, fie el mai frumos sau mai urât, îți aduce mai mulți sau mai puțini bani.

 • Târgu-Jiu: Au furat de la serviciu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Târgu-Jiu: Au furat de la serviciu

  Doi gorjeni s-au ales cu dosare penale, după ce au fost prinşi în timp ce transportau cu maşinile bunuri de la locul de muncă.