Stiri despre locuinte

  1107 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Amenajările de Crăciun, permanente
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Amenajările de Crăciun, permanente

  Pregătirea locuinţei pentru sărbătorile de iarnă poate însemna mai mult decât aranjarea unor decoraţiuni tradiţionale, împodobirea bradului şi pregătirea mesei festive. Specialiştii propun o serie de amenajări, cum ar fi  panourile provizorii de compartimentare sau şemineele portabile, care să schimbe atmosfera casei.

 • Braşov: Garsonieră de 9.000 de euro
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Braşov: Garsonieră de 9.000 de euro

  Ieftinirea locuinţelor a atins cote spectaculoase. Braşovul este oraşul în care este cel mai bine să mergi la cumpărături imobiliare în această perioadă

 • Târgu-Mureş: Promisiuni deşarte pentru locatarii blocurilor ANL
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Târgu-Mureş: Promisiuni deşarte pentru locatarii blocurilor ANL

  Locatarii apartamentelor ANL din Târgu-Mureş aşteaptă o hotărâre de Consiliu Local pentru a le putea cumpăra. În Târgu-Mureş s-au depus anul acesta aproximativ 900 de cereri pentru o locuinţă ANL, iar cele patru blocuri noi vor fi gata doar anul viitor.

 • Datoria publică a depăşit 3.500 de euro pe cap de salariat - Revista presei interne
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Datoria publică a depăşit 3.500 de euro pe cap de salariat - Revista presei interne

  Presa internă de astăzi scrie despre cât trebuie să plătească fiecare locuitor al României pentru achitarea datoriei publice, despre vânzarea a 2.300 de case de către ANL, precum şi despre explozia şomajului în 2010. Printre alte subiecte, proiectul pentru un bloc de 14 etaje din Tineretului a fost aprobat ilegal, iar sindicaliştii Metrorex s-au grăbit cu greva.

 • Constanţa: Locuinţe pentru tinerii din Mangalia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Constanţa: Locuinţe pentru tinerii din Mangalia

  Peste 400 de familii din judeţele Constanţa, Galaţi, Arad, Bihor, Giurgiu, Harghita, Ialomiţa şi Timiş au intrat în posesia locuinţelor ieftine oferite în cadrul Programului.

 • Franţa: La periferie se trăieşte mai prost decât în restul zonelor locuite
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Franţa: La periferie se trăieşte mai prost decât în restul zonelor locuite

  Sărăcia este de trei ori mai prezentă în periferiile oraşelor franceze decât în restul zonelor locuite, dezvăluie un raport publicat luni, cu privire la zonele în care trăiesc aproape 5 milioane de persoane, între care numeroşi imigranţi, şi unde s-au desfăşurat revoltele violente din anul 2005, informează AFP.

 • În Dristor, locuinţele costă cu 31% mai puţin
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  În Dristor, locuinţele costă cu 31% mai puţin

  În ciuda acestor ieftiniri, preţul apartamentelor vechi de două camere încă depăşeşte 70.000 de euro. Costul mediu pe metru pătrat este de 1.200 de euro. Zona se situează pe locul cinci din punct de vedere al activităţii imobiliare, după Titan, Militari, Drumul Taberei şi Pantelimon.

 • Locuinţele mici sunt mai avantajoase iarna
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Locuinţele mici sunt mai avantajoase iarna

  Reprezentanţii agenţiilor imobiliare spun că faţă de începutul anului, preţurile la apartamente au scăzut cu 30%, iar la garsoniere cu 12%.

 • Constanţa: Cât de ieftine sunt, de fapt, „Locuinţele ieftine“?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Constanţa: Cât de ieftine sunt, de fapt, „Locuinţele ieftine“?

  Preţul real al apartamentelor şi garsonierelor construite de Primărie nu este cunoscut; constructorii aşteaptă o renegociere a preţului pentru metrul pătrat. Proiectul „Locuinţe ieftine pentru tineri“, demarat de Primăria Constanţa, a fost întârziat deja cu un an.