Stiri despre locuinte

  1105 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Focşani: Schimburile imobiliare bat vânzarea clasică
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Focşani: Schimburile imobiliare bat vânzarea clasică

  Din lipsă de bani „gheaţă", vrâncenii preferă trocul cu locuinţe sau terenuri.Din ce în ce mai multe anunţuri aduc în atenţia vrâncenilor un număr crescând de cereri de schimb direct de garsoniere, apartamente, case la ţară sau terenuri.

 • Unde găsim cel mai ieftin metru pătrat de locuinţă?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Unde găsim cel mai ieftin metru pătrat de locuinţă?

  Iaşiul a fost în 2009 singurul oraş mare din ţară în care preţurile medii ale apartamentelor au coborât sub 900 de euro. Ca medie, cele mai mari ieftiniri din punct de vedere procentual s-au înregistrat în Constanţa, potrivit indicelui imobiliare.ro.

 • Locuinţele noi, mai ieftine cu 16% faţă de 2008
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Locuinţele noi, mai ieftine cu 16% faţă de 2008

  Printre puţinele proprietăţi tranzacţionate anul trecut au fost vilele de la periferia marilor oraşe. Lipsa finanţării bancare a reprezentat, anul trecut, principala frână în calea realizării de tranzacţii pe segmentul rezidenţial nou.

 • Certificatul energetic, amânat cu un an
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Certificatul energetic, amânat cu un an

  Locuinţele pot fi vândute sau închiriate şi în 2010 fără actul care promitea un nou blocaj al pieţei. Proprietarii şi cumpărătorii de case vedeau în acest act un nou instrument de negociere. Specialiştii imobiliari spun însă că acesta nu ar trebui să fie obligatoriu.

 • Asigurarea obligatorie a locuinţelor s-ar putea aplica din martie-aprilie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Asigurarea obligatorie a locuinţelor s-ar putea aplica din martie-aprilie

  Directorul general al Pool-ului de Asigurare Împotriva Dezastrelor (PAID), Marius Bulugea, a declarat astăzi că legea asigurărilor obligatorii a locuinţelor ar putea deveni operaţională în martie-aprilie, în condiţiile în care se va încheia contractul de reasigurare până la acel moment.

 • Braşov: Asiguraţi-vă locuinţa de Revelion!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Braşov: Asiguraţi-vă locuinţa de Revelion!

  Poliţiştii de la Compatimentul de analiză şi prevenire a criminalităţii din cadrul IPJ Braşov îi avertizează pe braşoveni să fie foarte atenţi la cum îşi asigură locuinţa în perioada sărbătorilor de iarnă şi mai ales în noaptea de Revelion, dacă se gândesc să se distreze departe de casă

 • Reabilitarea termică scade facturile cu aproape 40 la sută
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Reabilitarea termică scade facturile cu aproape 40 la sută

  Albaiulienii care au pus mână de la mână şi şi-au izolat singuri blocurile sunt cei care au redus substanţial din cheltuielile de întreţinere peste iarnă. Un număr de 24 de familii dintr-un bloc de pe strada Nicolae Titulescu din centrul oraşului Alba Iulia au decis să izoleze blocul pentru a scădea costurile ridicate la întreţinere pe timpul iernii.

 • Amenajările de Crăciun, permanente
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Amenajările de Crăciun, permanente

  Pregătirea locuinţei pentru sărbătorile de iarnă poate însemna mai mult decât aranjarea unor decoraţiuni tradiţionale, împodobirea bradului şi pregătirea mesei festive. Specialiştii propun o serie de amenajări, cum ar fi  panourile provizorii de compartimentare sau şemineele portabile, care să schimbe atmosfera casei.