Stiri despre locuinte

  1106 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Locuinţe sociale în cazarmă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Locuinţe sociale în cazarmă

  Clădirea care a găzduit unitatea de jandarmi dintr-un complex militar abandonat din Petroşani a fost transformată în bloc de locuinţe sociale.

 • Piteşti: Numărul furturilor este în creştere
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Piteşti: Numărul furturilor este în creştere

  Tot mai mulţi piteşteni cad pradă hoţilor. Atât furturile din locuinţe, cât şi cele din autoturisme au crescut alarmant anul trecut faţă de 2008. Hoţii găsesc tot felul de metode de a pune mâna pe bani sau pe bunuri pe care apoi le valorifică pe piaţa neagră.

 • Citiţi mâine în „Expert imobiliar“!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Citiţi mâine în „Expert imobiliar“!

  Nu rataţi „Expert imobiliar“, supliment de 16 pagini care se difuzează gratuit, împreună cu ziarul „Adevărul“ în fiecare zi de marţi a săptămânii! Iată ce veţi putea citi mâine în suplimentul nostru:

 • Cele mai ciudate locuri de cazare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cele mai ciudate locuri de cazare

  Locuinţe construite sub apă, în grote, la mare înălţime sau case care se rotesc. Acestea sunt cele mai căutate oferte de turism pentru anul 2010. Un sejur memorabil, într-un apartament unic în lume, costă cel mult 200 de euro pe noapte.

 • Nimeni nu scapă de plata TVA pe case!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Nimeni nu scapă de plata TVA pe case!

  Experţii fiscali din marile companii de consultanţă sunt convinşi că tranzacţiile cu locuinţe erau supuse taxării şi înainte ca proprietarii să afle acest lucru. Cei care au cumpărat, apoi au revândut case înainte de 2008 vor plăti şi Taxa pe Valoarea Adăugată (TVA), dar şi penalităţi de întârziere, avertizează consultanţii fiscali.

 • Devalorizarea caselor duce la scumpirea creditelor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Devalorizarea caselor duce la scumpirea creditelor

  Valoarea locuinţelor puse ca garanţie pentru împrumuturi a scăzut aproape la jumătate în ultimii doi ani. Băncile îşi reevaluează activele imobiliare pe care le-au primit drept garanţie pentru creditele acordate. Dacă valoarea acestora a scăzut, comisioanele bancare vor creşte.

 • Cele mai bune sfaturi din ultimii doi ani
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cele mai bune sfaturi din ultimii doi ani

  Apartamentele vechi nu sunt o investiţie profitabilă, iar locuinţele mici şi ieftine sunt singurele care se mai vând în prezent. Acestea sunt lucruri binecunoscute astăzi. Nu la fel era însă în urmă cu doi ani.

 • Brăila: Reclamaţiile împotriva administratorilor de la Asociaţiile de Proprietari nu mai contenesc
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Brăila: Reclamaţiile împotriva administratorilor de la Asociaţiile de Proprietari nu mai contenesc

  Primăria Brăila a fost luată cu asalt, anul trecut, de către brăilenii care s-au grăbit să-şi reclame vecinii fie şi numai pentru o palmă de pământ.Cele mai multe reclamaţii în format electronic au vizat câinii comunitari care se găsesc la toate colţurile oraşului. Administratorii şi preşedinţii de Asociaţii de Proprietari sunt şi ei vizaţi.

 • Topul celor mai ieftine apartamente din Galaţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Topul celor mai ieftine apartamente din Galaţi

  Cu cât sunt mai mici şi situate cât mai departe de centrul oraşului, preţul apartamentelor scade.Cea mai ieftină garsonieră din Galaţi este în Aviaţiei şi costă 11.000 de euro. Însă are doar 30 de metri pătraţi.

 • Sibiu: Sute de sibieni cu un picior în stradă din cauza retrocedărilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sibiu: Sute de sibieni cu un picior în stradă din cauza retrocedărilor

  Primăria are o listă de aşteptare pe care sunt peste 600 de oameni care cer să l-i se acrode o locuinţă de tip social. Municipalitatea sibiană a dat în folosinţă aproape 60 de locuinţe destinate cazurilor sociale în ultimii doi ani şi vrea să mai facă şi altele.

 • Bancherii scot la vânzare case şi terenuri
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bancherii scot la vânzare case şi terenuri

  Băncile au în ianuarie şi în februarie 250 de licitaţii de vânzare a imobilelor executate silit. Numărul caselor şi al terenurilor executate silit a crescut semnificativ în ultimele luni. Deşi preţul este mult mai mic decât cel de piaţă, imobilele se vând foarte greu.

 • Din cauza crizei, preţul locuințelor scade cu 13%
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Din cauza crizei, preţul locuințelor scade cu 13%

  La sfârşitul anului 2007, când mulţi erau convinși de faptul că preţurile apartamentelor nu ar putea să scadă, un metru pătrat, în Madrid, costa mai mult de 3.000 de euro. Astăzi, după doi ani şi o criză economică, metrul pătrat se plătește cu 2.620 de euro.