Stiri despre lituania

  258 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • FOTBAL/ Moldovenii pierd teren în lupta pentru Cupa FMF
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTBAL/ Moldovenii pierd teren în lupta pentru Cupa FMF

  Pe stadioanele din Vadul lui Vodă și Orhei astăzi s-au disputat partidele etapei a doua din cadrul turneului internațional de juniori, Under-17, cu genericul Cupa Federației Moldovenești de Fotbal.

 • FOTBAL/ Moldova a învins România în debutul Cupei FMF
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTBAL/ Moldova a învins România în debutul Cupei FMF

  În prima zi a ediției a XII-a a turneului internațional de juniori organizat de Federația Moldovenească de Fotbal, selecționata Republicii Moldova s-a confruntat cu echipa similar a României și a învins cu scorul la limită de 1-0.

 • Vasile Stîngă a anunţat lotul pentru
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vasile Stîngă a anunţat lotul pentru "dubla" cu Lituania

  La o lună după participarea la CM din Suedia, antrenorii lotului naţional masculin de handbal, Vasile Stîngă şi Nicolae Munteanu, au prezentat lista jucătorilor cu care vor aborda meciurile cu Lituani, din 10 şi 13 martie, din preliminariile CE 2012.

 • Audronius Ažubalis, ministrul de Externe al Lituaniei: „În problema transnistreană negocierile rămân a fi unica opţiune“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Audronius Ažubalis, ministrul de Externe al Lituaniei: „În problema transnistreană negocierile rămân a fi unica opţiune“

  Conflictul transnistrean rămâne nesoluţionat de prea mult timp, consideră Audronius Ažubalis, ministru al Afacerilor Externe al Lituaniei, ţară care a deţine preşedinţia în exerciţiu a OSCE. Înainte de a începe o vizită oficială în Republica Moldova, Ažubalis, într-un text de opinie, a vorbit despre priorităţile Preşedinţiei lituaniene a OSCE.

 • A fost anunţat lotul naţionalei de hochei pentru Challenge Cup
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  A fost anunţat lotul naţionalei de hochei pentru Challenge Cup

  Echipa de hochei pe gheaţă a României a fost invitată să participe la ediţia din acest an a Challenge Cup, care se va desfăşura între 12 şi 14 februarie, la Vilnius, alături de echipele naţionale ale Ungariei, Lituaniei şi o echipă de club din Belarus.

 • Ministrul român de Externe, la
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ministrul român de Externe, la "Snow Meeting" în Lituania

  Ministrul român al Afacerilor Externe, Teodor Baconschi, participă, în zilele de 14 şi 15 ianuarie, la Trakai /Lituania/, la 'Snow Meeting', o reuniune informală care va permite un schimb de opinii pe teme de actualitate ale agendei euro-atlantice.

 • Lituania: Singura centrală nucleară a fost oprită
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Lituania: Singura centrală nucleară a fost oprită

  Singura centrală nucleară din Lituania a fost oprită joi înainte de miezul nopţii din motive de securitate, în virtutea unui acord între Vilnius şi Comisia Europeană, a anunţat directorul obiectivului, Viktor Sevaldin.

 • Lituania a găzduit două închisori secrete ale CIA
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Lituania a găzduit două închisori secrete ale CIA

  Serviciul secret al Statelor Unite a folosit cel puţin două centre de detenţie în Lituania după atentatele teroriste de la 11 septembrie 2001, potrivit declaraţiilor emise marţi de Arvydas Anusauskas, preşedintele comisiei parlamentare de anchetă însărcinate cu acest dosar, transmite BBC.

 • Lituania: închisoare CIA într-o şcoală de echitaţie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Lituania: închisoare CIA într-o şcoală de echitaţie

  Agenţia Centrală de Informaţii a SUA (CIA) a amenajat una dintre închisorile sale secrete din Europa la Şcoala de echitaţie din apropiere de Vilnius, capitala Lituaniei, a declarat, pentru ABC News, un oficial lituanian. În locul unde, cândva, lituanienii veneau să vadă spectacole de echitaţie şi să bea o ceaşcă de cafea, CIA a ridicat o structură de beton unde puteau fi interogaţi în acelaşi timp până la opt presupuşi teror

Modifică Setările