Stiri despre lista

  263 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Ghid de cumpărături pe timp de criză
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ghid de cumpărături pe timp de criză

  Situaţiile extreme cer măsuri extreme. Aceasta este filosofia pe care o aplică deja majoritatea românilor, forţaţi să strângă cureaua, mai ales în cazul nevoilor de primă necesitate. „Adevărul“ a făcut un ghid cu sfaturi şi soluţii pentru a acoperi cât mai bine coşul de achiziţii lunare în condiţiile unor cheltuieli minime.

 • Vară la bunici sau în tabere ieftine
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vară la bunici sau în tabere ieftine

  Copiii din noua generaţie vor să plece în vacanţă, în alte ţări. Părinţii lor fac însă planuri cu bugete mai mici decât cele din anii trecuţi. Vacanţele la ţară, la bunici, nu se mai numără printre preferinţele elevilor din clasele primare.

 • VIDEO Lista cu tezaurul românesc, uitată prin sertare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Lista cu tezaurul românesc, uitată prin sertare

  Dumitru Prunariu, fost ambasador al României la Moscova, a relatat că, în cadrul întâlnirii avute în iunie 2004 cu premierul român de la acea vreme, Adrian Năstase, preşedintele Federaţiei RuseVladimir Putin şi-ar fi exprimat disponibilitatea de a rezolva problema tezaurului românesc.

 • Datornicii la impozite, publicaţi pe site-ul Primăriei Alba Iulia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Datornicii la impozite, publicaţi pe site-ul Primăriei Alba Iulia

  Conducerea Primăriei Alba Iulia a luat o decizie drastic împotriva datornicilor care nu şi-au achitat impzoitele. La data de 1 iunie 2010 pe site-ul de internet al instituţiei va fi publicată o listă cu toţi cei care nu şi-au plătit datoriile la bugetul local.

 • Top Forbes: Cele mai proaste maşini de pe şosele
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Top Forbes: Cele mai proaste maşini de pe şosele

  Forbes a alcătuit o listă cu cele mai proaste şapte maşini care se găsesc acum pe piaţa auto. Toate maşinile de pe listă sunt fabricate de Detroit's Big Three- General Motors, Ford şi Chrysler.

 • Cum schimbă viaţa defectele genetice
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum schimbă viaţa defectele genetice

  Factorii nocivi de mediu şi alimentaţia bazată pe produse procesate ne alterează codul genetic şi conduc la creşterea incidenţei unor boli considerate rare. Acestea sunt greu de tratat, dar pot fi prevenite printr-un stil de viaţă sănătos, care limitează riscul de mutaţii genetice.

 • Casă nouă în ANL doar pentru 16 familii de reşiţeni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Casă nouă în ANL doar pentru 16 familii de reşiţeni

  Reprezentanţii autorităţii locale susţin că au soluţii şi pentru ceilalţi aplicanţi. Încă două blocuri vor fi inaugurate în curând. Termenul de finalizare a altor două imobile, tot pe Calea Caransebeşului, este stabilit peste două săptămâni.

 • Lista celor care ne otrăvesc zilnic
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Lista celor care ne otrăvesc zilnic

  Staţiile de epurare, firmele petroliere sau Regia Autonomă Buzău atentează în fiecare zi la sănătatea noastră. Multe dintre marile companii din judeţ nu respectă normele de poluare admise sau pot produce oricând poluări accidentale.

 • Râmnicu Vâlcea: Funcţionarii sunt evaluaţi pentru disponibilizări
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Râmnicu Vâlcea: Funcţionarii sunt evaluaţi pentru disponibilizări

  Primii care îşi vor pierde locul de muncă vor fi cei care se apropie de pensionare. La Râmnicu Vâlcea se preconizează disponibilizări în rândul funcţionarilor publici. Oamenii sunt speriaţi mai ales că nu ştiu pe ce criterii vor fi daţi afară.

 • Tabele şi cozi la Permise Auto
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tabele şi cozi la Permise Auto

  Ideea mutării Serviciului Înmatriculări Auto şi Eliberări Permise Suceava la mall a părut iniţial una foarte bună. Toată lumea spera că va scăpa de aglomeraţia care exista în cele două foste garaje în care funcţiona serviciul.

 • 20 de lucruri pe care trebuie să le faci până mori
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  20 de lucruri pe care trebuie să le faci până mori

  Gândește-te la 20 de lucruri pe care nu le-ai făcut niciodată și pe care ți-ar plăcea să le probezi. Să-ți deschizi un nou drum în viață este un antidot contra monotoniei.