Stiri despre lista

  259 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Taxe peste taxe - soluţia pentru autofinanţarea UE
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Taxe peste taxe - soluţia pentru autofinanţarea UE

  Uniunea Europeană nu mai vrea să depindă de bugetele naţionale. Statele se tem de independenţa financiară a Bruxelles-ului. Comisia Europeană a lansat un prim set de propuneri privind finanţarea UE prin resurse proprii. 

 • Aniversări
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Aniversări

  Există o faimoasă listă UNESCO de aniversări şi comemorări ale unor personalităţi sau evenimente artistice şi ştiinţifice pe care figurează, de exemplu, în 2011, propuşi de România,  Mihail Sadoveanu, Lucian Blaga şi matematicianul Simion Stoilov.

 • Târgu-Jiu: Joburi vacante în patiserii şi brutării
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Târgu-Jiu: Joburi vacante în patiserii şi brutării

  Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Gorj a pus la dispoziţie lista cu posturile vacante din judeţ pentru perioada 16-23 septembrie. Numărul joburilor este de 106, căutându-se în special brutari, patiseri şi muncitori necalificaţi în construcţii. 

 • Listă cu infirmierii care pleacă acasă/Vezi aici care sunt soluțiile agreate de sindicat pentru angajații Spitalului Județean de Urgență Brăila
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Listă cu infirmierii care pleacă acasă/Vezi aici care sunt soluțiile agreate de sindicat pentru angajații Spitalului Județean de Urgență Brăila

  Comisia paritară formată din 8 reprezentanţi ai Sindicatului Sanitas şi opt din conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă va stabili până la sfârşitul săptămânii care sunt cei 150 de angajaţi ai unităţii care vor fi disponibilizaţi aşa cum s-a decis la ultima şedinţă a Consiliului Judeţean. Primii vizaţi sunt infirmierii.

 • „Eu când vreau să fluier, fluier“, în cursa pentru Oscar
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Eu când vreau să fluier, fluier“, în cursa pentru Oscar

  Cea de-a 83-a gală a decernării Premiilor Oscar va avea loc la Los Angeles, la 27 februarie 2011. Cu o lună înainte de prestigiosul eveniment, care se va desfăşura la Samuel Goldwyn Theater din Los Angeles, va fi făcută publică lista completă cu nominalizările pentru trofeele anului 2011.

 • Cuba cere să fie exclusă de pe lista neagră a ţărilor care susţin terorismul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cuba cere să fie exclusă de pe lista neagră a ţărilor care susţin terorismul

  Cuba "a respins categoric" menţinerea sa pe lista neagră americană a statelor care susţin terorismul. Havana şi-a motivat cerea prin faptul că Washingtonul ar ridica altfel îndoieli cu privire la "seriozitatea luptei sale împotriva terorismului". Pe aceeaşi listă ar mai fi Iran, Sudan sau Siria.

 • 45 de elevi au intrat cu 10 la liceu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  45 de elevi au intrat cu 10 la liceu

  Numărul elevilor care au intrat cu 10 pe linie la liceu a crescut anul acesta la 45, comparativ cu 7, câţi erau în 2009.

 • Ghid de cumpărături pe timp de criză
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ghid de cumpărături pe timp de criză

  Situaţiile extreme cer măsuri extreme. Aceasta este filosofia pe care o aplică deja majoritatea românilor, forţaţi să strângă cureaua, mai ales în cazul nevoilor de primă necesitate. „Adevărul“ a făcut un ghid cu sfaturi şi soluţii pentru a acoperi cât mai bine coşul de achiziţii lunare în condiţiile unor cheltuieli minime.

 • Vară la bunici sau în tabere ieftine
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vară la bunici sau în tabere ieftine

  Copiii din noua generaţie vor să plece în vacanţă, în alte ţări. Părinţii lor fac însă planuri cu bugete mai mici decât cele din anii trecuţi. Vacanţele la ţară, la bunici, nu se mai numără printre preferinţele elevilor din clasele primare.