Stiri despre lime

  11 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Cum se prepară
checul cu lime şi mac
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum se prepară checul cu lime şi mac

  O reţetă specială de desert cu care vă veţi suprinde plăcut invitaţii, checul cu lime şi mac este uşor de preparat. Ce ingrediente vă sunt necesare şi care sunt etapele pregătirii acestui desert inedit, aflaţi în articolul următor.

 • Cum se prepară tarta cu avocado şi
lime
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum se prepară tarta cu avocado şi lime

  O reţetă savuroasă şi foarte sănătoasă, tarta cu avocado şi lime este una care se prepară uşor. Care sunt paşii pregătirii acestei tarte şi de ce ingrediente aveţi nevoie, aflaţi din articolul de mai jos.

 • Trotinetele electrice poluează mai mult decât un autobuz diesel - studiu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Trotinetele electrice poluează mai mult decât un autobuz diesel - studiu

  Folosirea trotinetelor electrice a luat amploare în mai multe state europene, inclusiv în România, sugerând afaceri înfloritoare pentru cei care le produc sau le închiriază. Un studiu recent arată însă că acestea poluează mai mult decât un autobuz cu motor diesel standard.

 • Cum se prepară siropul cu soc, mentă
şi lămâi verzi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum se prepară siropul cu soc, mentă şi lămâi verzi

  Răcoritor, sănătos şi tocmai bun pentru zilele caniculare de vară, siropul cu soc, mentă şi lămâi verzi este uşor de preparat. Iată mai jos cum se pregăteşte acest sirop şi de ce ingrediente aveţi nevoie.

 • INFOGRAFIE Uber se lansează în transportul cu trotinete electrice VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  INFOGRAFIE Uber se lansează în transportul cu trotinete electrice VIDEO

  Serviciul de rezervări de automobile cu şofer Uber a decis să intre într-o afacere de sute de milioane de dolari cu compania americană Lime, specializată în închirierea de biciclete şi scutere electrice, pentru a-şi extinde portofoliul de sisteme de transport neconvenţional.

 • Top 10 băuturi răcoritoare şi detoxifiante
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Top 10 băuturi răcoritoare şi detoxifiante

  Pentru a face consumul apei mai atractiv, apelează la un truc simplu şi eficient: adăugă câteva fructe sau legume proaspete pentru a-i da aromă şi a-i îmbunătăţi gustul. Nu doar că te vei hidrata mai bine, ci vei beneficia şi de o optimizare a procesului de detoxifere.