Stiri despre liliana minca

  24 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Liliana Mincă a fost desemnată vicepreşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor. Câte partide a schimbat în ultimii ani
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Liliana Mincă a fost desemnată vicepreşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor. Câte partide a schimbat în ultimii ani

  Liliana Mincă, fostă şefă a Loteriei Române şi fost deputat, a fost numită de către premierul Sorin Grindeanu în postul de vicepreşedintele al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, decizia de numire fiind publicată miercuri seara în Monitorul Oficial. Liliana Mincă a trecut pe la PC, UNPR, PPDD, PSD, iar acum e membru ALDE.

 • Viorel Hrebenciuc şi Narcisa Iorga, înfundaţi de licenţa lui Pinalti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Viorel Hrebenciuc şi Narcisa Iorga, înfundaţi de licenţa lui Pinalti

  Deputatul PSD, Viorel Hrebenciuc, şi unul dintre membrii CNA, Narcisa Iorga, sunt urmăriţi penal de procurorii anticorupţie pentru că l-ar fi ajutat pe primarul de Piatra Neamţ, Gheorghe Pinalti, să-şi recâştige ilegal licenţa pentru postul de televiziune Giga TV

 • Viorel Hrebenciuc a fost audiat la DNA într-un dosar de corupţie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Viorel Hrebenciuc a fost audiat la DNA într-un dosar de corupţie

  Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor, Viorel Hrebenciuc, a fsot audiat în această dimineaţă de procurori ai Direcţiei Naţionale Anticorupţie într-un dosar în care se fac cercetări pentru presupuse fapte de corupţie. El a ajuns la sediul DNA la ora 10.00.

 • Narcisa Iorga, membră în CNA, audiată de procurorii anticorupţie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Narcisa Iorga, membră în CNA, audiată de procurorii anticorupţie

  Narcisa Iorga, membru în cadrul Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA), s-a prezentat, joi, la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) pentru a fi audiată fe procurori  în dosarul deschis în urma plângerii depuse de deputatul PP-DD Liliana Mincă.

 • UPDATE Laura Georgescu, şefa CNA, audiată timp de mai multe ore la DNA în urma unei plângeri depuse de deputatul Liliana Mincă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  UPDATE Laura Georgescu, şefa CNA, audiată timp de mai multe ore la DNA în urma unei plângeri depuse de deputatul Liliana Mincă

  Preşedintele Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA), Laura Georgescu, a părăsit sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) după ce a fost audiată timp de mai multe ore de procurori în dosarul deschis în urma plângerii depuse de deputatul PP-DD Liliana Mincă. Aceasta a refuzat să facă declaraţii, cerându-le jurnaliştilor să ia informaţii de la purtătorul de cuvânt al Consiliului.

 • Ministrul care îi lipseşte lui Victor Ponta
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ministrul care îi lipseşte lui Victor Ponta

  Un diplomat străin, acreditat la Bucureşti, l-ar fi întrebat, cu ani în urmă, pe unul dintre organizatorii unui eveniment cu pretenţii, cum este posibil ca, din alte state ex-socialiste să fie retrase trupele sovietice - evident tardiv, în raport cu România, scăpată de Gheorghiu-Dej de această pacoste -, iar din ţara noastră să nu plece nimeni. Referirea, desigur voalată,  fiind la agenţii acoperiţi ai serviciului secret rus.

 • Fostul director al Loteriei, Liliana Mincă, va candida din partea PPDD
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Fostul director al Loteriei, Liliana Mincă, va candida din partea PPDD

  Fostul director al Loteriei Române, Liliana Mincă, va candida din partea Partidului Poporului-Dan Diaconescu (PP-DD) pentru funcţia de deputat în Colegiul 3 Săveni, a declarat, vineri, preşedintele interimar al filialei judeţene a PP-DD, Marius Cristescu.

 • Loteria îi cere 30.000 de euro Lilianei Mincă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Loteria îi cere 30.000 de euro Lilianei Mincă

  Liliana Mincă, fost director general al Loteriei Române, este acuzată de succesorii săi că, în octombrie 2008, şi-a depăşit mandatul de conducere şi a semnat un contract inutil pentru realizarea unui studiu de piaţă.

 • Liliana Mincă:
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Liliana Mincă: "A fost o campanie foarte murdară din partea PDL"

  Candidatul PSD-PC pentru Colegiul 19, Liliana Mincă, a declarat, duminică, la închiderea urnelor, că mulţumeşte cu "sufletul şi cu inima" tuturor celor care au fost alături de ea şi a spus că prezenţa la vot a fost redusă deoarece oamenii s-au săturat de promisiuni şi minciuni.

 • Teo, noul deputat din Colegiul 19
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Teo, noul deputat din Colegiul 19

  Teo Trandafir, candidata PDL, a câştigat alegerile desfăşurate ieri în Colegiul 19, arăta aseară exit-poll-ul comandat de staff-ul democrat-liberalilor. Ea ar fi învins-o pe contracandidata sa Liliana Mincă (PSD-PC) la o diferenţă de opt procente. Potrivit acestui exit-poll, Mincă ar fi obţinut 46%, iar Teo Trandafir 54%.

 • Rezultate parţiale BEM: Teo a câştigat cu 53,59%, Mincă 46,41%
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Rezultate parţiale BEM: Teo a câştigat cu 53,59%, Mincă 46,41%

  Teo Trandafir este câştigătoarea alegerilor parţiale din Colegiul 19, potrivit numărătorii parţiale a BEM, cu  53,59% din voturile alegătorilor din Colegiul 19. Conservatoarea Liliana Mincă, susţinută de PSD şi PNL, a obţinut46,41% din voturi. Votul pentru un mandat de deputat s-a încheiat la ora 21.00, prezenţa la închiderea urnelor fiind sub 15%, votând doar 15.318 persoane din cele 104.000 aşteptate înscrise pe liste.

 • Cronica unei campanii la feminin
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cronica unei campanii la feminin

  Teo Trandafir (PDL) şi Liliana Mincă (PSD+PC) mai au doar cinci zile pentru a-şi convinge electoratul din Sectorul 4 că merită un loc în Parlament. Fosta vedetă TV şi adversara sa au vorbit deschis, pentru „Adevărul“,  despre relaţiile cu alţi politicieni, dar şi despre modelele lor. Campania lor e însă criticată de analiştii politici.

 • Teo, în ring cu Piedone
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Teo, în ring cu Piedone

  Teo Trandafir şi-a depus ieri candidatura din partea PDL pentru alegerile din Colegiul 19 pentru Camera Deputaţilor. Fosta prezentatoare a fost aleasă în baza unui sondaj intern, în care finalişti au fost ea şi Octavian Bellu. Acesta a refuzat însă oferta PDL.

 • Liliana Mincă, candidatul PC pentru colegiul 19
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Liliana Mincă, candidatul PC pentru colegiul 19

  Preşedintele PC Daniel Constantin a anunţat astăzi că Biroul Politic al partidului a decis să o propună pe Liliana Mincă, fost director general al Loteriei, pentru a candida în colegiul 19 pentru un loc de deputat, decizia urmând a fi comunicată şi PSD.

Modifică Setările