Stiri despre liga i

  2909 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Final nebun şi Oţelul câştigă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Final nebun şi Oţelul câştigă

  Oţelul Galaţi a învins, pe teren propriu, cu scorul de 3-2 (1-0), formaţia Astra Ploieşti, în ultimul meci al etapei a 15-a din Liga I.  A fost o partidă cu un final nebun, cu patru goluri marcate în ultimul sfert de oră, iar reuşita care a însemnat victoria pentru echipa gălăţeană a venit în ultimele secunde.

 • Viorel Moldovan: “Am crezut tot timpul în victorie”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Viorel Moldovan: “Am crezut tot timpul în victorie”

  Tehnicianul echipei FC Braşov, Viorel Moldovan, s-a declarat mulţumit de prestaţia propriei echipe, după victoria obţinută împotriva celor de la Poli Iaşi, scor 2-0. De notat că Sabrin Sburlea a marcat primul gol al sezonului pentru "stegari".

 • Braşov: Petre Grigoraş: “Diferenţa s-a făcut pe benzile laterale”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Braşov: Petre Grigoraş: “Diferenţa s-a făcut pe benzile laterale”

  În etapa a XV-a a Ligii I de fotbal, FC Braşov a învins, pe propriul teren, cu 2-0, pe Poli Iaşi. Gazdele au atacat pe tot parcursul întâlnirii, dar ieşenii s-au apărat eroic. În cele din urmă, Zaharia şi Sburlea au spart blocul defensiv al moldovenilor.

 • FC Braşov - Poli Iaşi 2-0 REZULTAT FINAL
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FC Braşov - Poli Iaşi 2-0 REZULTAT FINAL

  FC Braşov a obţinut în această seară, pe propriul teren, o victorie scontată, în faţa unei echipe care nu a pus mari probleme, băieţii lui Viorel Moldovan învingând pe Poli Iaşi cu 2-0. Gazdele au ratat o sumedenie de ocazii, însă, Zaharia şi Sburlea au înclinat decisiv balanţa în favoarea ardelenilor.

 • Oţelul nu are decât varianta victoriei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Oţelul nu are decât varianta victoriei

  Partida dintre Oţelul Galaţi şi Astra Ploieşti, din cadrul etapei a 15-a din Liga I, se va juca marţi, la Galaţi, cu începere de la ora 14.00. Meciul a fost iniţial programat vinerea trecută, dar a fost amânat datorită îmbolnăvirii jucătorului Valdez de la Astra, diagnosticat cu gripă porcină.