Stiri despre life

  277 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Newsletterul Savantgarde: ştirile SciTech ale săptămânii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Newsletterul Savantgarde: ştirile SciTech ale săptămânii

  În România şi în alte 45 de ţări, tinerii spun că religia nu e foarte importantă pentru ei. Doar Georgia şi Ghana sunt ţările în care generaţiile tinere sunt mai religioase decât cele în vârstă, arată o analiză Pew Research Center.

 • Hi, Tech!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Hi, Tech!

  Newsletterul Savantgarde este un digest săptămânal de ştiri din domeniul ştiinţelor şi al tehnologiei, dar nu numai, şi apare în weekend. Cum spuneam şi într-un interviu recent pe IQads, are cinci rubrici: una principală (SciTech), trei complementare (Comunităţi Inteligente, Life&Style şi Natură) şi una specială (Espresso). Bineînţeles, dacă vă place, vă puteţi şi abona, la linkul cu pricina de la final.

 • FOTO Gafă a României la cel mai mare târg de turism din lume
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Gafă a României la cel mai mare târg de turism din lume

  Un stand simplu, mult prea mic pentru activităţile plănuite, fotografii prost făcute cu atracţiile turistice, un cuvânt greşit în limba germană şi imagini cu texte în limba română, asta au găsit jurnaliştii de la Romania Insider la standul ţării noastre de la târgul de turism de săptămâna trecută din Berlin.

 • Dar ce este Viaţa? VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dar ce este Viaţa? VIDEO

  INSPIRAŢIE Poate fără să-şi dea seama, realizatorii filmului „Life“, cel mai nou SF de referinţă, glisează cu beneficii spre probleme filozofice şi teologice de cel mai mare calibru.

 • Liber la proiecte de mediu, prin programul european Life 2013
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Liber la proiecte de mediu, prin programul european Life 2013

  Evenimentul de lansare al programului Life+ 2013 care permite accesarea fondurilor europene de mediu a avut loc miercuri în prezenţa ministrului Mediului, Rovana Plumb, a secretarului de stat Elena Dumitru şi a reprezentantului Comisiei Europene Ioana Cazan.

 • Fantomele de pe internet
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Fantomele de pe internet

  Persoanele decedate nu dispar pur şi simplu din reţelele de socializare. În cazul în care familia sau prietenii nu fac o cerere în acest sens, cel plecat dintre noi va continua să existe dincolo de ecranul calculatorului.

 • La Milano, imprimeurile spun poveşti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  La Milano, imprimeurile spun poveşti

  Casa Dolce & Gabbana ne transmite salutări din Sicilia, în timp ce Prada, Etro şi Moschino fac incursiuni în cultura Orientului.

 • De unde vine moda fără sex
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De unde vine moda fără sex

  Bărbaţii sunt efeminaţi, femeile, masculinizate. În ultimii ani, moda masculină şi cea feminină se întâlnesc undeva la mijloc şi tot mai mulţi designeri depăşesc limitele genului.

 • Cum arată justiţia pe repede-nainte
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum arată justiţia pe repede-nainte

  Reporterii „Weekend Adevărul“ au urmărit cum decurg procesele într-una din sălile de judecată din România. Mai precis, la Judecătoria din Cornetu, locul unde se înregistrează recordul absolut de dosare pe cap de judecător: aproape 4.000.

 • Vrei să te muți cu mine?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vrei să te muți cu mine?

  Decizia de a locui împreună cu partenerul pare să vină de la sine, însă acest pas nu asigură trecerea la următorul nivel al relației, căsătoria.

 • Iluzii optice la Săptămâna Modei de la New York
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Iluzii optice la Săptămâna Modei de la New York

  Viitorul modei este, în mare parte, bicolor, au prefigurat designerii pe parcursul a şapte zile de prezentări pe pământ american. Dar noile modele şi tăieturi fac ţinutele sezonului primăvară/vară 2013 mai complexe decât par la prima vedere.

 • Nunta domnului Prună
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Nunta domnului Prună

  Cristi (29 de ani) şi Mădălina (25 de ani) Prună s-au căsătorit în acelaşi timp cu Elena Băsescu şi alesul ei, Syda. Cine s-ar fi gândit că şi nunta lor va fi mediatizată? Uite că este! Citiţi şi vă bucuraţi!

 • Noile dive ale filmului românesc
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Noile dive ale filmului românesc

  În această săptămână, o altfel de incursiune în lumea marelui ecran. O călătorie alături de noile figuri feminine, care au pus umărul la apariţia noului val cinematografic.

 • Cât de rezistenţi sunt blugii Levi’s
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cât de rezistenţi sunt blugii Levi’s

  Marcă de suflet a generaţiei în blugi, Levi’s face tot posibilul să supravieţuiască, la cei aproape 140 de ani ai săi, crizei economice. Compromisul este o colecţie care depăşeşte tradiţia.

 • Apartamentul provensal de lângă Parcul Cişmigiu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Apartamentul provensal de lângă Parcul Cişmigiu

  Nu e teribil de mare, dar farmecul său stă în detalii. Locuinţa Ioanei şi a lui Tudor, aflată în centrul Capitalei, tocmai a fost redecorată, într-o operaţiune de „schimbare la faţă“ ce a durat trei luni.

 • Au fost sau nu proteste muzicale în România?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Au fost sau nu proteste muzicale în România?

  „Weekend Adevărul“ face o radiografie a melodiilor de protest, începând cu anii ’80, până în azi. Vorbesc, mai mult sau mai puţin: Doru Stănculescu, Adrian Pleşca (Artan), Zoltan Andras, Victor Socaciu, Ioan Gyuri Pascu, Adrian Despot, Cătălin Ion (Cheloo), Vlad Irimia (Tataee). Cântăresc fenomenul, cu rigoare academică şi stil, Andrei Partoş şi Grigore Leşe.