Stiri despre lideri psd

  14 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Stenograme. Ce au discutat liderii PSD, feriţi de urechile lui Dăncilă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Stenograme. Ce au discutat liderii PSD, feriţi de urechile lui Dăncilă

  Mai mulţi lideri de organizaţii din PSD s-au întâlnit vineri dimineaţă după ce cu o zi în urmă social-democraţii au pierdut guvernarea în urma moţiunii de cenzură. La întâlnire nu a participat preşedintele partidului Viorica Dăncilă, a cărei poziţie pare să scârţâie, după cum arată stenogramele publicate de Digi24. De cealaltă parte, aceasta a afirmat că speră să nu se trezească cu o mişcare pucistă.

 • Liderii PSD dezbat soarta partidului la un restaurant de 5 stele din Mamaia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Liderii PSD dezbat soarta partidului la un restaurant de 5 stele din Mamaia

  Liderii PSD se vor reuni în acest weekend, la Mamaia, pentru a discuta strategia partidului în condiţiile în care preşedintele Klaus Iohannis a respins în bloc remanierea Cabinetului Dăncilă, pe care l-a trimis în Parlament pentru a obţine votul pentru o nouă formulă de după ieşirea ALDE de la guvernare.

 • Surse: Ponta se întăreşte cu încă doi lideri PSD
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Surse: Ponta se întăreşte cu încă doi lideri PSD

  Adrian Ţuţuianu şi Marian Neacşu, excluşi din PSD pentru că i-au cerut demisia lui Liviu Dragnea, se vor înscrie săptămâna viitoare în Pro România, partidul condus de Victor Ponta, susţin surse politice pentru Adevărul. Ţuţuianu şi Neacşu controlează în continuare mai mulţi primari PSD din Dâmboviţa şi Ialomiţa, care vor trage în campania de la europarlamentare pentru Ponta, nu pentru Dragnea.

 • Cine
sunt baronii PSD cu lipici la banii Dezvoltării
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cine sunt baronii PSD cu lipici la banii Dezvoltării

  Judeţele controlate de puternicii lideri PSD Niculae Bădălău, Paul Stănescu şi Marcel Ciolacu au primit cei mai mulţi bani de Ministerul Dezvoltării condus de Sevil Shhaideh, unul dintre miniştrii fideli lui Liviu Dragnea. Cei trei sunt oamenii din partid în care Dragnea are cea mai mare încredere.

 • De ce se strânge PSD în jurul lui Dragnea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce se strânge PSD în jurul lui Dragnea

  Este venit din PD şi deşi a stat în spatele mai multor candidaţi ai PSD la preşedinţia României şi a pierdut cu toţi (chiar şi când a fost coordonatorul campaniei electorale!), Liviu Dragnea este văzut ca un bun organizator. Pentru interesele lui directe, da! Este calculat, bun strateg, plănuieşte fiecare mişcare din timp şi nu numai că reuşeşte să scape basma curată, dar îl putem regăsi imediat în următoarea echipă „câştigătoare”.

 • Stima noastră şi mândria, Liviu Dragnea, România! Uraaaaaaaa!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Stima noastră şi mândria, Liviu Dragnea, România! Uraaaaaaaa!

  Cum anticipam, decizia de condamnare a lui Liviu Dragnea în primă instanţă a căzut greu în capul nomenklaturii PSD! Pur şi simplu nu este în stare s-o digere. Se zvârcoleşte ca peştele pe uscat să găsească o soluţie, dar orice încercare de ieşire ar găsi, pierderile sunt imense. Au fost la început lamentările cuplului Ponta-Dragnea, care se dădea de ceasul morţii, decizia în cazul Dragnea este incorectă, omul fiind nevinovat.

 • Acord PSD- PNL pentru Guvern de criză
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Acord PSD- PNL pentru Guvern de criză

  Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a precizat, ieri, că PSD, PC şi PNL vor încheia un protocol de colaborare, care va conţine măsurile guvernului anticriză, durata de şase luni a mandatului şi numele viitorului premier. În document nu se va menţiona însă explicit că prim-ministrul va demisiona la sfârşitul celor şase luni.