Stiri despre lideri politici

  37 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Avem nevoie de leadership politic! Cum măsurăm performanţa liderilor noştri
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Avem nevoie de leadership politic! Cum măsurăm performanţa liderilor noştri

  Anul 2015 trebuie să fie anul acţiunii, anul în care ar trebui să restartăm felul cum sunt tratate politicile publice şi felul în care ar trebui să se ia măsuri serioase privind economia ţării, educaţia şi sănătatea. Din punctul meu de vedere, cele menţionate anterior, sunt trei domenii cheie care trebuie să funcţioneze “sănătos”, deoarece ele pot fi motoarele ţării.

 • Reacţiile
liderilor politici după tragedia aviatică din Ucraina
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Reacţiile liderilor politici după tragedia aviatică din Ucraina

  Avionul MH17 al Malaysia Airlines, cu 283 de pasageri la bord şi 15 membri ai echipajului, s-a prăbuşit joi seară în estul Ucrainei, cauzele fiind până în prezent neprecizate, însă cele mai multe informaţii ale autorităţilor şi ale surselor media, susţin ideea unui posibil atac realizat cu o rachetă.

 • Fotbalul şi geopolitica
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Fotbalul şi geopolitica

  Peste puţin timp vom fi conectaţi la un eveniment deosebit: Mondialul de fotbal din Brazilia. De fapt, este un moment pe care îl aşteptăm din 2010, deoarece acea ediţie nu a avut prea mult spectacol, ci doar zgomotul unor vuvuzele de care nu aveam nevoie, pentru că puteam deschide oricând o televiziune românească mai cu pretenţii şi ascultam acelaşi zgomot.

 • Lupta se dă pentru inima mea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Lupta se dă pentru inima mea

  Eu nu sunt fana lui Antonescu. Nici a lui Ponta. Nici a lui Băsescu. Poate că am fost, în aceşti 7 ani, fana fiecăruia pe rând, dar fiecare pe rând m-a dezamagit, în felul lui. Am învăţat, ca şi basarabeancă, să disociez binele pe care un lider politic de la Bucureşti îl face pentru R. Moldova de răul pe care îl face României. Pentru că, într-adevăr, unii fac mult bine la Chişinău şi mult rău la Bucureşti.

 • Washingtonul a
adoptat sancţiuni împotriva unor lideri din Crimeea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Washingtonul a adoptat sancţiuni împotriva unor lideri din Crimeea

  Statele Unite ale Americii au introdus, vineri, sancţiuni împotriva a şapte lideri şi a unui grup petrolier din Crimeea, suspectaţi că ar ameninţa „pacea şi stabilitatea Ucrainei”, a anunţat Departamentul Trezoreriei americane într-un comunicat, informează Mediafax.

 • MRU vrea dezbatere cu toţi liderii politici pe tema euroalegerilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  MRU vrea dezbatere cu toţi liderii politici pe tema euroalegerilor

  Preşedintele partidului Forţa Civică (FC), Mihai Răzvan Ungureanu, a lansat un apel către toţi liderii partidelor politice din România, de a participa la o dezbatere publică referitoare reprezentarea României în Parlamentul European.

 • VIDEO Accidentul aviatic, dincolo de propaganda politică
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Accidentul aviatic, dincolo de propaganda politică

  De asta putem fi siguri: tragedia aviatică de săptămâna trecută, cu tot cortegiul de bâlbe şi pilde de incompetenţă din partea structurilor statului plus plus acţiunea – să-i zicem – neconvingătoare împotriva asaltului zăpezii nu sunt, din păcate, ultimele nenorociri de acest gen la care suntem martori. Vor mai veni, sub diverse forme, dacă privim la starea statului român, astăzi.

 • Fals jurnal de ieri şi de azi: Scadenţa tranzacţionismului propriu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Fals jurnal de ieri şi de azi: Scadenţa tranzacţionismului propriu

  Am intrat în noul an, 2014, cu atâta Speranţă că va fi mai bine, că va fi mai multă stabilitate, că ne vom îndrepta spre normalitate, nu mai  mult, normalitate, că poporul căruia îi aparţinem şi astfel, fireşte, noi înşine, noi toţi vom izbuti să ne învingem ignoranţa  politică şi facila iluzionare infantilă, şi neapărat trista înclinare tranzacţionistă

 • Cei şapte magnifici
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cei şapte magnifici

  Cu diferenţe colosale între ei, de miză, de popularitate, de proiect politic, cam aceştia sunt cei şapte care vor influenţa, prin participare sau nu, schema electorala a prezidenţialelor din 2014.

 • Ofensiva generaţiei tinere în politică şi inutilitatea „seniorilor”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ofensiva generaţiei tinere în politică şi inutilitatea „seniorilor”

  De la o vreme, cine priveşte cu atenţie în politica mondială observă o tendinţă de întinerire la nivelul grupului celor care ajung în funcţii importante, iar la noi acest aspect a apărut şi el – în toată dimensiunea sa, mai ales în forma sa de manifestare negativă.