Stiri despre licitatie parc industrial slatina

  4 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Concediile alungă investitorii pentru Parcul Industrial Slatina
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Concediile alungă investitorii pentru Parcul Industrial Slatina

  Perioada propice mai degrabă concediilor decât derulării afacerilor a stricat planurile diriguitorilor Primăriei Slatina, ce sperau să vândă terenul Parcului Industrial, primul din judeţ dealtfel, înainte de jumătatea lunii. Astfel, licitaţia organizată în acest sens luni – 4 august, a adus cu sine un singur investitor ce ar fi dorit să cumpere din terenul obiectivului menţionat. Licitaţia va fi reluată cel mai târziu în luna octombrie.

 • Terenul
Parcului Industrial Slatina, scos azi la vânzare pentru a doua oară
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Terenul Parcului Industrial Slatina, scos azi la vânzare pentru a doua oară

  Cea de-a doua licitaţie pentru vânzarea terenului Parcului Industrial din Slatina, ce urmează a fi amenajat la marginea urbei pe o suprafaţă de 32 de hectare, are loc astăzi. Procedura se va derula la sediul Direcţiei de Administrare a Domeniului Public şi Privat a Primăriei Slatina, începând cu orele 14.00. Prima licitaţie a avut loc în urmă cu exact o lună, dar nu s-a prezentat nimeni.

 • Primăria
Slatina schimbă strategia pentru Parcul Industrial
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Primăria Slatina schimbă strategia pentru Parcul Industrial

  Primăria Slatina va organiza o nouă licitaţie pentru vânzarea terenului Parcului Industrial, recent apărut în peisajul autohton al urbei. Astfel, faţă de primă licitaţie organizată acum o săptămână, de data aceasta vor fi mai multe loturi, totul în scopul atragerii a cât mai mulţi investitori. Procedura se va relua în perioada următoare.

 • Terenul
Parcului Industrial Slatina, scos la mezat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Terenul Parcului Industrial Slatina, scos la mezat

  Firma ce administrează Parcul Industrial Slatina, singurul din judeţul Olt, a definitivat operaţiunile de parcelare a terenului de 32 hectare aferent acestui obiectiv amplasat la marginea urbei - spre comuna Milcov, şi este gata pentru a scoate totul la vânzare. Primăria Slatina a publicat pe siteul instituţiei, la finele săptămânii trecute, anunţul privind organizarea unei licitaţii  publice pentru terenul menţionat în ziua de vineri - 4 iulie.