Stiri despre libraria carturesti carusel

  6 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • VIDEO În Culisele Bucureştiului, la Adevărul Live:
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO În Culisele Bucureştiului, la Adevărul Live: " În momentul de faţă, Cărtureşti depăşeşte profilul unei librării"

  Miecuri, la Adevărul Live a fost invitat Daniel Voinea, brand manager Cărtureşti Carusel, care ne va explica, împreună cu colegii săi Cristian Neagoe şi Alina Daniela- Istrate, organizatori Street&Train Delivery, „cine” este Cărtureşti,  ce reprezintă pentru piaţa de carte din România şi ce se pregăteşte anul acesta la Street şi Train Delivery.

 • Lipscani 55 – Imobilul Chrissoveloni „Caruselul Luminii“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Lipscani 55 – Imobilul Chrissoveloni „Caruselul Luminii“

  Este suficient să urmărim meseriile celor care au închiriat spaţii în clădire cât şi durata scurtă a şederii lor pentru a înţelege măcar în parte efervescenţă acelei perioade şi lumea colorată care dădea viaţă străzii Lipscani pe vremuri.

 • „Cărtureşti Carusel”, librăria snobilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Cărtureşti Carusel”, librăria snobilor

  Miercuri 11 februarie – ştire „pe surse”: se deschide noua librărie Cărtureşti în fosta bancă Chrisoveloni pe Lipscani nr. 55. M-am comportat ca un jurnalist: la ora 18 am fost în faţa uşii păzită de bodyguarzi. Nici legitimaţia emisă de Ministerul Culturii nu i-a înduplecat să mă primească înăuntru la evenimentul inaugurării „oficiale”.

 • Librăria Cărtureşti Carusel şi-a deschis porţile
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Librăria Cărtureşti Carusel şi-a deschis porţile

  Librăria Cărtureşti Carusel, cea mai mare din România, a fost deschisă joi dimineaţa, la ora 10.00, într-o clădire-monument istoric din Centrul vechi al Bucureştiului, confiscată de comunişti şi revendicată de proprietari în 2007. Aproximativ 10.000 de volume se regăsesc pe standurile celor şase niveluri ale librăriei.

 • De ce Cărtureşti este cool, iar Diverta a ieşit din cărţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce Cărtureşti este cool, iar Diverta a ieşit din cărţi

  În plină expansiune a librăriilor Cărtureşti, ne amintim de singurul concurent care şi-a propus - înainte să intre în insolvenţă - să întreacă afacerea Cărtureştilor taman pe propriul lor teren: librăria concept.