Stiri despre libraria carturesti

  13 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Timbrul cultural.  Cum devine
librăria muzeu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Timbrul cultural.  Cum devine librăria muzeu

  Pe 14 februarie, în prima sâmbătă din viaţa noii librării Cărtureşti de pe Lipscani, clienţii se pozau în clădirea reamenajată ca în faţa piramidelor egiptene, ca la Luvru sau, oricum, ca într-un muzeu.

 • „Cărtureşti Carusel”, librăria snobilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Cărtureşti Carusel”, librăria snobilor

  Miercuri 11 februarie – ştire „pe surse”: se deschide noua librărie Cărtureşti în fosta bancă Chrisoveloni pe Lipscani nr. 55. M-am comportat ca un jurnalist: la ora 18 am fost în faţa uşii păzită de bodyguarzi. Nici legitimaţia emisă de Ministerul Culturii nu i-a înduplecat să mă primească înăuntru la evenimentul inaugurării „oficiale”.

 • Povestea din spatele Carusel Cărtureşti. Moştenitorul familiei Chrissoveloni, care deţine superba clădire, despre secretele de sub zidurile librăriei de pe Lipscani
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Povestea din spatele Carusel Cărtureşti. Moştenitorul familiei Chrissoveloni, care deţine superba clădire, despre secretele de sub zidurile librăriei de pe Lipscani

  Librăria Cărtureşti Carusel, cea mai mare din România, a fost deschisă joi dimineaţa, la ora 10.00, într-o clădire-monument istoric din Centrul Vechi al Bucureştiului, confiscată de comunişti şi revendicată de proprietari în 2007. „Adevărul“ vă spune secretele bine păstrate din spatele clădirii monument istoric, povestite chiar de Jean Chrissoveloni, mostenitorul celei mai vechi familii de bancheri din Romania şi actualul proprietar al clădirii.

 • Librăria Cărtureşti Carusel şi-a deschis porţile
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Librăria Cărtureşti Carusel şi-a deschis porţile

  Librăria Cărtureşti Carusel, cea mai mare din România, a fost deschisă joi dimineaţa, la ora 10.00, într-o clădire-monument istoric din Centrul vechi al Bucureştiului, confiscată de comunişti şi revendicată de proprietari în 2007. Aproximativ 10.000 de volume se regăsesc pe standurile celor şase niveluri ale librăriei.

 • De ce Cărtureşti este cool, iar Diverta a ieşit din cărţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce Cărtureşti este cool, iar Diverta a ieşit din cărţi

  În plină expansiune a librăriilor Cărtureşti, ne amintim de singurul concurent care şi-a propus - înainte să intre în insolvenţă - să întreacă afacerea Cărtureştilor taman pe propriul lor teren: librăria concept.

 • Doi fotografi români, finaliști într-o competiție internațională
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Doi fotografi români, finaliști într-o competiție internațională

  În 2012, 1400 de fotografi români s-au înscris în cea mai mare competiție de fotografie din lume, Sony World Photography Awards, la care au participat fotografi din 171 de țări. Doi dintre ei au uimit juriul, iar lucrările lor sunt prezente în expoziția formată din cele mai bune 70 de imagini, din 112.000 înscrise. Expoziţia Sony World Photography Awards 2012 va fi deschisă publicului în perioada 18 - 30 mai, la Café Verona, libr

 • Târguri de produse tradiţionale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Târguri de produse tradiţionale

  Comercianţi şi expozanţi din toate colţurile ţării se adună în aceste zile la Bucureşti în cadrul mai multor târguri de Sărbători.

 • VIDEO Pascal Bruckner faţă în faţă cu cititorii, la Bucureşti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Pascal Bruckner faţă în faţă cu cititorii, la Bucureşti

  Cunoscutul scriitor francez în vârstă de 63 de ani se întâlneşte cu publicul, de la ora 18.00, la Librăria Cărtureşti din Capitală pentru a discuta despre rolul iubirii în societatea contemporană. Supranumit „filosoful actualităţii“, Pascal Bruckner îşi lansează în România cel mai recent volum de eseuri, „Paradoxul iubirii“.

 • Fotograful marilor scriitori, la Bucureşti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Fotograful marilor scriitori, la Bucureşti

  Mario Muchnik, autor al portretelor lui García Márquez, Mario Vargas Llosa sau Jean-Paul Sartre, expune la Librăria Cărtureşti. Vernisajul expoziţiei, care include 34 de fotografii ale unor mari scriitori, va avea loc astăzi, de la ora 18.30.