Stiri despre legea traseismului

  6 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Şapte săptămâni până la alegeri. Analiza frontului electoral
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Şapte săptămâni până la alegeri. Analiza frontului electoral

  Axa centrală a campaniei electorale va fi cea legată de identitate, de caracterul candidaţilor. Această axă suportă mai multe declinări, pentru că în jurul conceptului de identitate gravitează toate polarizările de până acum.

 • Trei articole de lege pentru avocatul Victor Ciorbea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Trei articole de lege pentru avocatul Victor Ciorbea

  A trecut fix o săptămână de când am întrebat, din îngrijorare faţă de soarta bugetului ţării, „de ce îl plătim cu bani publici pe Victor Ciorbea?“. Nu m-am lămurit nici până azi, ba chiar am devenit şi mai nedumerit, şi mai îngrijorat.

 • Anticipez un nou atac la adresa Curţii Constituţionale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Anticipez un nou atac la adresa Curţii Constituţionale

  Scriu asta aici ca să rămână scris şi în speranţa că realitatea mă va infirma: se pregăteşte un nou atac la adresa Curţii Constituţionale. Vârful de lance al atacului este un recidivist în astfel de operaţiuni, dar care acum este şi membru al Guvernului: Eugen Nicolicea, ministrul pentru Relaţia cu Parlamentul.

 • Se vor lăsa românii mituiţi?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Se vor lăsa românii mituiţi?

  Evident, guvernul, PSD, au lansat o furibundă campanie de ademenire a electoratului în perspectiva alegerilor prezidenţiale. Nu era de aşteptat să se desmintă de înaintaşi. Poate scepticii nu credeau că se va merge până la măsuri extreme cum este cea privind suspendarea temporară a unei legi, pentru a răsturna rezultatele alegerilor locale de acum doi ani.

 • Bordel politic românesc
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bordel politic românesc

  Săptămâna de abia încheiată a fost una a maximei satisfacţii pentru majoritatea  componenţilor arcului guvernamental. Îndeosebi pentru PSD, fireşte.

 • Marii profitori ai legii traseismului: PSD şi PMP
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Marii profitori ai legii traseismului: PSD şi PMP

  Legea anunţată de Liviu Dragnea, care le oferă aleşilor locali şansa să se transfere la alt partid politic fără să-şi piardă mandatul, ar ajuta în mod direct PSD şi PMP.

Modifică Setările