Stiri despre legea fumatului

  8 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • USR vrea interzicerea fumatului în parcuri şi în maşini în care se află minori
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  USR vrea interzicerea fumatului în parcuri şi în maşini în care se află minori

  Deputatul Tudor Pop a declarat joi că a depus un proiect legislativ prin care se interzice fumatul în parcuri şi în maşinile în care se află minori sau femei însărcinate. De asemenea, proiectul mai interzice expunerea produselor de tutun în magazine, cu excepţia locurilor dedicate acestor produse.

 • Medicul Dan Grigorescu: Raed Arafat îşi găseşte de lucru pe subiecte
 care nu au nicio legătură cu „fişa postului“, atunci când face referire la fumat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Medicul Dan Grigorescu: Raed Arafat îşi găseşte de lucru pe subiecte care nu au nicio legătură cu „fişa postului“, atunci când face referire la fumat

  Medicul Dan Grigorescu, şeful Secţiei de Chirurgie Plastică de la Spitalul Judetean Braşov, afirmă că Raed Arafat ”îşi găseşte de lucru pe subiecte care nu au nicio legătură cu fişa postului”, atunci când face referire la fumat, în loc să se implice în rezolvarea unor probleme cun adevărat urgente cum ar fi construirea de noi spitale, reorganizarea aistenţei medicale primare şi rezolvarea crizelor succesive de medicamente esenţiale.

 • Ce legi restante moşteneşte noul  Parlament
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce legi restante moşteneşte noul  Parlament

  Majorări salariale, eliminarea a peste 100 de taxe nefiscale, un cadru legislativ permisiv pentru fumători, conversia creditelor în franci eveţieni, pensii speciale pentru alte categorii sunt cele mai importante legi care au rămas în aer în precedentul Parlament şi care vor trebui soluţionate definitiv de actualul Legislativ. Aleşii promit că reiau şi marile proiecte eşuate: revizuirea Constituţiei, regionalizarea şi descentralizarea.

 • Aurelia Cristea: Este prematur să discutăm de modificări la Legea antifumat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Aurelia Cristea: Este prematur să discutăm de modificări la Legea antifumat

  Deputatul PSD, Aurelia Cristea, iniţiatoarea Legii antifumat, susţine că e prematur să se discute de modificări la acest act normativ atâta timp cât nu sunt clare efectele implementării ei în practică şi a spus că o eventuală discuţie ar putea avea loc peste un an

 • Constituţia, fumatul şi senatorii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Constituţia, fumatul şi senatorii

  În fiecare zi, mii de oameni îşi văd drepturile constituţionale încălcate de actualele poltici ale statului român în privinţa fumatului. Este vorba de angajaţii barurilor, cluburilor, cafenelelor şi restaurantelor. A lucra opt ore sau mai mult într-un loc plin de fum de ţigară este o condamnare la boală şi la moarte.