Stiri despre laurian oniga

  5 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Omul cu idei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Omul cu idei

  Nu e nevoie să ai cine ştie ce sofisticate studii de sociologie teatrală, nici acces la statistici minuţioase, ajunge doar să mergi cu o bună frecvenţă la teatru şi să mai tragi cu urechea la discuţiile dintre spectatori pentru a realiza faptul că publicul românesc de astăzi continuă să nutrească o preferinţă aparte pentru literatura dramatică naţională din perioada interbelică.

 • Eternul
interbelic
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Eternul interbelic

  1. În cheie bufă, Comedia romantică Idolul şi Ion Anapoda, scrisă de George Mihail Zamfirescu în anul 1935, este montată de  Mariana Cămărăşan şi de Toma Dănilă pe scena de la ArCub într-un asemenea chip încât nimeni nu ar putea spune vreodată că a fost invitat să vadă un spectacol din „alte vremi”.

 • Gaiţele - o compoziţie sonoră
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Gaiţele - o compoziţie sonoră

  Dacă mai era nevoie de încă o dovadă că Gaiţele lui Alexandru Kiriţescu este o piesă pentru toate vremurile şi pentru toate anotimpurile, care face succes de casă în orice moment al sezonului teatral ar avea loc o nouă premieră, iată, dovada  a venit odată cu spectacolul Teatrului Clasic „Ioan Slavici” din Arad, inspirat regizat de Laurian Oniga.

 • Duplicitarii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Duplicitarii

  Aparent, Revizorul, spectacolul după celebra piesă a lui N. V. Gogol, înscenat la Teatrul Clasic “Ioan Slavici” din Arad de regizorul Laurian Oniga, e unul plasat sub semnul simplificărilor de tot felul.

 • Dincolo de barieră
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dincolo de barieră

  Teatrul „Ioan Slavici“ din Arad îşi reconfirmă periodic marca de identificare reclamată de emblema de teatru clasic, prin revenirea la texte din fondul verificat, de aur, oricum de succes garantat a literaturii dramatice româneşti interbelice.

Modifică Setările