Stiri despre laura codruta covesi

  5 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Interese comune: corupţia şi jaful
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Interese comune: corupţia şi jaful

  Numai cine nu vrea să vadă realitatea din teren, ceea ce e lesne de observat, nu poate pricepe că liderii partidelor PSD şi ALDE îşi răsfrâng grijile nu asupra ţării, ci asupra lor înşişi. Scopul acestora fiind lupta împotriva justiţiei, anihilarea ei, transformarea acesteia într-un adevărat colac de salvare al infractorilor închegaţi în aşa-numita coaliţie de guvernare.

 • Raluca Prună:
Trec învestirea lui Kovesi la DNA ca pe o mare realizare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Raluca Prună: Trec învestirea lui Kovesi la DNA ca pe o mare realizare

  Ministrul Justiţiei, Raluca Prună, a declarat învestirea Laurei Codruţa Kovesi la şefia Direcţiei Naţionale Anticorupţie a fost o mare realizare, care însă nu i se datorează ei, ci rezultatelor obţinute de DNA în lupta de combatere a corupţiei.

 • UPDATE DNA cere arestarea senatorului Dan Şova. Cererea procurorilor a ajuns la Senat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  UPDATE DNA cere arestarea senatorului Dan Şova. Cererea procurorilor a ajuns la Senat

  Procurorii DNA cer încuviinţarea arestării senatorului PSD Dan Şova, pentru trei infracţiuni de complicitate la abuz în serviciu. Este vorba despre dosarul companiilor energetice Turceni şi Rovinari. Procurorii susţin că Dan Şova a ordonat distrugerea hard-disk-urilor de la casa de avocatură pentru a ascunde urmele posibilelor infracţiuni comise. Prejudiciul este estimat la aproape 3,5 milioane de lei.