Stiri despre las vegas

  174 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Animale exotice şi acrobaţii pe sârmă lângă stadion
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Animale exotice şi acrobaţii pe sârmă lângă stadion

  Circul Las Vegas vine cu ponei, cămile, tigri, şerpi, iguane şi aligatori. Circul rămâne în oraş până duminica viitoare, iar preţul biletelor pentru fiecare reprezentaţie este cuprins între 20 şi 35 de lei.

 • Carnavalul nemuritorilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Carnavalul nemuritorilor

  În cartierul meu sunt opt bănci comerciale. Trăiesc ca în Elveţia!

 • Parfumuri în memoria lui Michael Jackson
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Parfumuri în memoria lui Michael Jackson

  „Jackson’s Tribute“ (pentru bărbaţi) şi „Jackson’s Legend“ (pentru femei) sunt cele două parfumuri care vor fi lansate la Las Vegas, la 7 martie, în amintirea inegalabilului Michael Jackson.

 • Sorana a învins-o pe Edina şi joacă finala la Las Vegas
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sorana a învins-o pe Edina şi joacă finala la Las Vegas

  Sorana Cîrstea, cap de serie numărul 3, a învins-o pe Edina Gallovits, principala favorită, scor 6-3, 6-4, şi s-a calificat în finala turneului challenger de la Las Vegas, dotat cu premii în valoare totală de 50.000 de dolari.

 • Circul poposeşte din nou în Piteşti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Circul poposeşte din nou în Piteşti

  Înainte de începerea şcolii, copiii mai au ocazia să se bucure de ultimele zile de vacanţă urmărind un spectacol deosebit. Circul a revenit din nou în Piteşti şi din această seară va oferi reprezentaţii pentru publicul piteştean.

 • VIDEO Dresor atacat de un leu într-un hotel din Las Vegas
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Dresor atacat de un leu într-un hotel din Las Vegas

  Momente dramatice la hotelul MGM Grand Hotel din Las Vegas. Un dresor este atacat de unul dintre cei doi lei prezenţi într-o anexă a hotelului. Întreg incidentul a fost filmat de un cuplu, afla în luna de miere în oraşul american.

 • FOTO Cine va fi Miss Universe?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Cine va fi Miss Universe?

  Numele celor 15 fete care au rămas în concurs vor fi aflate în finala de mâine (ora 21.00, la Las Vegas, 7.00 - ora României). Oana Paveluc, reprezentanta României la Miss Universe 2010 crede că se va număra printre cele mai frumoase femei din lume.

 • Miss Universe România 2010 a vândut limonadă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Miss Universe România 2010 a vândut limonadă

  Oana Paveluc, reprezentanta ţării noastre la concursul de frumuseţe de la Las Vegas, se pregăteşte pentru semifinala de mâine. Tânăra în vârstă de 19 ani are parte de un cantonament relaxat şi lipsit de griji. Oana găteşte, face limonadă, îşi serbează ziua, probează rochii şi repetă pentru finală.

 • Miss Universe, de la Buftea în Las Vegas
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Miss Universe, de la Buftea în Las Vegas

  Alexandra Cătălina Filip (19 ani) a câştigat Selecţia Naţională şi va reprezenta România la finala din Las Vegas, de la 23 august. Tânăra din Buftea a fost desemnată câştigătoare vineri seara în urma unei finale la care au participat 30 de fete.

 • Alba Iulia: Dresură de lei şi tigri la circul „Las Vegas“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alba Iulia: Dresură de lei şi tigri la circul „Las Vegas“

  Acrobaţii, dresuri de lei, tigri, reptile, şerpi, crocodili şi varani, dar şi momente de amuzament cu clowni sunt oferite locuitorilor din Alba Iulia de Circul „Las Vegas“. Spectacolele Circului „Las Vegas“ au loc în fiecare zi, pînă în data de 4 iulie, la ora 19.00.

 • Fetele se pregătesc pentru cursa Miss Universe România
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Fetele se pregătesc pentru cursa Miss Universe România

  La 9 iulie va avea loc finala naţională, în urma căreia va fi desemnată reprezentanta ţării noastre în concursul internaţional de la Las Vegas. În acest an, 30 de tinere vor concura pentru titlul de Miss Universe România. În săptămâna care a rămas până la finală, fetele participă la şedinţe foto, filmări şi repetiţii.  

 • Amintiri de la Michael: un milion de dolari
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Amintiri de la Michael: un milion de dolari

  O licitaţie organizată de casa Julien’s din Las Vegas, la un an de la moartea lui Michael Jackson (foto), a înregistrat un succes fulminant.

 • Circul Las Vegas va da astăzi ultimele reprezentații, în Șanțul Cetății Oradea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Circul Las Vegas va da astăzi ultimele reprezentații, în Șanțul Cetății Oradea

  Circul Las Vegas a dat astăzi ultima reprezentație pentru orădeni. Artiștii organizează un spectacol pe cinste, cu acrobații pe sârmă susținute de Vali Cristea și un număr la înălțime, pe eșarfă, realizat de acrobata Jessy. Nu vor lipsi demonstrațiile exotice cu șerpi, iguane și crocodili

 • Tehnologia care „ascultă“ de gesturi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tehnologia care „ascultă“ de gesturi

  „Revoluţia gesturilor“ porneşte cu televizoare şi console controlate prin mişcări ale corpului.  Astfel de produse au fost prezentate la Consumer Electronics Show, cel mai mare eveniment anual al industriei tehnologiei, desfăşurat la Las Vegas.

 • VIDEO Prima femeie-robot programată să facă sex
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Prima femeie-robot programată să facă sex

  Roxxxy, femeia-robot programată să satisfacă nevoile sexuale ale bărbaţilor, a fost prezentată weekendul trecut, în cadrul expoziţiei de jucării pentru adulţi de la Las Vegas. Iubita-robot are o înălţime apropiată mediei înregistrate în rândul femeilor şi vine la pachet cu inteligenţă artificială şi piele sintetică ce imită corpul uman.

 • Americanii vor să-l aducă la Las Vegas
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Americanii vor să-l aducă la Las Vegas

  Lucian Bute (29 de ani) este socotit un obiectiv atractiv pentru fabrica de făcut bani care a devenit boxul profesionist în ziua de azi.

 • Schumi participă la o cursă de karting în Las Vegas
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Schumi participă la o cursă de karting în Las Vegas

  De şapte ori campion mondial la Formula 1, Michael Schumacher nu poate rămâne mult timp departe de circuit. Chiar dacă n-a putut reveni anul acesta, în curse, germanul nu ezită să răspundă prezent la tot felul de întreceri mai puţin solicitante din punct de vedere fizic.

Modifică Setările