Stiri despre lana del rey

  16 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Microrevoluţiile suportului fizic în era streaming-ului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Microrevoluţiile suportului fizic în era streaming-ului

  Apocalipsa download-ului digital în muzică se întâmplă sub ochii noştri. În 2015, cei mai mulţi bani veneau din streaming. În 2017, Apple făcea un anunţ sinonim cu depresia pentru o întreagă generaţie: iPod-ul îşi înceta apariţia. În 2020, download-ul digital va putea fi declarat mort. Complet mort.

 • FOTO Omul cu o mie de feţe celebre: un adolescent reproduce fotografiile vedetelor într-un mod spectaculos
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Omul cu o mie de feţe celebre: un adolescent reproduce fotografiile vedetelor într-un mod spectaculos

  Liam Martin, un adolescent de 17 ani, din Noua Zeelandă, care reproduce fotografiile vedetelor în cele mai mici detalii, legate de ţinuta vestimentară, machiaj şi coafură, a devenit, la rândul său, celebru în reţelele sociale. Pe lângă vedete, Martin se pozează în ipostaze asemănătoare personajelor fictive, precum Prinţesa Elsa sau Mica Sirenă.

 • Citatul săptămânii: „Violul şi violenţa sexuală au fost părţi ale oricărui război purtat vreodată, de la sumerieni până în zilele noastre“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Citatul săptămânii: „Violul şi violenţa sexuală au fost părţi ale oricărui război purtat vreodată, de la sumerieni până în zilele noastre“

  Moartea lui Casey Kasem, „vocea de aur“ a Statelor Unite ale Americii, difuzarea ultimului episod din cel de-al patrulea sezon al serialului-fenomen „Urzeala tronurilor“ şi concertele susţinute de Tori Amos şi Jethro Tull în România sunt doar câteva dintre evenimentele care au marcat ultima perioadă. „Adevărul“ vă prezintă cele mai importante declaraţii ale săptămânii.

 • Lana Del Rey este nefericită: „Îmi doresc să fi fost deja moartă“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Lana Del Rey este nefericită: „Îmi doresc să fi fost deja moartă“

  La 27 de ani, cântăreaţa de muzică pop Lana Del Rey este nefericită, iar viaţă trăită în lumina reflectoarelor şi în blitzurile paparazzilor nu-i prieşte deloc artistei care a declarat, într-un interviu recent, că îşi doreşte să fi fost deja moartă, scrie theguardian.com

 • FOTO
Înapoi în viitor: reclame vintage de colecţie cu artiştii de ieri şi de azi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Înapoi în viitor: reclame vintage de colecţie cu artiştii de ieri şi de azi

  Coafurile retro, atitudinea modernă şi mesajele isteţe au îmbrăcat artiştii de peste ocean într-o nouă aură. În viziunea unui art director de la o agenţie de publicitate, Rihanna şi iubitul ei Drake, „fericitul“ Pharrell, nostalgica Lana del Rey şi Michael Jackson promovează băuturile, mâncarea şi cosmeticele de altădată.

 • Topul celor mai populare artiste din lume
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Topul celor mai populare artiste din lume

  Cântăreaţa Rihanna a fost desemnată, pentru al doilea an consecutiv, cea mai populară artistă din lume pe platforma de muzică online Spotify, fiind urmată de Katy Perry şi Lana Del Rey, acest clasament fiind realizat pentru a celebra Ziua Internaţională a Femeii (8 martie).

 • VIDEO Monologuri scurte, piese lungi.
Muzica pop se transformă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Monologuri scurte, piese lungi. Muzica pop se transformă

  7, 8 sau 10 minute au astăzi hiturile pop ale lui Justin Timberlake şi ale Lanei Del Rey. Cântăreţii de pe scena internaţională au renunţat la forma simplistă ce i-a consacrat, în favoarea melodiilor ample, de lungă durată, care, dincolo de sonoritate şi versuri, exprimă o filosofie de viaţă.

 • Geanta Mulberry a ajuns şi în România
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Geanta Mulberry a ajuns şi în România

  „The It Bag” este acum şi pe rafturile unui magazin din România. Geanta care produce isterii în rândul celebrităţilor din toată lumea şi nu numai este disponibilă astăzi pentru pasionatele de modă autohtone.

 • Piese de pornit în 2013
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Piese de pornit în 2013

  Dacă la ora aceasta colindătorii mai strigă tradiţionala sorcovă, „Adevărul“ v-a pregătit un playlist modern, cu ritmuri demne de un început de an în forţă.

 • FOTO Un trend inteligent: geanta de doctor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Un trend inteligent: geanta de doctor

  Când vine vorba de mici înţelegeri realizate între lumea modei şi medicină, cea din urmă „luptă” pentru a oferi inspiraţie stilului vestimentar şi încurajează trendurile urbane. Dacă halatele albe de laborator şi instrumentele chirugicale sunt încă evitate, celebra geantă de doctor (doctor bag)  este, cu siguranţă, o vedetă a sezonului toamnă-iarnă.

 • VIDEO Lana del Rey, noua imagine H&M
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Lana del Rey, noua imagine H&M

  După vedete ca Gisele Bundchen și Jerry Hall, cântăreaţa americană Lana del Rey (26 de ani) este noua imagine a brandului suedez H&M.