Stiri despre lady gaga

  462 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Topul Forbes al celebrităţilor internaţionale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Topul Forbes al celebrităţilor internaţionale

  „Forbes“ prezintă primele 100 de vedete ale lumii atât din punct de vedere al câştigurilor din ultimul an, cât şi al notorietăţii. Puţine staruri rămân în top mai mult de un sezon. Cele mai longevive sunt Oprah Winfrey, Tiger Woods, Michael Jordan, Steven Spielberg şi David Letterman.

 • VIDEO Excentricii din showbiz
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Excentricii din showbiz

  Lady Gaga, Michael Jackson, Marilyn Manson au şocat prin ţinutele pe care le-au îmbrăcat pe scenă, dar şi în apariţiile publice. Pantofii antigravitaţie ai lui Michael Jackson, măştile din dantelă ale lui Lady Gaga, un ochi căprui şi unul albastru la Marilyn Manson: strategiile de marketing care au făcut din artişti „nişte ciudaţi“.

 • VIDEO Muzica favorită a românilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Muzica favorită a românilor

  Lady Gaga, Guess Who şi Dan Bălan sunt cei mai difuzaţi solişti la posturile de specialitate în primele trei luni ale anului.  „Bad Romance“ a artistei americane Lady Gaga este cea mai difuzată piesă de la Europa FM şi de la UTV. Melodia a fost reluată, la aceste posturi radio de peste 4.200 de ori.

 • Lady Gaga schimbă regulile
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Lady Gaga schimbă regulile

  Organizatorii premiilor Grammy au modificat criteriile de eligibilitate la categoria „cel mai bun artist debutant“, după omiterea cântăreţei Lady Gaga la nominalizările din 2009, relatează Reuters.

 • Trendul Lady Gaga face victime: adolescentele vedete se îmbracă vulgar
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Trendul Lady Gaga face victime: adolescentele vedete se îmbracă vulgar

  Trendul Lady Gaga face victime: adolescente-vedete precum Miley Cyrus şi Taylor Momsen se îmbracă vulgar şi provocator. Din cauza presiunii mass-media, vedetele-adolescente „ard“ etapele şi adoptă atitudini care le maturizează înainte de vreme. Modelul lor este nociv pentru copii.

 • Tribut pentru Michael Jackson la BET Awards 2010
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tribut pentru Michael Jackson la BET Awards 2010

  Solistul R&B Chris Brown l-a omagiat pe megastarul dispărut în urmă cu un an, la ediţia din acest an a premiilor BET, desfăşurată duminică seara, în Los Angeles.

 • VIDEO Lady Gaga îşi doreşte cadavre pe scenă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Lady Gaga îşi doreşte cadavre pe scenă

  Cântăreaţa vrea să aibă corpuri neînsufleţite drept decor pentru următoarele sale concerte. Artista a apelat la omul de ştiinţă Gunther von Hagens, care a inventat o tehnică specială de conservare a corpurilor, notează tabloidul britanic „The Sun“.

 • Beckham şi Lady Gaga, eroi desenaţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Beckham şi Lady Gaga, eroi desenaţi

  O companie din Statele Unite a început să transforme biografiile celebrităţilor în benzi desenate. Revistele ce dezvăluie poveştile celor mai puternice vedete au fost aspru criticate pentru că sunt slab documentate, dar se bucură de un mare succes.

 • VIDEO „Lady Gâgă“ de România
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO „Lady Gâgă“ de România

  Anda Adam, Andreea Bănică şi Delia Matache sunt artistele care copiază atitudinea şi stilul extravagantei Lady Gaga. Costume tip body, accente futuriste sau celebrele ghete „homar“ sunt elementele care o definesc pe artista americană, dar care pot fi văzute tot mai des şi la noi.

 • Cocktail-Ştiri pe scurt
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cocktail-Ştiri pe scurt

  Urăsc emisiunile de tipul concursuri între oameni. Mă uit la documentare, despre orice şi oricât de multe pe orice canal. Evident, cu o condiţie: să fie de calitate.

 • Lady Gaga:
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Lady Gaga: "Cred că o să ajung în Rai"

  Lady Gaga a fost invitată la emisiunea faimosului moderator american Larry King, unde a făcut câteva declaraţii despre spiritualitatea sa şi despre religie.

 • Lady Gaga, în ţinută Vlasov
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Lady Gaga, în ţinută Vlasov

  Cântăreaţa americană Lady Gaga a fost văzută recent purtând o ţinută din ultima colecţie a creatoarei române Ingrid Vlasov, pe care a combinat-o cu creaţii ale designerului francez Romain Kremer.

 • Premierele săptămânii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Premierele săptămânii

  Stupefiantă paralelă care poate fi făcută între situaţia unuia dintre personajele principale ale acestui film - un fost prim- ministru britanic - şi cea a regizorului Roman Polanski. Suspectat de complicitate la crime de război, ex-premierul fictiv e izolat într-o vilă pe malul oceanului, în timp ce Polanski, acuzat de abuzul sexual comis în 1977 asupra unei minore, s-a pomenit în stare de arest la domiciliu într-o vilă din Elveţi

 • Cele mai căutate femei. Pe Google
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cele mai căutate femei. Pe Google

  Reprezentantele sexului frumos care au cea mai mare căutare în spaţiul virtual sunt vedetele pop. Lidera incontestabilă a acestui clasament este Lady Gaga .

 • Vedete pe web
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vedete pe web

  Celebrităţi precum Lady Gaga, Béyonce, Michelle Obama, Miley Cyrus şi Marilyn Monroe sunt doar câteva dintre cele mai  căutate vedete pe Google,  potrivit site-ului coedmagazine.com.

 • 50 Cent:
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  50 Cent: "M-aş căsători şi aş trăi în Africa"

  Rapperul ‘'50cent'' ar dori să trăiască în Africa şi să aibă o familie numeroasă cu mulţi copii. Pentru artist femeia ideală din viaţa lui ar trebui să aibă calităţile unei vedete pop. " Le sărut pe Beyonce, Rihanna şi Lady Gaga", a declarat rapperul pentru MTV News.

 • După Lady Gaga vom avea și o Baby Gaga
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  După Lady Gaga vom avea și o Baby Gaga

  Natali Germanotta, sora cântăreței americane, vrea să devină vedetă. Ea este ajutată chiar de Lady Gaga, care i-a angajat un profesor de canto.

 • VIDEO Lady Gaga, interzisă la TV
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Lady Gaga, interzisă la TV

  Pe Lady Gaga (foto) o iubeşti sau o urăşti, însă nu-ţi poate rămâne indiferentă. Drept dovadă stă cel mai nou clip al controversatei artiste, „The Telephone“, pe care mai multe posturi TV, inclusiv MTV SUA, au refuzat să-l difuzeze.

 • Lady Gaga are crize de personalitate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Lady Gaga are crize de personalitate

  Artista britanică pare să fi obosit aflându-se mereu în pielea excentricei Lady Gaga. Astfel, ea a pus la punct un plan pentru a scăpa de fani și a se bucura de puțină liniște.

 • Lady Gaga, noua regină a Angliei?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Lady Gaga, noua regină a Angliei?

  Multe din actualele prințese ale lumii nu au niciun strop de sânge albastru, însă acest lucru nu le-a împiedicat să devină membre ale Caselor Regale. Același lucru s-ar putea întâmpla și cu Lady Gaga, care ar putea deveni succesoarea actualei regine a Angliei.

 • Cum obţinem “The GaGa Look”?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum obţinem “The GaGa Look”?

  Clasic şi tradiţional - iată două cuvinte care nu au ce căuta în vocabularul nostru când discutăm de Lady GaGa. Prin intermediul videoclipurilor, al apariţiilor publice şi al costumaţiilor ei, nonconformista cântăreaţă iese din toate tiparele existente. Ba mai mult, a dat naştere unui nou concept în modă: "look-ul GaGa" ("The GaGa Look").

 • Lady Gaga:
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Lady Gaga: "Am abandonat totul"

  Pentru turneul său din Statele Unite ale Americii, "Monster Ball Tour" („Balul Monstrului"), Lady Gaga a reușit să topească două milioane de lire sterline și nu ar fi surprinzător să ajungă la aceeași sumă din nou, pentru ediția show-ului din Marea Britanie, care a debutat aseară, la Manchester.

Modifică Setările