Stiri despre ladislau ritli

  26 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Ladislau Ritli:
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ladislau Ritli: "Soţia mea se bucură, în orice caz"

  Ministrul Sănătăţii, Ladislau Ritli, a declarat, după adoptarea moţiunii de cenzură de către Parlament, că soţia sa "se bucură, în orice caz", arătând că pentru ea a fost o "suferinţă" plecarea lui la Bucureşti de opt luni.

 • SMURD va dispune de două elicopetere
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  SMURD va dispune de două elicopetere

  Două elicoptere de tip SMURD vor deveni operaţionale în cursul acestui an. Anunţul a fost făcut de ministrul Sănătăţii, Ladislau Ritli, prezent la inaugurarea SMURD Teleorman. Cele două elicoptere ar urma să fie predate punctelor de operare din Craiova şi Iaşi.

 • FOTO Premierul Mihai Răzvan Ungureanu a inaugurat SMURD Teleorman
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Premierul Mihai Răzvan Ungureanu a inaugurat SMURD Teleorman

  SMURD Teleorman a devenit în sfârşit realitate. Inaugurarea s-a făcut în prezenţa primului ministru, Mihai Răzvan Ungureanu, a ministrul de Interne, Gabriel Berca, a ministrului Sănătăţii, Ladislau Ritli, dar şi a secretarului de stat, Raed Arafat. De la eveniment n-au lipsit nici oficialităţile locale în frunte cu prefectul, Teodor Niţulescu, preşedintele CJ Teleorman, Liviu Nicolae Dragnea, dar şi oameni politici.

 • Mihai Răzvan Ungureanu şi Raed Arafat inaugurează SMURD Teleorman
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mihai Răzvan Ungureanu şi Raed Arafat inaugurează SMURD Teleorman

  SMURD devine realitate şi în Teleorman. Mâine în prezenţa unor oaspeţi de seamă va fi inaugurat SMURD Teleorman. Primul-ministru, Mihai Răzvan Ungureanu, ministrul Administraţiei şi Internelor, Gabriel Berca, ministrul Sănătăţii, Ladislau Ritli şi secretarul de stat, Raed Arafat, vin la Alexandria pentru a inaugura Serviciul Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare.

 • Ritli va umbla la taxe pentru a avea medicamente ieftine
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ritli va umbla la taxe pentru a avea medicamente ieftine

  Ministrul Sănătăţii, Ladislau Ritli, a declarat, marţi, la Comisia de Sănătate, că taxa clawback va fi îmbunătăţită, astfel încât să se ajungă la un acord cu companiile de medicamente, pentru ca acestea din urmă să nu mai retragă medicamentele de pe piaţa românească.

 • Ladislau Ritli- Ministrul cu CV-ul pătat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ladislau Ritli- Ministrul cu CV-ul pătat

  Ladislau Ritli este unul dintre cei mai reputaţi medici din Oradea, ocupând de-a lungul ultimilor 30 de ani mai multe funcţii administrative.

 • Unitate de Primire Urgențe la nivel european în Satu Mare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Unitate de Primire Urgențe la nivel european în Satu Mare

  Noua UPU, dotată la standarde europene, cu aparatură medicală de ultimă generație și un sistem de telemetrie pentru consultarea cu medicii din alte unități medicale, reprezintă, în opinia oficialilor prezenți la inaugurare, „cel mai important obiectiv realizat la Satu Mare în sistemul medical după 1989”.

 • Ministrul Sănătăţii, Ladislau Ritli, despre Sălaj: „Deşi este un judeţ mic, are foarte multe probleme”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ministrul Sănătăţii, Ladislau Ritli, despre Sălaj: „Deşi este un judeţ mic, are foarte multe probleme”

  Ministrul Sănătăţii, Ladislau Ritli  a fost prezent ieri la Zalău într-o vizită de lucru. Interesat de tot ceea ce înseamnă sistemul sanitar din judeţ, ministrul s-a întâlnit cu autorităţile locale şi judeţene, a efectuat o vizită la Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău, la Centrul pilot de referinţă pentru boli rare „NoRo” şi  la Centrul de recuperare, tratament şi îngrijire „Acasă” din municipiu.

 • Vizită: Ministrul Sănătăţii vine în Sălaj
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vizită: Ministrul Sănătăţii vine în Sălaj

  Ministrul Sănătăţii, Ladislau Ritli şi-a anunţat prezenţa pe meleaguri sălăjene. Acesta va fi prezent în data 27 ianuarie, la Zalău într-o vizită de lucru.

 • Ritli despre posibila demisie a lui Raed Arafat:
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ritli despre posibila demisie a lui Raed Arafat: "Este decizia lui!"

  Ministrul Sănătăţii, Ladislau Ritli, a declarat în urmă cu câteva minute că respectă atât  punctul de vedere al preşedintelui Traian Băsescu, cât şi pe cel al lui Raed Arafat. Despre demisia secretarului de stat, ministrul a spus că este decizia acestuia.

 • Noua lege a Sănătăţii: spitalele vor deveni fundaţii sau firme, iar casele judeţene de asigurări vor fi înlocuite
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Noua lege a Sănătăţii: spitalele vor deveni fundaţii sau firme, iar casele judeţene de asigurări vor fi înlocuite

  Spitatele se vor organiza ca fundații sau firme, casele de asigurări private de sănătate vor înlocui actualele case județene de asigurări de sănătate, iar autoritățile locale vor angaja medici, în special în zonele izolate. Acestea sunt doar câteva dintre modificările importante pe care le-ar putea suferi sistemul de sănătate din România dacă proiectul de lege, care se va afla curând în dezbatere publică, va fi aprobat

Modifică Setările