Stiri despre laboratorul darwin

  9 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Cum să faci muzică pe smartphone?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum să faci muzică pe smartphone?

  Până nu demult pentru a face muzică trebuia să ai în primul rând ceva cunoştinţe legate de muzică, un instrument la care să faci această muzică şi multă imaginaţie. Din fericire sau din păcate, esenţa muzicii s-a cam schimbat, iar acum cu astea (tabletele) poţi face mai mult decât cu o mini orchestră. Aşa că astăzi vă arătăm cât de uşor este să îţi impresionezi prietenii, chiar dacă nu ştii nici o boabă despre muzică.

 • Apple Watch în Laboratorul Darwin: Stăpânul Notificărilor de pe iPhone
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Apple Watch în Laboratorul Darwin: Stăpânul Notificărilor de pe iPhone

  Apple Watch - este primul produs absolut nou lansat de Apple în ultimii 5 ani. Toţi au mari aşteptări de la el şi respectiv când aud că trebuie să îl conectezi la iPhone, acesta  devine cel mai criticat produs de la moment, dar şi cel mai cumpărat smartwatch din lume. Unde-i logica?! Hai să vedem.

 • Samsung Galaxy S6 Edge sau Samsung Galaxy S6 - review comparativ
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Samsung Galaxy S6 Edge sau Samsung Galaxy S6 - review comparativ

  Linia de telefoane Samsung Galaxy a fost pentru consumatori  mereu  o alternativa  a iPhone-ului, doar că de plastic. De la boom-ul lui Galaxy S3, unde lumea fugea din rândurile Apple Store-urilor ca cei scăpaţi pentru a cumpăra un S3,  cu toţii am aşteptat ca Samsung să scoale fundul de pe scaun şi să rupă din nou gura târgului, Calitate, sticlă, aluminiu, putere şi nu o să-mi fie frică de cuvântul ăsta - Design.

 • Lenovo Yoga 3 Pro - un laptop care impresionează prin dimensiuni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Lenovo Yoga 3 Pro - un laptop care impresionează prin dimensiuni

  Dacă până acum te învârteai în jurul rafturilor şi nu ştiai ce să cumperi, o tabletă, un latop, o tabletă mai mare, sau poate un laptop mai subţire, atunci este foarte probabil ca ceea ce îţi voi arăta eu astăzi o să le rezolve pe toate. Acesta este Lenovo Yoga 3 Pro, şi este cel mai bun când vine vorba de făcut yoga „la calculator” .

 • Xiaomi Mi4 - iPhone-ul chinezesc poate fi mai bun decât originalul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Xiaomi Mi4 - iPhone-ul chinezesc poate fi mai bun decât originalul

  Xiaomi Mi4 este un fel de iPhone, care la fel  se produce în China, dar care nu trece oceanul. E clar că designerii chinezi nu se obosesc absolut deloc să inventeze ceva nou, dar dacă ar fi să lăsăm într-o parte asemănările, Mi4 este pentru mulţi chiar şi mai bun ca iPhone-ul.

 • VIDEO REVIEW Sony SmartWatch 3 - cel mai inteligent ceas cu Android Wear
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO REVIEW Sony SmartWatch 3 - cel mai inteligent ceas cu Android Wear

  Anul 2014 a fost declarat anul gadget-urilor care se poartă pe mână, aşa că am avut ocazia sa vedem o mulţime de ceasuri şi fitness band-uri. Spre sfârşit de an, în mâinile noastre a ajuns poate unul din cele mai bune  gadgeturi de pe acest segment: Sony SmartWatch 3, care face parte din prima rundă de smartwatch-uri ce rulează pe noul sistem Android Wear.

Modifică Setările