Stiri despre la traviata

  23 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Florian la Braşov
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Florian la Braşov

  La începutul acestei stagiuni mi-am propus să nu mai văd nici o Traviata, decât în cazul în care va fi cântată de o soprană ce poate să împrumute propria ei personalitate rolului, devenind relevantă cu adevărat. Aşa se face că primul (şi singurul) spectacol cu această atât de abuzată operă a fost cel de la Braşov.

 • Emoţia zilei: Addio del passato
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Emoţia zilei: Addio del passato

  2017 e anul Monteverdi (450 de ani), centenarul Dinu Lipatti, dar e şi anul Arturo Toscanini (150 de ani de la naştere). Coperta numărului din Ianuarie al revistei britanice Gramophone îi este dedicată.

 • Paul Curran: Este o nevoie acută de restructurare a ONB
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Paul Curran: Este o nevoie acută de restructurare a ONB

  Pentru iubitorii de operă din România, numele lui Paul Curran este foarte cunoscut, pentru că este autorul unanim apreciatei producţii a operei La traviata de la ONB, care a deschis stagiunea 2014-2015, în proaspăt renovata clădire din Piaţa Eroilor.

 • „La traviata“ teatrală de la Iaşi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „La traviata“ teatrală de la Iaşi

  Spectacolul de operă „La traviata“, pus în scenă de regizorul Beatrice Rancea, la Opera Naţională din Iaşi, copleşeşte prin strălucirea decorului şi a costumelor

 • test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  "La traviata", în haine de gală, semnate de Doina Levintza, la Iaşi

  Spectacolul grandios de la Opera Naţională din Iaşi, "La traviata", este regizat de Beatrice Rancea. Scenografia este semnată de renumita creatoare de modă Doina Levintza. Sute de rochii şi costume au fost lucrate cu minuţiozitate pentru fiecare interpret în parte.

 • Opera „La Traviata”, în premieră pe scena buzoiană
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Opera „La Traviata”, în premieră pe scena buzoiană

  După premiera susţinută în martie pe scena de la Focşani, buzoienii au ocazia să vadă în sala Consiliului Judeţean opera în concert „La Traviata” de Giuseppe Verdi. Evenimentul, programat luni, de la ora 19.00, este produs şi prezentat de către Ateneul Popular „Maior. Gh. Pastia” Focşani.

 • „La Traviata“ se distribuie vineri cu ziarul Adevărul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „La Traviata“ se distribuie vineri cu ziarul Adevărul

  Capodopera lui Verdi, cel de-al doilea titlu din colecţie, va fi distribuită împreună cu „Adevărul“, vineri, 24 septembrie. Pachetul „La Traviata“ conţine o carte, un CD şi un DVD, la preţul de 19,99 lei. În înregistrarea de pe CD o veţi putea asculta pe celebra Maria Callas.

 • „La Traviata“ cu Maria Callas
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „La Traviata“ cu Maria Callas

  Mâine, 24 septembrie Colecţia „Mari spectacole de operă“ vă oferă „La Traviata“ de Verdi. Fiecare  număr al colecţiei conţine un album cartonat, un CD şi un DVD, toate la preţul de 19,99 lei.

 • Ai Traviata vineri!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ai Traviata vineri!

  Colecţia „Mari spectacole de operă“ continuă cu o capodoperă semnată de popularul compozitor italian Giuseppe Verdi. Fiecare număr al colecţiei cuprinde un album cartonat, un CD şi un DVD, la preţul total de 19,99 lei. Pe CD-ul de vineri poate fi admirată vocea inegalabilei Maria Callas.

 • „Adevărul“ vă aduce „La Traviata“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Adevărul“ vă aduce „La Traviata“

  Creaţia lui Giuseppe Verdi, cel de-al doilea titlu din colecţia „Mari spectacole de operă“, va fi distribuită vineri. Pachetul „La Traviata“ conţine un album, un CD şi un DVD. În înregistrarea de pe CD o veţi putea asculta pe Maria Callas, preţul pachetului fiind de 19,99 lei.

 • „Adevărul“ aduce Marea Operă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Adevărul“ aduce Marea Operă

  Ziarul „Adevărul“ va distribui în fiecare vineri un pachet, care conţine o carte, un CD şi un DVD, cu cele mai mari spectacole de operă. Noua colecţie include 15 titluri. „Carmen“, primul volum, va fi distribuit gratuit, vineri, împreună cu ziarul „Adevărul“. Preţul celorlalte 14 volume va fi de 19,99 lei fiecare.

Modifică Setările