Stiri despre la boheme

  12 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Viena de Anul Nou, dar... aţi văzut „La bohème” de la Paris?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Viena de Anul Nou, dar... aţi văzut „La bohème” de la Paris?

  Dacă v-aţi trezit mai târziu şi n-aţi mai prins concertul Filarmonicii de la Viena, profitaţi de timpul liber şi navigaţi pe website-ul Medici TV pentru a vedea o operă de iarnă, La bohème de la Opéra National de Paris (disponibilă online până în Martie), marele scandal artistic al operei de la sfârşitul anului 2017.

 • Între „Boema” şi „La bohème”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Între „Boema” şi „La bohème”

  Duminică, 8 octombrie 2017, la Happy Cinema; Royal Opera House, HD relay; Giacomo Puccini: La bohème/ Regia: Richard Jones; Decoruri: Stewart Laing; Lumini: Mimi Jordan Sherin/ Nicole Car (Mimì), Michael Fabiano (Rodolfo), Mariusz Kwiecień (Marcello), Gyula Nagy (Schaunard), Luca Tittoto (Colline), Joyce El-Khoury (Musetta)/ Royal Opera House Orchestra and Chorus (maestru de cor: Vasko Vassilev)/ Dirijor: Antonio Pappano.

 • Un tramvai numit Boema
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un tramvai numit Boema

  Am întârziat. Când am ajuns la ONB, Rodolfo se arunca în valurile unei iubiri care-l va maturiza brusc, schimbându-i viaţa. Che gelida manina... Afară ploua încet.

 • La bohème în vreme de război
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  La bohème în vreme de război

  Dacă ar fi fost o premieră a unei noi producţii de operă pentru La bohème, atunci cea mai potrivită translaţie a dramei ar fi fost în contextul unui Blitzkrieg pe timp de iarnă.

 • PREMIERĂ „Dialogul Carmelitelor“ sub conducerea dirijorului român Christian Badea la Budapesta, pe prima scenă lirică a Ungariei  VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  PREMIERĂ „Dialogul Carmelitelor“ sub conducerea dirijorului român Christian Badea la Budapesta, pe prima scenă lirică a Ungariei  VIDEO

  Chistian Badea a condus, pe 2 decembrie, la Opera din Budapesta, premiera spectacolului "Dialogul Carmelitelor", de Francis  Poulenc, montat pentru prima dată pe această scenă. Opera lui Poulenc are reprezentaţii, sub direcţia dirijorului român, la Opera din Budapesta până pe 15 decembrie. După ce în România a creat un fenomen cu "Parsifal", Christian Badea face acum un tur de forţă la Budapesta, dirijând, în decembrie, şi „Boema“ de Puccini.

 • Opera Cluj în revista Opera Magazine (UK) - „La bohème“ şi „Evgheni Oneghin“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Opera Cluj în revista Opera Magazine (UK) - „La bohème“ şi „Evgheni Oneghin“

  A apărut numărul pe luna Mai al revistei britanice Opera. Cu toate că evenimentul operatic imediat de la Covent Garden este noua producţie a Luciei di Lammermoor în regia lui Katie Mitchell, deja controversată din cauza avertismentelor privind excesul de violenţă şi de sex deşi nu a fost încă prezentată, totuşi articolul de fond al publicaţiei se concentrează pe următoarea premieră, de data asta una absolută pentru The Royal Opera House: Œdipe.

 • O poveste de iarnă cu studenţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  O poveste de iarnă cu studenţi

  La bohème de la ONB face parte dintr-o categorie de producţii de operă pe care mi-am propus să nu le mai văd decât în condiţiile în care cântă un artist de calibru. E drept, se poate şi mai rău (cum e producţia aceleiaşi opere de la Cluj). N-o să insist, aşadar, pe acest subiect, am mai scris despre ea acum vreun an şi ceva.

 • Angela Gheorghiu se întoarce pe scena Metropolitan Opera din New York, în spectacolul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Angela Gheorghiu se întoarce pe scena Metropolitan Opera din New York, în spectacolul "La Bohème"

  Soprana Angela Gheorghiu se întoarce pe scena Metropolitan Opera din New York, miercuri şi sâmbătă, în spectacolul "La Bohème", una dintre cele mai renumite producţii puse în scenă de Franco Zeffirelli. Din distribuţia spectacolului fac parte artiştii Michael Fabiano, Susanna Phillips, David Bizic, Alessio Arduini, Matthew Rose, John Del Carlo şi Angela Gheorghiu, iar Riccardo Frizza dirijează corul şi orchestra Operei Metropolitan.

 • Spectacolul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Spectacolul "La Bohème", în direct la Opera Naţională

  Jucat pe scena Gran Teatre del Liceu (Barcelona), cu soprana Fiorenza Cedolins în rolul personajului Mimi, spectacolul va fi transmis în direct, marţi, de la ora 21.00, la Opera Naţională Bucureşti (ONB)

 • „La Boheme“, premieră la Teatrul Liric
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „La Boheme“, premieră la Teatrul Liric

  Melomanii sunt aşteptaţi în această seară la întâlnirea cu creaţia lui Puccini, în cadrul Festivalului Internaţional Elena Teodorini.

Modifică Setările