Stiri despre kusturica

  8 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Ada Dumitru, actriţă:
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ada Dumitru, actriţă: "România se vrea un film al lui Tarantino şi de fapt este regizată de Kusturica"

  La doar 25 de ani, Ada Dumitru, actriţă a Teatrului Alexandru Davila din Piteşti, este considerată una dintre cele mai talentate tinere actriţe din Europa de Est. A debutat la 15 ani într-un spectacol de Mihai Mălăimare, este pregătită de celebra Susan Batson, profesoara de actorie a lui Nicole Kidman, şi are rol principal într-un serial poliţist alături de James Marshall, unul dintre starurile din Twin Peaks.

 • Radu
Jude, „acasă” la Kusturica
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Radu Jude, „acasă” la Kusturica

  După ce lungmetrajul „Aferim!” a fost selectat la ediţia din acest an a Berlinalei, Radu Jude a primit încă o veste bună, scurtmetrajul lui „Trece şi prin perete” fiind inclus în selecţia oficială a celei de-a opta ediţii a Festivalului Internaţional de Film şi Muzică Kustendorf, fondat de cineastul Emir Kusturica.

 • Cu dricul la nuntă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cu dricul la nuntă

  Povestea care urmează nu este dintr-un film de Kusturica, ci din viaţa reală. De la noi, nu de aiurea. Ba chiar de la noi din Bucureşti. Bucureşti-centru, nu periferie, ca să fiu şi mai precis. Pentru că e vorba de rromi, îi rog pe cei de la România TV să mă ierte că le încalc teritoriul, încercând s-o spun eu în locul lor .

 • Unchiul din Lună
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Unchiul din Lună

  Îmi pare rău, dar ce-am să-ţi povestesc acum poate părea inspirat dintr-o secvenţă memorabilă a unui film de Kusturica. Dar povestea asta nu-i o ficţiune, ai să vezi!, n-are nicio legătură cu filmul.

 • Greaţa lui Maradona
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Greaţa lui Maradona

  Printre toate aceste lucruri lipsite de orice însemnătate sufletească, s-a strecurat, ignorată, şi ştirea că Diego Armando Maradona vrea să se retragă din fotbal. Voi vă daţi seama de enormitatea acestui enunţ? Cum să se retragă Maradona din fotbal?

 • Şi Dumnezeu mai plânge
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Şi Dumnezeu mai plânge

  Mi-e greu să vorbesc despre momentele pe care noi, muritorii, le credem divine. Filmul Maradona, dacă nu l-aţi văzut faceţi tot posibilul să-l luaţi, este fabulos. Mă refer la cel în regia lui Emir Kusturica, pe care l-am revăzut zilele trecute.

 • Kusturica, din nou în cetatea filmului-Ştiri pe scurt
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Kusturica, din nou în cetatea filmului-Ştiri pe scurt

  După o absenţă de un deceniu şi jumătate, Emir Kusturica va reveni la Hollywood pentru un nou film, „Seven Friends with Pancho Villa and the Woman with Six Fingers", în care va juca şi vechiul său prieten, Johnny Depp. Se pare că din cauza agendei încărcate a acestuia filmările vor începe în 2011.

Modifică Setările