Stiri despre king kong

  11 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Cele mai
cunoscute replici de final din filme
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cele mai cunoscute replici de final din filme

  Ziarul britanic „The Telegraph“ a publicat joi o scurtă listă a celor mai cunoscute replici de final din filme, printre acestea fiind producţii de mare succes în cinematografia contemporană.

 • VIDEO Trailerele celor mai aşteptate filme au fost lansate la Comic-Con
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Trailerele celor mai aşteptate filme au fost lansate la Comic-Con

  Sfârşitul ediţiei din 2014 a Comic-Con International, cea mai mare convenţie a pasionaţilor de filme, jocuri video şi benzi desenate cu supereroi, desfăşurată în San Diego, California, a avut de oferit mai multe noutăţi, printre care şi anunţuri cu privire la viitoarele  continuări ale unor pelicule de succes sau prezentarea unor filme mult aşteptate de fanii eroilor şi nu numai.

 • De la „Regele Leu“ la „Fight Club“: mesajele subliminale din filme celebre
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De la „Regele Leu“ la „Fight Club“: mesajele subliminale din filme celebre

  Deşi succesul sau eşecul unui film le este atribuit, în mare parte, scenariştilor, regizorilor şi actorilor, ecranizarea unei producţii este un proces complex, la care participă sute de oameni, care-şi lasă amprenta pe fiecare scenă în parte. Uneori, aceste „amprente“ devin adevărate semne, mesaje subliminale izvorâte din cele mai luminate minţi ale industriei cinematografice.

 • Există Dumnezeu?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Există Dumnezeu?

  INTELIGENŢĂ Chestiuni metafizice esenţiale sunt puse cu nonşalanţă pe tapet în filmul „Transcendence: Viaţă după moarte“, cu Johnny Depp şi Rebecca Hall, altfel un SF destul de oarecare.

 • Finala „Vocea României“ depăşită în audienţe de specialul cu copii al lui Dan Negru
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Finala „Vocea României“ depăşită în audienţe de specialul cu copii al lui Dan Negru

  „Magic Star“, o ediţie specială „Next Star“ de Crăciun prezentată de Dan Negru la Antena 1, a înregistrat cifre de audienţă mai bune comparativ cu finala „Vocea României“, de pe Pro TV. Astfel, pe intervalul de intersecţie dintre cele două show-uri, concurenţii „Magic Star“ au „cântat“ mai tare decât finaliştii „Vocea României“, iar postul Antena 1 a fost pe primul loc.

 • Scheletul lui King Kong, adjudecat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Scheletul lui King Kong, adjudecat

  Armătura metalică a lui King Kong, care a servit în cursul turnării scenei finale a celebrului film eponim în anul 1933, a fost vândută marţi, la Londra, pentru peste 134.000 de euro, a anunţat casa de licitaţii Christie's, potrivit AFP.

Modifică Setările