Stiri despre kindle fire hd

  6 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Amazon pregăteşte rivalul absolut pentru Google Nexus 7: Kindle Fire HD 2
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Amazon pregăteşte rivalul absolut pentru Google Nexus 7: Kindle Fire HD 2

  Amazon a reuşit să intre pe piaţa tabletelor cu ajutorul gadgetului Kindle Fire, care nu s-a luptat direct cu iPad-ul, ci a încercat prima abordare mai umană: preţ modest, performanţe bune şi o ofertă de aplicaţii şi magazin virtual foarte bună. Viitorul model al Kindle va avea caracteristici mai bune.

 • REVIEW Tableta Kindle Fire HD 7 inci de la Amazon e un mix reuşit între un cititor de cărţi, dispozitiv Android şi un preţ mic
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  REVIEW Tableta Kindle Fire HD 7 inci de la Amazon e un mix reuşit între un cititor de cărţi, dispozitiv Android şi un preţ mic

  Amazon, nume important în comerţul online, a surprins anul trecut piaţa cu Kindle Fire. A fost prima tabletă de 200 de dolari şi cu un real succes. Anul acesta, Amazon a revenit cu seria Fire HD - o tabletă 7 inci care a rămas la 200 de dolari şi una de 8,9 inci care costă diferit în funcţie de dotările pe care le are. Kindle Fire HD 7 inci este cea pe care am testat-o.

 • Amazon: Kindle Fire HD este o tabletă mai bună decât iPad Mini
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Amazon: Kindle Fire HD este o tabletă mai bună decât iPad Mini

  La doi ani după ce Steve Jobs a spus că o tabletă cu ecran de 7 inci e prea mică, Apple a lansat iPad Mini, un dispozitiv cu ecran de 7,9 inci. Acum, Amazon profită de situaţie şi îşi promovează tableta Kindle Fire HD prin comparaţie cu iPad Mini. Anunţul apare pe prima pagină a site-ului gigantului online însoţit de sloganul: „Mai mult pentru mai puţin“.

 • Amazon a renunţat la Google în favoarea motorului de căutare Bing
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Amazon a renunţat la Google în favoarea motorului de căutare Bing

  Amazon şi-a prezentat de curând noile tablete cu Android, dar acestea nu mai folosesc motorul de căutare Google, ci pe al adversarilor de la Microsoft, Bing. Şi Kindle Fire HD începe tot mai mult să arate ca un hibrid, dar creat după dorinţele Amazon: browser-ul propriu Silk, magazin propriu de aplicaţii, denumit Appstore, şi motor de căutare Bing.

Modifică Setările